охо Анче честито!!дай направо да те взимам с мойта кампания тука из квартала!!!хем ще се подмладиш с още някоя годинка!!! b)
danissa поне за сега ще имаш предполагам по-малко синки!!нали ротко бил по-кротък сега с бебешора в теб... w) ама не се знае после..може да навксва... b) l)
и да не покзваш следите пред бабите ей...че знаеш ли ги каква ще те изкарт.. cl) b)
Цитат
Прити това не го чети ти си още мъничка!!!!
е чоко ан,да го беше писала в началото-вече го прочетох b)
това лято на морето(в Приморско!ние ходим там вече 3 лета подред)имаше едно пинчи!момче,май Чочо се казваше......... !!връзваха го за чадъра и,който мине покрай него и....лай,та да се чудиш(буквално)от къде ти е дошло(то народ..де да видиш) b) l) пък стопанина му като го вкара във водата,заведе го надълбокото и го пуска,пък то плува(бъза)да иде на брега,и така си се пускат-навътре,то плува навън....!!беше голяма атракция сред децатата на плажа!!! b) w) и то мелото,те като го наобиколят във водатта да го погалят то опули тия ми ти очи и като е мокро..приличаше...на зомби!! b)
но го видях само веднъж(там на плажа)!!!то за тези три пъти,за по една седмица на море-видях само ЕДНО пинчи-товачка Чочо ли там как беше... a)
иначе ние сме добре!!! w) снощи решихме дядо да ме закара на училище(за да остана при баба),но пък нямаше как да взема Прити и затово снощи я докарахме на мама!! w) и днес като се прибрах и аммам ми разказа как като сме си тръгнали и тя седнала пред входнатат врата и така докато мама не и сложира шункатат за вечеря,изяла я и пак..пред вратта!!стояла там да вечерта към10 часса когато мама и брат ми си легнали!!! r) s)
чак ми се приплакка като ми казза как е Плакала(скимтяла) пред вртата!!! s)
w)
иначе ваште Дзвери как са!? 1super
п.с.Извинете на тези които са чели постинга преди да го порравя,но компа ми се бъгна и трябваше да го изпратя да там,че не ми се пишеше на ново,че това за трети път го пиша и все нестава,се нещо ми блоква компа и..