Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2621 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 December 2006 - 09:37 AM

Ех ама той Майльо от половин година не е расъл w) и аз затова и снимки не пускам, че то същите :)))
Притил има по-назад снимчици много на малкия.
Гале все се каня, ама нещо време не остава да ги кача новите и т.н.
User's Signature

Качена снимка

#2622 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2006 - 03:14 PM

След седмица затишие пак съм тука-пуснете някое фото на малките зъбльовци де.... l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2623 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2006 - 08:36 PM

здравейте!!
да знаете къв смях падна у дома!!! l) l) с Прити!
брат ми се обърка и каза,че Прити е пират и ние сма нали сем малко-бръм-бръм-чики-чики-ку-ку и като почнахме:хаха представяш ли си Прити с пиратска шапка,такова на окото и разни такива глупости и хихи хаха b) l)
после пък реших да пробвам дали ако кажа примерно вемсто"ела,момиче" ,кажа "ела,зелке/Зюмбюлке/разтройство/диарийке b) l) "тя ще дойде ако го кажа със същата интонация!!ее идва,а ние пак хихи хаха!! b) l)
днъс пък тая крокодилка как ме измести!! a) лежим аз и мама и Прити в кракат ни и аз тръгвам да гушна мама и тва злоби идва и се намества между главите ни!!аааа,от къв зор!!!??? a) l) b)

та такива ми ти работи с мойта крокодилка зъбава!!! b)

катрина незнам,защото ама нито една снимка нито онизш в сншмка.бг ми се отваря!!! s) ще видя утре как ще ми е нета и ако пак не ги отворииии s) s) w)

сега скоро ще взема да направя една-две снимки на Прити,че отдавна не съм я снимала b) w)

целувки и на вашите крокодилчета!!! w)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2624 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 08 December 2006 - 12:36 AM

Цитат

След седмица затишие пак съм тука-пуснете някое фото на малките зъбльовци де.... l)

Ами крайно време е да ги нащракам моите. Понеже вчера си купих една гОляма жива елха и познайте какви идейки ми дойдоха за украса l) l) l) .Жалко ,че нямам хубав фотоапарат ouu веднага щях да пусна снимка на Дядо Коледа- Питя и джуджетата b) , даже и си ги представих в една шейничка като еленчета маскирани ,а Питошка в шейната с чувала nono nono

Ани , как е Чоко ? Кашля ли още?

#2625 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2006 - 11:14 AM

Цитат

ей наще пак 1 стр изписали!!! a)

За теб една, а за мен 31-на worthy
Честит празник drink
Отново виждам, че е имало шашнати мами n) стискам палци за Чоко 1super
Чочко от една седмица е влюбен, но и той още не знае в кого

(love) по цял ден стои пред прозореца или пред вратата и скимти, като излезем души,души... и се връща в къщи нещастен s) - яде колкото да не умре. Ще ходя днес да му купя някви витамини и нова играчка wink
worthy дано да живне.
Поздрави и много целубки на всички w)

#2626 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2006 - 04:58 PM

Ей keti се появи :))))
Радвам се че сте добре - щем сте влюбени значи сте в прекрасна кондиция w)
Туй лошо за хапването, ама наистина дано играчката помогне b)
User's Signature

Качена снимка

#2627 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2006 - 09:27 PM

Във връзка с яденето--моя Чафун се превърна на печка Перник b) кво и сложиш това изгаря.
Не дава да сложа на маца чинийка с ядене и омита всичко.И котешки консерви прояде.Как ли не съм пробвала по рано-не ще и не ще.Сега ако подам една гранула на котката тоя ще се задави доде изяде 20.
А играта им е доста стресираща b) тя го гушка с лапите за вратлето и той я влачи по цялата къща.Вчера имаше поне 20 капки кръв по спалнята bl) и аз почвам щателен преглед на Чафи и се карам на маца.Големия ми син казва че тя не е виновна---бил обърнал чафи по гръб и го целувал по корема,а малкия син взел че пуснал котето отгоре и сигурно си е извадила ноктите при падане и точно на Чафун във вратлето.Та малкия(дето хич не е малък вече)отнесе кавгата.
Кети давай му да яде това което иска w) и иди си вземи оная лудетина та да си има компания.Нали децата беха домъкнали коте--кво стана с него ?
Анче прави снимки и ги пускай 1super

#2628 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 08 December 2006 - 09:49 PM

Кети и аз щях да питам за Аби. Тя да не живее близо до вас и да е разгонена вече , че Чочко нея да усеща?
Лина , предишен пинчер , който имах си играеше с котака така l) хващаше котето за ухото, то с лапки си прегръща ушето и започва едно влачене....после ролите се разменят ,но без влачене l) w)
Арчо се е смахнал, давам Роял Канин ...гледа bl) идвам с някъкво бъркоче от детската кухня ииии......Арчо откача, скача ,мята се и на главата ми се качва, а другите не могат да се вредят от него. Като му дам .....прасе не яло 3 дни , ей на това прилича oleeee .
За снимките трябва да намеря такива малки шапчици, но ще пробвам wink

#2629 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2006 - 06:57 PM

Цитат

Кети давай му да яде това което иска w) и иди си вземи оная лудетина та да си има компания.

Аха-а-а давам му - кебапчета и боядисани кренвирши. За риба умура, но неможе всеки ден да му давам - не живеем на кораб.
Аби е далеч до офиса, виждам я почти всеки ден. Много е лудичка и по цял ден се кара на преминаващите покрай двора oleeee

#2630 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 09 December 2006 - 11:09 PM

Като гледам само Кети е писала днес ,а именничката я нямаааа.....
Да си жива и здрава Ани и всички край теб victoryVVV и много обичана от хора и животинки l) w) w)

Моля те пиши само да кажеш как е Чоко worthy worthy

#2631 Потребителят е офлайн   desitu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2006 - 11:39 PM

Имах един приятел ,който имаше пинчер, но стана нещо ужасно.Докато кучето беше навън една кола мина през негоо и го смаза..имаше някакви шансове за оцеляване но след първия ден се разбра че ще го приспят ...мн тъжна история,но хубавото е че той не се отказа от пинчерчетата и сега си има ново =) b) worthy worthy angelpik

#2632 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 09 December 2006 - 11:48 PM

desitu, здравей!
Жалко за пинчерчето s) ,но да вземеш да кажеш за нас на приятелят ти и той да пише и да ни покаже новоте си слънчице w)

#2633 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 10 December 2006 - 01:28 AM

Студио "X"

nono не, не ,не не мога да се въздържа и да пиша какво стана nono чатя си аз с няколко приятелки(да не си помислите ,че си пиша с мъже angelpik cl) ) и мъжа ми заспал на дивана докато гледа телевизия....нищо ново- той спи , великолепната петорка е някъде под губера....или върху него l) , котката е легнала на губера ,защото под нея лежи някое от естествените електрически възглавнички....спокойствие. По едно време чувам драскане ,но не погледнах , защото мислех ,че си сменят местата и се бутат за първа линия l) и после тишина. Минават няколко минути и се чува ииии и отново тихо. Минават пак ....може би 5мин и отново тихо , ама много тихо и едва доловимо и-и -и - и .....иииии и така ,аз не обръщам внимание изобщо защото помислих ,че някое си сънува и си примърква на сън. След доста време вече и кучетата се размърдаха, че им се пишка , но пък нещо душат леглото. Гледам всички са там ама що пък душат в пролуката на леглото bl) там падат играчки по някога или са мушнали някоя гранула. Разстоянието е много малко ......мммм нещо като разстоянието на пода на асансьор и вратата му като е затворена. Вярно ,че матрака е мек все пак. Пак гледам и това и- и- и- и (така малко накъсано ) се чува отново и е много тъжно. Вече ги преброих oleeee nono и ето , че Лиляна я няма. А познайте къде беше.....естествено ми под леглото. Хъм , то кое ли му е естественото oleeee .Милата, паднала в процепа и се мушнала във вътрешността на леглото при удължаващата се част при разтягане w)
Не знам вие ама аз се смЯх....и я гушках таз уплашена кльощавела дето и през цедка ще мине nono nono nono w)

#2634 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 02:48 AM

Мдаааа...няма никой цял ден, ама аз през ноща се сетих за вас та да напиша...ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Да сте здрави, обичани, късмета да е все с вас и вашите семейства!
Анче....иска ми се един ден поне да имам възможност да наблюдавам вашата къща със скрита камера :) може и вече да съм го казвала...незнам ама голяма веселба си е да си част от вашето семейство w)
User's Signature

Качена снимка

#2635 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 10 December 2006 - 02:51 AM

Хихихи..много смешна история - вие наистина сте направо студио Х...много е сладка тая твоя Лиляна w) w) w) Аз каквато съм кьорава щях да се взиииирам...при нас размерите са други... nono

П.С. Лелеееее....забрвих!! Но ние с тебе си писахме на патерица де...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и от мене !!
drink drink drink

#2636 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 12:23 PM

l) Здравейте!!Много ми стана приятно като ме поздравихте за Втория ми имен ден cheers -защото аз си имам два-в случай че някой ме пропусне на първия-Архангелов ден ме поздравява на втория-св.Анна,ама да ви кажа много е хубаво bravoS bravoS bravoS все има повод за BEER и ако има и подаръци.... wink още по-добре!!!
А кученце Чоко пак си кашля-но по рядко!!Давам му вече една седмица антибиотик,сиропче и витамини!Яденето ни е проблем-все иска нещо по-така bl) и аз естествено му задоволявам всички капризи ouu ,доктора ме успокои че за размера си нее слаб и е само много лигав-та затова си мисля че неговото БЕЗапетитие е повече разигравка отколкото болест!!
Анче ми то с толкова животинки с мини размер се очакват какви ли не пропадания,изчезвания,забравяния и какво ли още не,просто трябва много фантазия да предвидиш всичко което може да ви се случи.Но при всички положения е супер весело особено когато всичко свършва на добре!! drink
User's Signature

Качена снимка

#2637 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 10 December 2006 - 01:09 PM

choko_an, честит имен ден от мене и не тебе !! victoryVVV victoryVVV victoryVVV

#2638 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 December 2006 - 01:31 PM

Стига сте се напъвали да честитите имен ден на Ани----тя се казва Ангелина точно като мен b) и празнуваме на 8 ноември тоест на Арахангелов ден.
Анче а ти как се казваш?

#2639 Потребителят е офлайн   desitu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 02:12 PM

Цитат

desitu, здравей!
Жалко за пинчерчето s) ,но да вземеш да кажеш за нас на приятелят ти и той да пише и да ни покаже новоте си слънчице w)

разбира се че ще му кажа...и наистина ще му харесате пинчерчето защото е мн красиво (сега като се замисля май не е чисто пинчерче а някаква смесица-между италянска хрътка и пинчер-не съм мн сигурна s) ) и все пак е страхотно -едно такова бяло..или по скоро като екрю b) b) b) b) w)

#2640 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 02:50 PM

Анче ама то у вас голям купон Сара е сама и от време на време я губим в някоя стая ако съм на твое място все ще има някой загубен .Ето на мама послушното детенце като казахте имен ден че се сетих за Андреев ден как се притеснявах че Сарка няма да слуша и ще лае по гостите понеже не е била на едно място с толкова много хора но тя беше много послушна и си просеше кисели краставички и кюфтета .

Прикачени файлове

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема