Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2641 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 December 2006 - 02:52 PM

Ето как гледаме вечер телевизия b)

Прикачени файлове

#2642 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 04:46 PM

l) Галче на това се вика здрав сън-не гледане на телевизия l) l) само се чудя как така хем спиш ,хем държиш Саричка,хем крепиш и мъжкото тяло да не падне от леглото...??? oleeee ти си направо жената-чудо!! l)
User's Signature

Качена снимка

#2643 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 10 December 2006 - 05:04 PM

Цитат

Стига сте се напъвали да честитите имен ден на Ани----тя се казва Ангелина точно като мен b) и празнуваме на 8 ноември тоест на Арахангелов ден.
Анче а ти как се казваш?

Тя и Анчето май има два имени дни !! l) l) l) victoryVVV

#2644 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 09:06 PM

Цитат

l) Галче на това се вика здрав сън-не гледане на телевизия l) l) само се чудя как така хем спиш ,хем държиш Саричка,хем крепиш и мъжкото тяло да не падне от леглото...??? oleeee ти си направо жената-чудо!! l)

Ани ами с много тренировки става тази работа b) телевизора е на кофти място и само от дивана се вижда добре и вечер сме като сарделки майка татко и d) и най редовно си поспиваме b) wink
То и аз имам два пъти в годината имен ден ама покрай Гошовците не мога да се уредя s)
Да ви похваля нашата Сарка вече яде гранули Гошко и взе някакви нови 8 лв е килото ADWANCE за дребни породи яде като луда и позаглади косъма .Слагам и ги в един хек и тя си пъха муцунката в него и си ги вади една по една

#2645 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 10 December 2006 - 10:44 PM

b) Снощи май доста совички сме се събрали l) сато гледам часовете на постовете.... oleeee луди сме си и не ни трябва освидетелстване.
Katrina, ако имах камера щях да ги снимам моите диванета какви са смехурковци понякога. До година съм запланувала много неща да си купя и трябва да осъществя мечтите си . Дано и дружината ни да се увеличи worthy ,но за сега няма да казвам с какво (аз за какво ли не мечтая да имам.... oleeee )
slaviad, добре дошла при нас cheers тук е много топла темичка wink
Благодаря за пожеланията.

Цитат

Хихихи..много смешна история - вие наистина сте направо студио Х...много е сладка тая твоя Лиляна wub.gif wub.gif wub.gif Аз каквато съм кьорава щях да се взиииирам...при нас размерите са други... roflmao.gif

Благодаря за комплимента w) аз ако знаеш как пък ги загубих веднъж в блока като нямаше ток....и пак се похвалих ,но Лина ме заплаши със зоополиция и ми прочете правата , че сега без адвокат .....не се издавам l) Друго си е дога , ще се спънеш в него и няма начин да се скрие от теб или ще му стърчи дупето от дивана l)

И аз съм в групата на Празници без край щото се зовем Анна - Мария ;) добре ,че не ги празнуваме и по новому и по старому nono

А Лина и Ани ще ви дърпаме ушите ,защото сте си мълчали ,че имате празник на 8 ноември ,за да не ви дойдем на гости явно
a)
desitu, аз вече си умирам да зърна това пинчерче.

Гали , значи за гостите ...уф как се научават да се мазнят ,защото ще има после лакомство. Котката е специалист в това. Все пак има по-голям стаж. Като дойдат гости и тя започва бавно да пристъпва и да чака хубавичко да я огледат, естествено всички почват да се изумяват каква е красавица( според мен е направо магьосничка и ги манипулира както си иска) ...омагьосва ги и когато се сложи нещо на масата се изумявам как обикновено се сещат за нея и първо бързат да и дадат ,а после да хапнат. Те и другите ще се научат на занаята и .

Ани , много ми става мъчно за Чоко s) Дано вече да му мине това кашляне worthy

Гали , и на мен ми препоръчаха ADWANCE , но от магазина ми казаха ,че нямало внос поне за сега. Но моите не я предпочетоха. Диванетата обичат да имат разнообразие и тогава си хапват. Имат няколко моменти когато ядът и единият е при последната разходка( когато и да е тя) връщат се и се почва мляскане. Ама аз започвам и да отделям все някой ,че и бой правят или пък Роксана след като се е наяла си стои да пази купичката действа ги само с поглед l)
Днес бяхме на разходка и правих смешни опити да запозная Роксана и Арчо с лабрадор, две овчарки , каракачанка , хъскита ....и каквото мине още. Арчо пази нас ,а Рокса си умира от страх като я подушат и като изкрещи изведнъж и кучетата се стъписват. Другите три пък бяха с мъжо ми на работа и само котки гонят от месото oleeee ако е в купите им може и да не го погледнат ,но щом ще е крадено е най-сладичко.

#2646 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 December 2006 - 01:08 PM

На Славия му е смешно--щот не знае колко е стряскащо да си затвориш кърлежа в гардероба без да искаш и да го дириш 30 мин.Сърцето щи излезе извън ритъм.По цял ден го търсиш с поглед де се е наврял--моя като легне в кашона с играчки и иди го разпознай в навалицата b)
То с тия малокалибрени размери--нема и къде да го шамаросаш като те ядоса b)

Прикачени файлове

#2647 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:35 PM

здравейте,
slaviad добре дошла!!! bravoS
ох аз колко имам да ви разказвам с моите едва ДВЕ кучета..представям си Анчето колко има да говори l) l) w)
та....да разкажа и аз нещичко!
тази случка е Малушито!
...малуши беше бременна с Прити и другите и две братчета и още едно сестриче...и приготвили сме ние кашон с одеала...работи за малките и Малуши си ходи вътре и си се приготвя за раждането!!минаха се няколко дни и вече става време да раждааа..по едно време някой от къщи се обажда и вика:"абе,хора къде е кучето!?" bl) аз викам "ми в кашона!!"..поглеждам-нЯмА я!! bl)
започва търсене...из одеала столове,на двора...няма я!!и вече сме се отчая ли и се чудим какво да правим!!!и леля отива да се проблече да идем да я потърсим из улицитеее...отваря гардероба и какво да види!?! bl) Малуши с четирите и новородени бебешори!!!! w) b) l)
предполагам,че някои от вас няма да одобрят постъпката,че не сме били до нея в този момент,но... r)
друга история с Прити..
леля се прибира от работа и чака Прити да я посрещне..да ама нЕ!!! bl) Прити я няма!!пак търсене..в стая гардероби..на двора..излязохме и навън по улиците да я търсим!!аз извиках приятелки да ни помогнат и...започваме издирване!!!до към 5 часа търсихме и се умурохме s) нямаше я!!!отиваме да ядем и калеко се прибира!!!отваря вратата и бута одеалото настрани да си легне иииии...Прити изскача отнего!!!! b) l) bl) w)
та такива ми ти истории!!!!
разкажете и вие някоя!!!! 1super
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2648 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:41 PM

Здравейте пак приятели и любители на тая красива ,малка порода искам да ви попитам някои продава ли в момента пинчер искам да си купя.

#2649 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 December 2006 - 11:29 PM

Цитат

Здравейте пак приятели и любители на тая красива ,малка порода искам да ви попитам някои продава ли в момента пинчер искам да си купя.

Аз очаквам малки , но чак към средата на януари , в момента другите са запазени.

#2650 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 December 2006 - 01:12 AM

Ето мъжа ми как гледа телевизия b) w)

Прикачени файлове

#2651 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2006 - 09:07 AM

Анче добре че твоите са дребни че ако са като Сарка няма да може да мръдне мъжа ти b) на врата му Питя ли е легнала oleeee
Лина като гледам Чафи вече се е сработил със Сара че и гранулките си делят w)

#2652 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 December 2006 - 10:46 AM

Лина , като гледам снимката и голям смях ме напушва. Как се гледат двамцата и Чафунката си преградил гранулката само за себе си. Рокса така прави на другите и ги тупа.
В последно време и Арчо нещо е пощурял и иска да набие някой. Може би е , защото Питя го дразни и той скача и я напердашва сериозно .Явно сега си е вдигнал самочувтвието.

Гали , Питя е наврата му.Не можах да я хвана като му запушва носа и очите l) много е нахална и се мисли за лека като снежинка oleeee

#2653 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 December 2006 - 11:00 AM

Анче верно е за гранулката--щом му дам и само дебне маца накъде ще хване.Ай погледне към гранулата и Чафун почва да гълта.
А ти гледай поне носа да е свободен на мъжо ти--ша го удушите доде спи бе жена!!!!!
Кой ще ражда януари!

#2654 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 13 December 2006 - 04:29 PM

Чета ,чета кой ще раждал януари , мъжа ми ли bl) oleeee и си викам аз пак съм била пияяааааана BEER l) ама се сетих oleeee l) Арчо имаше две страхотни гаджета и ако всичко мине нормално и да са живи и здрави всички ...ще имам пак внучета. Сегашните бяха от една дребосъчка дето е и по-дребна от него ,но още неродени ги запазиха victoryVVV . Направо са приказни мишинки в неделя , живот и здраве едното отива при търпеливият си собственик. Решила съм да ги фотна и ако пак не забравя ще ви ги покажа. Добре ,че беше обещано кученцето преди да се роди ,че щях да си го оставя.Аз се влюбих в едното ,но него хората ще си го оставят за щерката l)

#2655 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 December 2006 - 05:05 PM

Сутринта отивам до магазина който е на 10 метра от нас.Вън до кафе машината се сгушило мъжко черно бебе.Няма и 2 месеца сигурно и тежи 200-300 грама.Върнах се да му направа ядене-добре нахраних го.Ами сега?Викам си--дано някой го вземе,сложих му картон отдолу че много му студено на цимента.
Преди малко пак отивам до магазина--малее тоя още там.И трепери та трепери.Та направо с яд го гушнах-в колата и при Бобчо.Поседях малко при тях--не знам дали няма да му направи нещо Бобчо ?Нахраних го пак-завих го в одеяло и квото е.Аа метнах му и пудра--да ми не докара гости на Боби.
Ще го снимам да го видите--ако оживее до утре де.И ще търся на кой да го подаря.Единия дето го пратих в съседно село--да знаете как му се радват хората.
Омръзна ми от тъпаци NNN
Анче b) аз си помислих че чакаш близнаци.

#2656 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 December 2006 - 12:27 AM

Цитат

Анче b) аз си помислих че чакаш близнаци.

Мечтах си з за близнаци амане ми билописано. Вече само осиновявам.

О забравих , ами ха чстита ти придобивка. Туряш му червена пандела и ето подарък от дядо Коледа за някой. Бобчо порасна ли много?

#2657 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 10:14 AM

Браво Лина :) теб ще трябва да те наградят в Ракитово като майка закрилница за малките кученца w)
User's Signature

Качена снимка

#2658 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 December 2006 - 03:15 PM

Момичетааааа тоя фъстък се е издул яко от ядене bl) не знам дали нема да се гътне.Нямам време да стоя при тях--иначе Бобчо не го закача.Сутринта занесох ядене и му сипах малко,но сигурно после се е преместил на купата на Боби.

#2659 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 09:47 PM

Лина ами то като е видяло толкова ядене и гледа да навакса b) Ние ревем че нашите не ядат а гледай уличните какво правят bash Може пък глисти да има хайванчето s)

#2660 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2006 - 09:52 PM

Здр.как да укротя агресията на пинчерче на 40 дни. b)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни