Публикувано: 10 December 2006 - 01:28 AM
Студио "X"
nono не, не ,не не мога да се въздържа и да пиша какво стана nono чатя си аз с няколко приятелки(да не си помислите ,че си пиша с мъже angelpik cl) ) и мъжа ми заспал на дивана докато гледа телевизия....нищо ново- той спи , великолепната петорка е някъде под губера....или върху него l) , котката е легнала на губера ,защото под нея лежи някое от естествените електрически възглавнички....спокойствие. По едно време чувам драскане ,но не погледнах , защото мислех ,че си сменят местата и се бутат за първа линия l) и после тишина. Минават няколко минути и се чува ииии и отново тихо. Минават пак ....може би 5мин и отново тихо , ама много тихо и едва доловимо и-и -и - и .....иииии и така ,аз не обръщам внимание изобщо защото помислих ,че някое си сънува и си примърква на сън. След доста време вече и кучетата се размърдаха, че им се пишка , но пък нещо душат леглото. Гледам всички са там ама що пък душат в пролуката на леглото bl) там падат играчки по някога или са мушнали някоя гранула. Разстоянието е много малко ......мммм нещо като разстоянието на пода на асансьор и вратата му като е затворена. Вярно ,че матрака е мек все пак. Пак гледам и това и- и- и- и (така малко накъсано ) се чува отново и е много тъжно. Вече ги преброих oleeee nono и ето , че Лиляна я няма. А познайте къде беше.....естествено ми под леглото. Хъм , то кое ли му е естественото oleeee .Милата, паднала в процепа и се мушнала във вътрешността на леглото при удължаващата се част при разтягане w)
Не знам вие ама аз се смЯх....и я гушках таз уплашена кльощавела дето и през цедка ще мине nono nono nono w)