Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2521 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 November 2006 - 11:52 AM

l) l) В "козметичния салон"на Лина е не Чафи....ами Чокооооооо victoryVVV !!!!Лина не си познава кученце... l) l) Ама Чоко си пада повече по целувките...
Анче,баткото с големите мигли си има гадже w) и питай Лина... oleeee ...води си я на гости...и от вратата направо на леглото oleeee на изгасена лампа/ама те само се целували/ w) Таткото и мамата само се споглеждат като матароци bl) и се чудат кво става...айййй младеж!!!
r) Прити това 1super не го чети ти си още мъничка!!!!
User's Signature

Качена снимка

#2522 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2006 - 02:34 PM

Такова неописуемо удоволствие е да ви чете човек l) , чак корем го боли от хилеж... l) вашите миниатюрковци много универсални- правят ви тоалета, правят пух от плюшки, сърфират из нета... l) Моят грамадан гримира много успешно-все съм с някоя синка по краката от него. l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2523 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2006 - 07:06 PM

Анче туй бъзик - с пак е пинчи :) щото нали нашите все не са, на та се бъзикам :)
иначе е мини пинчер от Унгария - от точно кой развъдник не знам обаче
User's Signature

Качена снимка

#2524 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 November 2006 - 11:52 PM

Цитат

Анче,баткото с големите мигли си има гадже w) и питай Лина... oleeee ...води си я на гости...и от вратата направо на леглото oleeee на изгасена лампа/ама те само се целували/ w) Таткото и мамата само се споглеждат като матароци bl) и се чудат кво става...айййй младеж!!!

a) Аааа, Ани , разби ми мечтите bash l) l) l) Как ли и аз ще гледам като поарена ...преди няколко дни Рали трака с едни чехли с висок ток по коридора и аз а питам какво прави ,а тя ми казва " Крия се от тати ,за да не ме види и да се кара" . Понеже тези чохли имат някакви като пирончета на токчетата(детски са oleeee ) , за да тракат повече и надират паркета. За това не и даваме да тропа в хола и тя се скрила в коридора ,ама на мен изведнъж ми затънцуваха едни сцени на минижупи , червила... oleeee видях бъдещето.

danissa, ротко с опашка ли е ,че те насинява? Опашките са си направо бухалки. Арчи като се изтърсват Рокси или Мая ( те имат опашки ) и ако го цапнат с тях и квичи сякъш си го утрепал l)

О, забравих да ви кажа да пиете по едно за мое здраве , че се подмладих с една година l)

Гали, опитай на този линк за снимките
http://www.digitalwo...age=participate направо може да си сложиш снимка

#2525 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2006 - 08:30 PM

Aнче честито да си жива и здрава и много обичана w) cheers
Анче ако знаеш какво те чака няма да искаш да пораснат красавиците ще има да ходят на срещи малкия син през седмицата ходи с едно момиченце от Ст. Загора а събота и неделя с друго ходи на дискотека oleeee

#2526 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2006 - 11:57 PM

Анче да ти е честито подмладяването :) Здраве и късмет мноого желая и любов разбира се w) Малко със закъснение, за което се извинявам, но сега влизам...
За изложбата - беше голяма деорганизация...не успях да гледам фристайла....в 5.30 си тръгнах тепърва почваха съревнованията, дотогава само оценки...уж в 10 щеше да почва, а то в 2.30 поставиха началото. Днес сигурно е било по-добре на сасиб-а, но аз не успях да отида...Утре ще се опитам да сложа снимки - там беше Светлето с нейната малка Габи - едно от новите и бебета - страхотна кукла :)
User's Signature

Качена снимка

#2527 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2006 - 01:32 PM

Цитат

danissa, ротко с опашка ли е ,че те насинява? Опашките са си направо бухалки. Арчи като се изтърсват Рокси или Мая ( те имат опашки ) и ако го цапнат с тях и квичи сякъш си го утрепал l)

О, забравих да ви кажа да пиете по едно за мое здраве , че се подмладих с една година l)

Анче, ако имаше и опашка, тогава щях да съм като просто една голяма синка. l) С лапи и муцуна бута, затова ме насинява.А следите от нокти са така големи върху бялата ми кожа, че лятото бабите са се побутвали с едни такива погледи , които констатират със сигурност наркоманията ми.... l)
Анче, пихме и хапнахме за твое здраве cheers !Да си жива и здрава!!
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2528 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2006 - 02:20 PM

охо Анче честито!!дай направо да те взимам с мойта кампания тука из квартала!!!хем ще се подмладиш с още някоя годинка!!! b)

danissa поне за сега ще имаш предполагам по-малко синки!!нали ротко бил по-кротък сега с бебешора в теб... w) ама не се знае после..може да навксва... b) l)
и да не покзваш следите пред бабите ей...че знаеш ли ги каква ще те изкарт.. cl) b)

Цитат

Прити това  не го чети ти си още мъничка!!!!

е чоко ан,да го беше писала в началото-вече го прочетох b)

това лято на морето(в Приморско!ние ходим там вече 3 лета подред)имаше едно пинчи!момче,май Чочо се казваше......... !!връзваха го за чадъра и,който мине покрай него и....лай,та да се чудиш(буквално)от къде ти е дошло(то народ..де да видиш) b) l) пък стопанина му като го вкара във водата,заведе го надълбокото и го пуска,пък то плува(бъза)да иде на брега,и така си се пускат-навътре,то плува навън....!!беше голяма атракция сред децатата на плажа!!! b) w) и то мелото,те като го наобиколят във водатта да го погалят то опули тия ми ти очи и като е мокро..приличаше...на зомби!! b)
но го видях само веднъж(там на плажа)!!!то за тези три пъти,за по една седмица на море-видях само ЕДНО пинчи-товачка Чочо ли там как беше... a)
иначе ние сме добре!!! w) снощи решихме дядо да ме закара на училище(за да остана при баба),но пък нямаше как да взема Прити и затово снощи я докарахме на мама!! w) и днес като се прибрах и аммам ми разказа как като сме си тръгнали и тя седнала пред входнатат врата и така докато мама не и сложира шункатат за вечеря,изяла я и пак..пред вратта!!стояла там да вечерта към10 часса когато мама и брат ми си легнали!!! r) s)
чак ми се приплакка като ми казза как е Плакала(скимтяла) пред вртата!!! s)
w)
иначе ваште Дзвери как са!? 1super

п.с.Извинете на тези които са чели постинга преди да го порравя,но компа ми се бъгна и трябваше да го изпратя да там,че не ми се пишеше на ново,че това за трети път го пиша и все нестава,се нещо ми блоква компа и..
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2529 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 November 2006 - 09:57 AM

oleeee oleeee oleeee
Налагам си наказание че съм пропуснала подмладяването----започвам да пия от сутринта за здраве на Анчето--па кво му дойде b)
Пожелавам много здраве и много пари--всичко друго ще си го купиш b)
Снощи правих експеримент---от едната страна беше легнал Чафун а от другата котето.Чафи определено ревнува---изпитваше ОООООгромно желание да докачи котето.1 час повтарях НЕЕЕЕ l) беше много смешен--прибрани уши и ме гледаше само с белото на очите.Как посегна да погаля мацето и надаваше ръмжене .Даже се опита със заобикаляне да стигне до него.Това всичко се случи на 3 етаж на къщата--после с Чафи си слезнахме долу и оставих маца да спи при големия син горе.Ще видим дали не му пречи--че 5 год беше на алергени s)

#2530 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2006 - 10:40 AM

Лина ние бяхме същите в неделя Сара само като засече котето и започва да го лае то пък я съска .Като го гушна започва едно скачане лаене мен ме заболя устата само да и сакарам и след като Сара отскубна една топка косми от опашката му реших че за общото спокойствие котето трубва да е в другата стая . oleeee
Ето я красавицата w)

Прикачени файлове

#2531 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 November 2006 - 10:53 AM

Благодаря ви момичета за пожеланията b) личи си ,че сте пили по едно ,че аз ходя от няколко дни с разчекната усмивка ,чак мускулна треска ме хвана b) .

Лина , за алергията е хубаво да се яде кимьон,а и чесън ако понася. Наблегнете на нАденицитееееееее l)

danissa , мале каква си нежна bl) ...или пък Дик е силен....явно е второто b) ама и първото си е вярно. Ехаа, създала си поводи за приказки на бабите щото само сериали да обсъждат и болести...ами доскучава им на хората.

Вале, ша дойда в компанията ама много сте ми далечко b) .

Моите на вън беснеят по котките ,но на Симона и козируват l)

#2532 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2006 - 04:02 PM

вижте какви сладки тоалети има тук Кучешка мода

#2533 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2006 - 05:14 PM

Цитат

danissa , мале каква си нежна bl) ...или пък Дик е силен....явно е второто b) ама и първото си е вярно. Ехаа, създала си поводи за приказки на бабите щото само сериали да обсъждат и болести...ами доскучава им на хората.

Моите на вън беснеят по котките ,но на Симона и козируват l)

кожата ми е такава, само да ме бутне Рик и хоп-синина. Ама и той как играе само- много тежко и грубо.
Чела съм, че котката у дома не е като тия навън, та затова ,Анче, твоите явно домашната я приемат като част от глутницата l) , а навън си е чиста плячка явно.
User's Signature

#2534 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2006 - 07:02 PM

еееее Гале разби ме с тези сладурски дрешки!!!!!! w) w) исками се да и взема от всички ама пу... s) a)

дениса на b) b) твоя кучо ей тая дрешка много ша му ходи!!! b) w)

п.с.дениса моляте,разбери го като шега!!!не се обиждай моляте!!!и все пак ако нещо...ИЗВИНЯВАЙ,просто като ги гледах и изведнъж в мислите ми изплува Рик с тази дрешка и..ми стана смешно и реших да споделя,но ако нещо си се обедила -Извинявай!!!!!! worthy s)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2535 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2006 - 07:02 PM

опо ето я дрешката!! w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ______.jpg (12.36K)
    Брой сваляния: 43

User's Signature

#2536 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2006 - 07:17 PM

вежте това пинчи(на последната снимка!!)какво е сладичко!!СЛАДКООО
User's Signature

#2537 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2006 - 08:01 PM

Прити, как ще съм се обидила b) , като нищо ще го изведа с розова дрешка. l) Аз съм му слагала перуки и бебешки рокли, ти за тая сладурска дрешка говориш....Хич не се съмнявай. l)
User's Signature

#2538 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 November 2006 - 09:20 PM

b) b)
c) d)
Чафи го тресе трифазен ток от как Сара взе да се разхожда на негова територия.Ляга му на постелката пред печката и той я гледа кат натровен b) а бе купон.

Прикачени файлове

#2539 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 November 2006 - 11:40 AM

Ауу, втори ден и никой не пише cry2

Чафунката е едно послушно момченце w) ,а стопанката му само го набеждава ,че е лош. Я как кротко си стои до Сара. l) Пък писата съвсем лекичко си е посвила ушетата ,но това ще да е от лИбоФ l)

#2540 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2006 - 03:32 PM

Чафи, мацата много хубава w) , от скоро ли е у вас?Ако е така, Чафи е много, много гостоприемен.... l)
User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни