b) Снощи май доста совички сме се събрали l) сато гледам часовете на постовете.... oleeee луди сме си и не ни трябва освидетелстване.
Katrina, ако имах камера щях да ги снимам моите диванета какви са смехурковци понякога. До година съм запланувала много неща да си купя и трябва да осъществя мечтите си . Дано и дружината ни да се увеличи worthy ,но за сега няма да казвам с какво (аз за какво ли не мечтая да имам.... oleeee )
slaviad, добре дошла при нас cheers тук е много топла темичка wink
Благодаря за пожеланията.
Цитат
Хихихи..много смешна история - вие наистина сте направо студио Х...много е сладка тая твоя Лиляна wub.gif wub.gif wub.gif Аз каквато съм кьорава щях да се взиииирам...при нас размерите са други... roflmao.gif
Благодаря за комплимента w) аз ако знаеш как пък ги загубих веднъж в блока като нямаше ток....и пак се похвалих ,но Лина ме заплаши със зоополиция и ми прочете правата , че сега без адвокат .....не се издавам l) Друго си е дога , ще се спънеш в него и няма начин да се скрие от теб или ще му стърчи дупето от дивана l)
И аз съм в групата на Празници без край щото се зовем Анна - Мария ;) добре ,че не ги празнуваме и по новому и по старому nono
А Лина и Ани ще ви дърпаме ушите ,защото сте си мълчали ,че имате празник на 8 ноември ,за да не ви дойдем на гости явно
a)
desitu, аз вече си умирам да зърна това пинчерче.
Гали , значи за гостите ...уф как се научават да се мазнят ,защото ще има после лакомство. Котката е специалист в това. Все пак има по-голям стаж. Като дойдат гости и тя започва бавно да пристъпва и да чака хубавичко да я огледат, естествено всички почват да се изумяват каква е красавица( според мен е направо магьосничка и ги манипулира както си иска) ...омагьосва ги и когато се сложи нещо на масата се изумявам как обикновено се сещат за нея и първо бързат да и дадат ,а после да хапнат. Те и другите ще се научат на занаята и .
Ани , много ми става мъчно за Чоко s) Дано вече да му мине това кашляне worthy
Гали , и на мен ми препоръчаха ADWANCE , но от магазина ми казаха ,че нямало внос поне за сега. Но моите не я предпочетоха. Диванетата обичат да имат разнообразие и тогава си хапват. Имат няколко моменти когато ядът и единият е при последната разходка( когато и да е тя) връщат се и се почва мляскане. Ама аз започвам и да отделям все някой ,че и бой правят или пък Роксана след като се е наяла си стои да пази купичката действа ги само с поглед l)
Днес бяхме на разходка и правих смешни опити да запозная Роксана и Арчо с лабрадор, две овчарки , каракачанка , хъскита ....и каквото мине още. Арчо пази нас ,а Рокса си умира от страх като я подушат и като изкрещи изведнъж и кучетата се стъписват. Другите три пък бяха с мъжо ми на работа и само котки гонят от месото oleeee ако е в купите им може и да не го погледнат ,но щом ще е крадено е най-сладичко.