Мини Пинчер
Публикувано: 09 December 2006 - 11:39 PM
Публикувано: 09 December 2006 - 11:48 PM
Жалко за пинчерчето s) ,но да вземеш да кажеш за нас на приятелят ти и той да пише и да ни покаже новоте си слънчице w)
Публикувано: 10 December 2006 - 01:28 AM
nono не, не ,не не мога да се въздържа и да пиша какво стана nono чатя си аз с няколко приятелки(да не си помислите ,че си пиша с мъже angelpik cl) ) и мъжа ми заспал на дивана докато гледа телевизия....нищо ново- той спи , великолепната петорка е някъде под губера....или върху него l) , котката е легнала на губера ,защото под нея лежи някое от естествените електрически възглавнички....спокойствие. По едно време чувам драскане ,но не погледнах , защото мислех ,че си сменят местата и се бутат за първа линия l) и после тишина. Минават няколко минути и се чува ииии и отново тихо. Минават пак ....може би 5мин и отново тихо , ама много тихо и едва доловимо и-и -и - и .....иииии и така ,аз не обръщам внимание изобщо защото помислих ,че някое си сънува и си примърква на сън. След доста време вече и кучетата се размърдаха, че им се пишка , но пък нещо душат леглото. Гледам всички са там ама що пък душат в пролуката на леглото bl) там падат играчки по някога или са мушнали някоя гранула. Разстоянието е много малко ......мммм нещо като разстоянието на пода на асансьор и вратата му като е затворена. Вярно ,че матрака е мек все пак. Пак гледам и това и- и- и- и (така малко накъсано ) се чува отново и е много тъжно. Вече ги преброих oleeee nono и ето , че Лиляна я няма. А познайте къде беше.....естествено ми под леглото. Хъм , то кое ли му е естественото oleeee .Милата, паднала в процепа и се мушнала във вътрешността на леглото при удължаващата се част при разтягане w)
Не знам вие ама аз се смЯх....и я гушках таз уплашена кльощавела дето и през цедка ще мине nono nono nono w)
Публикувано: 10 December 2006 - 02:48 AM
Анче....иска ми се един ден поне да имам възможност да наблюдавам вашата къща със скрита камера :) може и вече да съм го казвала...незнам ама голяма веселба си е да си част от вашето семейство w)
Публикувано: 10 December 2006 - 02:51 AM
П.С. Лелеееее....забрвих!! Но ние с тебе си писахме на патерица де...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и от мене !!
drink drink drink
Публикувано: 10 December 2006 - 12:23 PM
А кученце Чоко пак си кашля-но по рядко!!Давам му вече една седмица антибиотик,сиропче и витамини!Яденето ни е проблем-все иска нещо по-така bl) и аз естествено му задоволявам всички капризи ouu ,доктора ме успокои че за размера си нее слаб и е само много лигав-та затова си мисля че неговото БЕЗапетитие е повече разигравка отколкото болест!!
Анче ми то с толкова животинки с мини размер се очакват какви ли не пропадания,изчезвания,забравяния и какво ли още не,просто трябва много фантазия да предвидиш всичко което може да ви се случи.Но при всички положения е супер весело особено когато всичко свършва на добре!! drink

Публикувано: 10 December 2006 - 01:09 PM
Публикувано: 10 December 2006 - 01:31 PM
Анче а ти как се казваш?
Публикувано: 10 December 2006 - 02:12 PM
Цитат
Жалко за пинчерчето s) ,но да вземеш да кажеш за нас на приятелят ти и той да пише и да ни покаже новоте си слънчице w)
разбира се че ще му кажа...и наистина ще му харесате пинчерчето защото е мн красиво (сега като се замисля май не е чисто пинчерче а някаква смесица-между италянска хрътка и пинчер-не съм мн сигурна s) ) и все пак е страхотно -едно такова бяло..или по скоро като екрю b) b) b) b) w)
Публикувано: 10 December 2006 - 02:50 PM
Прикачени файлове
-
Picture_010.jpg (129.1K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 10 December 2006 - 02:52 PM
Прикачени файлове
-
061116_224859.jpg (39.34K)
Брой сваляния: 120
Публикувано: 10 December 2006 - 05:04 PM
Цитат
Анче а ти как се казваш?
Тя и Анчето май има два имени дни !! l) l) l) victoryVVV
Публикувано: 10 December 2006 - 09:06 PM
Цитат
Ани ами с много тренировки става тази работа b) телевизора е на кофти място и само от дивана се вижда добре и вечер сме като сарделки майка татко и d) и най редовно си поспиваме b) wink
То и аз имам два пъти в годината имен ден ама покрай Гошовците не мога да се уредя s)
Да ви похваля нашата Сарка вече яде гранули Гошко и взе някакви нови 8 лв е килото ADWANCE за дребни породи яде като луда и позаглади косъма .Слагам и ги в един хек и тя си пъха муцунката в него и си ги вади една по една
Публикувано: 10 December 2006 - 10:44 PM
Katrina, ако имах камера щях да ги снимам моите диванета какви са смехурковци понякога. До година съм запланувала много неща да си купя и трябва да осъществя мечтите си . Дано и дружината ни да се увеличи worthy ,но за сега няма да казвам с какво (аз за какво ли не мечтая да имам.... oleeee )
slaviad, добре дошла при нас cheers тук е много топла темичка wink
Благодаря за пожеланията.
Цитат
Благодаря за комплимента w) аз ако знаеш как пък ги загубих веднъж в блока като нямаше ток....и пак се похвалих ,но Лина ме заплаши със зоополиция и ми прочете правата , че сега без адвокат .....не се издавам l) Друго си е дога , ще се спънеш в него и няма начин да се скрие от теб или ще му стърчи дупето от дивана l)
И аз съм в групата на Празници без край щото се зовем Анна - Мария ;) добре ,че не ги празнуваме и по новому и по старому nono
А Лина и Ани ще ви дърпаме ушите ,защото сте си мълчали ,че имате празник на 8 ноември ,за да не ви дойдем на гости явно
a)
desitu, аз вече си умирам да зърна това пинчерче.
Гали , значи за гостите ...уф как се научават да се мазнят ,защото ще има после лакомство. Котката е специалист в това. Все пак има по-голям стаж. Като дойдат гости и тя започва бавно да пристъпва и да чака хубавичко да я огледат, естествено всички почват да се изумяват каква е красавица( според мен е направо магьосничка и ги манипулира както си иска) ...омагьосва ги и когато се сложи нещо на масата се изумявам как обикновено се сещат за нея и първо бързат да и дадат ,а после да хапнат. Те и другите ще се научат на занаята и .
Ани , много ми става мъчно за Чоко s) Дано вече да му мине това кашляне worthy
Гали , и на мен ми препоръчаха ADWANCE , но от магазина ми казаха ,че нямало внос поне за сега. Но моите не я предпочетоха. Диванетата обичат да имат разнообразие и тогава си хапват. Имат няколко моменти когато ядът и единият е при последната разходка( когато и да е тя) връщат се и се почва мляскане. Ама аз започвам и да отделям все някой ,че и бой правят или пък Роксана след като се е наяла си стои да пази купичката действа ги само с поглед l)
Днес бяхме на разходка и правих смешни опити да запозная Роксана и Арчо с лабрадор, две овчарки , каракачанка , хъскита ....и каквото мине още. Арчо пази нас ,а Рокса си умира от страх като я подушат и като изкрещи изведнъж и кучетата се стъписват. Другите три пък бяха с мъжо ми на работа и само котки гонят от месото oleeee ако е в купите им може и да не го погледнат ,но щом ще е крадено е най-сладичко.
Публикувано: 11 December 2006 - 01:08 PM
То с тия малокалибрени размери--нема и къде да го шамаросаш като те ядоса b)
Прикачени файлове
-
SSA41762.JPG (176.56K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 11 December 2006 - 09:35 PM
slaviad добре дошла!!! bravoS
ох аз колко имам да ви разказвам с моите едва ДВЕ кучета..представям си Анчето колко има да говори l) l) w)
та....да разкажа и аз нещичко!
тази случка е Малушито!
...малуши беше бременна с Прити и другите и две братчета и още едно сестриче...и приготвили сме ние кашон с одеала...работи за малките и Малуши си ходи вътре и си се приготвя за раждането!!минаха се няколко дни и вече става време да раждааа..по едно време някой от къщи се обажда и вика:"абе,хора къде е кучето!?" bl) аз викам "ми в кашона!!"..поглеждам-нЯмА я!! bl)
започва търсене...из одеала столове,на двора...няма я!!и вече сме се отчая ли и се чудим какво да правим!!!и леля отива да се проблече да идем да я потърсим из улицитеее...отваря гардероба и какво да види!?! bl) Малуши с четирите и новородени бебешори!!!! w) b) l)
предполагам,че някои от вас няма да одобрят постъпката,че не сме били до нея в този момент,но... r)
друга история с Прити..
леля се прибира от работа и чака Прити да я посрещне..да ама нЕ!!! bl) Прити я няма!!пак търсене..в стая гардероби..на двора..излязохме и навън по улиците да я търсим!!аз извиках приятелки да ни помогнат и...започваме издирване!!!до към 5 часа търсихме и се умурохме s) нямаше я!!!отиваме да ядем и калеко се прибира!!!отваря вратата и бута одеалото настрани да си легне иииии...Прити изскача отнего!!!! b) l) bl) w)
та такива ми ти истории!!!!
разкажете и вие някоя!!!! 1super
Публикувано: 11 December 2006 - 11:29 PM
Цитат
Аз очаквам малки , но чак към средата на януари , в момента другите са запазени.
Публикувано: 12 December 2006 - 01:12 AM
Прикачени файлове
-
Picture_039.jpg (49.53K)
Брой сваляния: 55

Вход

Горе
Цитиране +