Мини Пинчер
Публикувано: 02 December 2006 - 03:43 PM

Публикувано: 02 December 2006 - 04:02 PM
Публикувано: 02 December 2006 - 04:18 PM

Публикувано: 02 December 2006 - 06:17 PM
Публикувано: 02 December 2006 - 08:12 PM

Публикувано: 02 December 2006 - 08:53 PM
Ние у нас още печка не сме палили. Дребните се крият под губера като им се спииначе правят по някой спариг l)
Публикувано: 03 December 2006 - 12:03 AM
Анче Куки е брат на Чафи и Чоко и живее също в Ракитово, но не е на Ани или Лина. w) Неговите стопани обаче не пишат .... та го имаме само на няколко снимки докато са на гости как си играят с Чоко и Чафи w)
Публикувано: 03 December 2006 - 09:15 AM
Сега говорих с доктора от Пловдив,той каза че няма инфекция,дробчето му е чисто,най-вероятно е алергична реакция s) вчера му би някаква инжекция за това-антихистаминова/мисля така се казваше/и наистина не е кашлял до сега...та към 11 часа пак ще пътуваме до Пловдив да назначат лечение... s) и пак ще ви се обадя....

Публикувано: 03 December 2006 - 04:54 PM

Публикувано: 03 December 2006 - 11:56 PM
Да питам какво стана с Боко?
Публикувано: 04 December 2006 - 04:30 PM
Цитат
l) l) Боко се оказа Боколина l) l) ами объркала съм oleeee кво съм гледала незнам!!Яде като разпрана и обикаля по двора изглежда и харесва защото не престава да върти опашчицата и ни се радва..прилича на голяма рошава топка!!.за сега ще остане тук мисля утре дя викна доктор да я обезпаразитим,че заради Чоко не ми остана време до сега,пък ваксина по нататък!! r)

Публикувано: 04 December 2006 - 07:00 PM
ани страхотни новини!!!и алергия да е-пак е по-добре от някакво болест!! 1super
на коя клиника го водихте?доволни ли сте?нали и аз съм от Пловдив и като гледам ще се налага втора операция на Прити и търся(предварително)добра вет.клиника тук!!! s) w)
пусни некоя снимчица на бившя той настоящата-тя-Боколина!!! l) w)
ние сутрин замръзваме,няма сняг,но е студ на кутийки/филийки!!!а на обед вече и без яке може!!! b)
Прити лудее щурее!!Макси е добре вече и той взе да се осиферва и даже се закача да играе bravoS w) оф взела е госоицата да надебелява и сега ще намалим гранулите,чее..тамъъъън бяхме във форма и кво стана..кво не стана...па сме си дебели!!! bl) b)
катрина ти имаш ли някоя снимка на Майльо,че май само него не съм виждала!? bl) w)
чао и целувки w)
Публикувано: 04 December 2006 - 09:16 PM
има всичко необходимо за диагностика и лечение на малки и големи животинки...

Публикувано: 04 December 2006 - 09:23 PM
Катрина наистина да вземеш да пуснеш снимки да го видим Маилс колко е пораснал .
Публикувано: 05 December 2006 - 03:14 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 05 December 2006 - 08:36 PM
да знаете къв смях падна у дома!!! l) l) с Прити!
брат ми се обърка и каза,че Прити е пират и ние сма нали сем малко-бръм-бръм-чики-чики-ку-ку и като почнахме:хаха представяш ли си Прити с пиратска шапка,такова на окото и разни такива глупости и хихи хаха b) l)
после пък реших да пробвам дали ако кажа примерно вемсто"ела,момиче" ,кажа "ела,зелке/Зюмбюлке/разтройство/диарийке b) l) "тя ще дойде ако го кажа със същата интонация!!ее идва,а ние пак хихи хаха!! b) l)
днъс пък тая крокодилка как ме измести!! a) лежим аз и мама и Прити в кракат ни и аз тръгвам да гушна мама и тва злоби идва и се намества между главите ни!!аааа,от къв зор!!!??? a) l) b)
та такива ми ти работи с мойта крокодилка зъбава!!! b)
катрина незнам,защото ама нито една снимка нито онизш в сншмка.бг ми се отваря!!! s) ще видя утре как ще ми е нета и ако пак не ги отворииии s) s) w)
сега скоро ще взема да направя една-две снимки на Прити,че отдавна не съм я снимала b) w)
целувки и на вашите крокодилчета!!! w)