Мини Пинчер
Публикувано: 21 November 2006 - 10:53 AM
Лина , за алергията е хубаво да се яде кимьон,а и чесън ако понася. Наблегнете на нАденицитееееееее l)
danissa , мале каква си нежна bl) ...или пък Дик е силен....явно е второто b) ама и първото си е вярно. Ехаа, създала си поводи за приказки на бабите щото само сериали да обсъждат и болести...ами доскучава им на хората.
Вале, ша дойда в компанията ама много сте ми далечко b) .
Моите на вън беснеят по котките ,но на Симона и козируват l)
Публикувано: 21 November 2006 - 05:14 PM
Цитат
Моите на вън беснеят по котките ,но на Симона и козируват l)
кожата ми е такава, само да ме бутне Рик и хоп-синина. Ама и той как играе само- много тежко и грубо.
Чела съм, че котката у дома не е като тия навън, та затова ,Анче, твоите явно домашната я приемат като част от глутницата l) , а навън си е чиста плячка явно.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 21 November 2006 - 07:02 PM
дениса на b) b) твоя кучо ей тая дрешка много ша му ходи!!! b) w)
п.с.дениса моляте,разбери го като шега!!!не се обиждай моляте!!!и все пак ако нещо...ИЗВИНЯВАЙ,просто като ги гледах и изведнъж в мислите ми изплува Рик с тази дрешка и..ми стана смешно и реших да споделя,но ако нещо си се обедила -Извинявай!!!!!! worthy s)
Публикувано: 21 November 2006 - 07:02 PM
Прикачени файлове
-
______.jpg (12.36K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 21 November 2006 - 08:01 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 21 November 2006 - 09:20 PM
c) d)
Чафи го тресе трифазен ток от как Сара взе да се разхожда на негова територия.Ляга му на постелката пред печката и той я гледа кат натровен b) а бе купон.
Прикачени файлове
-
SSA41682.JPG (175.47K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 23 November 2006 - 11:40 AM
Чафунката е едно послушно момченце w) ,а стопанката му само го набеждава ,че е лош. Я как кротко си стои до Сара. l) Пък писата съвсем лекичко си е посвила ушетата ,но това ще да е от лИбоФ l)
Публикувано: 23 November 2006 - 03:32 PM

Публикувано: 23 November 2006 - 04:07 PM
Публикувано: 23 November 2006 - 07:36 PM
Публикувано: 23 November 2006 - 09:07 PM
да ви кажем ние как се разбираме с нашата котана(котарак де)!
Прити и Макси-Макс като види Прити и все посяга с лапат да я перне!даже тя като е на стол-той се качва,перка я..и слиза l) b)
а иначе с Малуши е друго яче!!Малиция го командори и го строява!!нямя такива работи-той да я пердаши и т.н.!!но всичко си е на мястото!!строяват се един друг(макс-прити,малуши-макс)само когато единия навлезе в територията!!! w)
вижте тази снимчица!! b) l)
мнооо се смях!!! b) b) l) l) w)
Публикувано: 24 November 2006 - 07:40 PM
ами то като гледам пинчитата-май май към чужди хора(говоря когато някой иска да го погали)не са особенно дружелябни!!!ние днес щяхме да изядем моите съученици,защото решиха,че сме сладки и искаха да ни погалят!!! b) b) w) но.....тя нали мома....не се дава лесно(щото бяхаповече момчета) b) w) е кво!?така трябва,я!!!! cl) ( b) )
Публикувано: 24 November 2006 - 09:31 PM
tzvetka ,привет! Зависи си от пинчера ,но голяма част от тях са много дружелюбни лигльовци w) w) w) w)
Публикувано: 25 November 2006 - 03:16 PM
оф аз сега съм малко болна!! s) вчера бях премръзнали и трябваше мам да ме разтрие,че...дях буквално като дърво!!! b) w)
и да ве се похваля b) блузата на Прити е готова!! w) всъщност тя е готова(почти)от началото на този месец,но я бях забутала някъде и чак вечерт на 23.11 я намерих,та мам и сложе три копчета и...е готова!!!
ето я и нея!!Тя много много не се забелязва-на това черно песче...и Прити прилича малко на....баба с него!!!!! b) l)
Прикачени файлове
-
________________.jpg (8.94K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 26 November 2006 - 10:40 AM
А аз съм като избухнала трицарка в косата поради простата причина ,че по цял ден съм на колене да събирам пръстта от саксиите ,която е навсякъде по земята.
Чафи прояде котешка консерва oleeee влиза в тоалетната на маца и разнася малки камъчета по къщи a) сина се оплаква че се събужда в 6.30 от ровене на писана.
Дайте идея какво да правя ?
Моя мъж се готви за крокодил(шегува се че откакто ме е подгонила критическата ще поискам и крава да ми купи worthy )
И последно---маца бие Чафи и то изциква от време на време и ние се втурваме да го спасяваме a)
Публикувано: 26 November 2006 - 03:15 PM
Публикувано: 26 November 2006 - 03:31 PM
Fergie*136,Здравей! Кажи нещо повече за твоя пинчер. Възраст , големина ..... Имало спрейове които пръскаш в/у местата където гризат животните ,но нямам идея дали действат.

Вход

Горе
Цитиране +