Мини Пинчер
Публикувано: 05 December 2006 - 03:14 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 05 December 2006 - 08:36 PM
да знаете къв смях падна у дома!!! l) l) с Прити!
брат ми се обърка и каза,че Прити е пират и ние сма нали сем малко-бръм-бръм-чики-чики-ку-ку и като почнахме:хаха представяш ли си Прити с пиратска шапка,такова на окото и разни такива глупости и хихи хаха b) l)
после пък реших да пробвам дали ако кажа примерно вемсто"ела,момиче" ,кажа "ела,зелке/Зюмбюлке/разтройство/диарийке b) l) "тя ще дойде ако го кажа със същата интонация!!ее идва,а ние пак хихи хаха!! b) l)
днъс пък тая крокодилка как ме измести!! a) лежим аз и мама и Прити в кракат ни и аз тръгвам да гушна мама и тва злоби идва и се намества между главите ни!!аааа,от къв зор!!!??? a) l) b)
та такива ми ти работи с мойта крокодилка зъбава!!! b)
катрина незнам,защото ама нито една снимка нито онизш в сншмка.бг ми се отваря!!! s) ще видя утре как ще ми е нета и ако пак не ги отворииии s) s) w)
сега скоро ще взема да направя една-две снимки на Прити,че отдавна не съм я снимала b) w)
целувки и на вашите крокодилчета!!! w)
Публикувано: 08 December 2006 - 12:36 AM
Цитат
Ами крайно време е да ги нащракам моите. Понеже вчера си купих една гОляма жива елха и познайте какви идейки ми дойдоха за украса l) l) l) .Жалко ,че нямам хубав фотоапарат ouu веднага щях да пусна снимка на Дядо Коледа- Питя и джуджетата b) , даже и си ги представих в една шейничка като еленчета маскирани ,а Питошка в шейната с чувала nono nono
Ани , как е Чоко ? Кашля ли още?
Публикувано: 08 December 2006 - 11:14 AM
Цитат
За теб една, а за мен 31-на worthy
Честит празник drink
Отново виждам, че е имало шашнати мами n) стискам палци за Чоко 1super
Чочко от една седмица е влюбен, но и той още не знае в кого
(love) по цял ден стои пред прозореца или пред вратата и скимти, като излезем души,души... и се връща в къщи нещастен s) - яде колкото да не умре. Ще ходя днес да му купя някви витамини и нова играчка wink
worthy дано да живне.
Поздрави и много целубки на всички w)
Публикувано: 08 December 2006 - 09:27 PM
Не дава да сложа на маца чинийка с ядене и омита всичко.И котешки консерви прояде.Как ли не съм пробвала по рано-не ще и не ще.Сега ако подам една гранула на котката тоя ще се задави доде изяде 20.
А играта им е доста стресираща b) тя го гушка с лапите за вратлето и той я влачи по цялата къща.Вчера имаше поне 20 капки кръв по спалнята bl) и аз почвам щателен преглед на Чафи и се карам на маца.Големия ми син казва че тя не е виновна---бил обърнал чафи по гръб и го целувал по корема,а малкия син взел че пуснал котето отгоре и сигурно си е извадила ноктите при падане и точно на Чафун във вратлето.Та малкия(дето хич не е малък вече)отнесе кавгата.
Кети давай му да яде това което иска w) и иди си вземи оная лудетина та да си има компания.Нали децата беха домъкнали коте--кво стана с него ?
Анче прави снимки и ги пускай 1super
Публикувано: 08 December 2006 - 09:49 PM
Лина , предишен пинчер , който имах си играеше с котака така l) хващаше котето за ухото, то с лапки си прегръща ушето и започва едно влачене....после ролите се разменят ,но без влачене l) w)
Арчо се е смахнал, давам Роял Канин ...гледа bl) идвам с някъкво бъркоче от детската кухня ииии......Арчо откача, скача ,мята се и на главата ми се качва, а другите не могат да се вредят от него. Като му дам .....прасе не яло 3 дни , ей на това прилича oleeee .
За снимките трябва да намеря такива малки шапчици, но ще пробвам wink
Публикувано: 09 December 2006 - 06:57 PM
Цитат
Аха-а-а давам му - кебапчета и боядисани кренвирши. За риба умура, но неможе всеки ден да му давам - не живеем на кораб.
Аби е далеч до офиса, виждам я почти всеки ден. Много е лудичка и по цял ден се кара на преминаващите покрай двора oleeee
Публикувано: 09 December 2006 - 11:09 PM
Да си жива и здрава Ани и всички край теб victoryVVV и много обичана от хора и животинки l) w) w)
Моля те пиши само да кажеш как е Чоко worthy worthy
Публикувано: 09 December 2006 - 11:39 PM
Публикувано: 09 December 2006 - 11:48 PM
Жалко за пинчерчето s) ,но да вземеш да кажеш за нас на приятелят ти и той да пише и да ни покаже новоте си слънчице w)
Публикувано: 10 December 2006 - 01:28 AM
nono не, не ,не не мога да се въздържа и да пиша какво стана nono чатя си аз с няколко приятелки(да не си помислите ,че си пиша с мъже angelpik cl) ) и мъжа ми заспал на дивана докато гледа телевизия....нищо ново- той спи , великолепната петорка е някъде под губера....или върху него l) , котката е легнала на губера ,защото под нея лежи някое от естествените електрически възглавнички....спокойствие. По едно време чувам драскане ,но не погледнах , защото мислех ,че си сменят местата и се бутат за първа линия l) и после тишина. Минават няколко минути и се чува ииии и отново тихо. Минават пак ....може би 5мин и отново тихо , ама много тихо и едва доловимо и-и -и - и .....иииии и така ,аз не обръщам внимание изобщо защото помислих ,че някое си сънува и си примърква на сън. След доста време вече и кучетата се размърдаха, че им се пишка , но пък нещо душат леглото. Гледам всички са там ама що пък душат в пролуката на леглото bl) там падат играчки по някога или са мушнали някоя гранула. Разстоянието е много малко ......мммм нещо като разстоянието на пода на асансьор и вратата му като е затворена. Вярно ,че матрака е мек все пак. Пак гледам и това и- и- и- и (така малко накъсано ) се чува отново и е много тъжно. Вече ги преброих oleeee nono и ето , че Лиляна я няма. А познайте къде беше.....естествено ми под леглото. Хъм , то кое ли му е естественото oleeee .Милата, паднала в процепа и се мушнала във вътрешността на леглото при удължаващата се част при разтягане w)
Не знам вие ама аз се смЯх....и я гушках таз уплашена кльощавела дето и през цедка ще мине nono nono nono w)
Публикувано: 10 December 2006 - 02:48 AM
Анче....иска ми се един ден поне да имам възможност да наблюдавам вашата къща със скрита камера :) може и вече да съм го казвала...незнам ама голяма веселба си е да си част от вашето семейство w)
Публикувано: 10 December 2006 - 02:51 AM
П.С. Лелеееее....забрвих!! Но ние с тебе си писахме на патерица де...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и от мене !!
drink drink drink
Публикувано: 10 December 2006 - 12:23 PM
А кученце Чоко пак си кашля-но по рядко!!Давам му вече една седмица антибиотик,сиропче и витамини!Яденето ни е проблем-все иска нещо по-така bl) и аз естествено му задоволявам всички капризи ouu ,доктора ме успокои че за размера си нее слаб и е само много лигав-та затова си мисля че неговото БЕЗапетитие е повече разигравка отколкото болест!!
Анче ми то с толкова животинки с мини размер се очакват какви ли не пропадания,изчезвания,забравяния и какво ли още не,просто трябва много фантазия да предвидиш всичко което може да ви се случи.Но при всички положения е супер весело особено когато всичко свършва на добре!! drink

Публикувано: 10 December 2006 - 01:09 PM
Публикувано: 10 December 2006 - 01:31 PM
Анче а ти как се казваш?
Публикувано: 10 December 2006 - 02:12 PM
Цитат
Жалко за пинчерчето s) ,но да вземеш да кажеш за нас на приятелят ти и той да пише и да ни покаже новоте си слънчице w)
разбира се че ще му кажа...и наистина ще му харесате пинчерчето защото е мн красиво (сега като се замисля май не е чисто пинчерче а някаква смесица-между италянска хрътка и пинчер-не съм мн сигурна s) ) и все пак е страхотно -едно такова бяло..или по скоро като екрю b) b) b) b) w)
Публикувано: 10 December 2006 - 02:50 PM
Прикачени файлове
-
Picture_010.jpg (129.1K)
Брой сваляния: 42