Мини Пинчер
Публикувано: 18 December 2006 - 03:22 PM
всъщност той е на леля ми,но събота и неделя като ходя ще мога там да им правя по някоя снимка!!докато донесат моя!! super best
наистина тук сякаш е друго куче,а не оня Прити от първите снимки!!! l)
благодаря на Анчето за пожеланието на Малуши!!днес е рожденничка и като отида сега в събота ще и направя торта от кренвиршче и ще я снимам с нея!!! 1super
Хаос не смятам,че един пинчер и то женски
защото те са по-кротички)би искал толкова грижи и пространство,но по-добре така щом нечможеш да се грижиш за него!а и то без желание и на животинчето няма да му е добре,защото то усещо всичко s) w) !но дано и намериш добри стопани на малката палавинца!!
абе я кажи цената,че една приятелка си търси пинчерче и никъде неможем да намерим такова !!ти откъде си,малката къкв цвят е? 1super
малко съм изостанала и затова питам!!! b)
чафи то дребното фъстъче знае кой го гледа и така ти се отблагодарява милото!!имали кандидат-стопани то? w) 1super
Публикувано: 18 December 2006 - 04:11 PM
Чоко е добре-майка му е много заета с глупости b)
Бобчо може и 20 кг да е направил.Но оня е много смешен--нема и 400 грама па лае.Вчера купих една бала сено и съм постлала на няколко места.Слагах одеяла но Боби ги мъкне навън по двора.Днеска гледам че малкото на няколко места си е направило легло.
Кетииии пиши бе момиче a)
Публикувано: 18 December 2006 - 04:22 PM
Ани е за утепане, щото да ме държи на нокти толкоз време s) bash
Публикувано: 18 December 2006 - 06:42 PM
Цитат
Чафи слагам,ма когато ми падне!! b) Не ми се сменя копчето непрекъснато и пиша супер бързо и само бъркам буквите и разни такива,но вече ще се постарая да се поправя!! 1super b)
Публикувано: 20 December 2006 - 03:59 PM
Цитат
Лина, в мазето имаш ли комп???
Пази се от свекърва ти bl) Иначе мъника е супер - дано да му намериш добри стопани 1super
Аз се вясвам пак за малко да ви светна, че сме добре dribble.
Публикувано: 20 December 2006 - 04:55 PM
Цитат
oleeee oleeee ouu ама съм кьорава....човек като не чува си удурдисва ,а аз като не дочитам и си удурдисвам. Вместо да прочена Кети аз си мисля за Катрина и се чудя дали се справи с осиновяването дето беше подхванала. И преди малко се сещам ,че изобщо не ставаше дума за нея ,а за Кети и Чочо oleeee .Бързам аз да се поправя и ... Кети ме изпреварила b)
Публикувано: 20 December 2006 - 07:49 PM
Изоставеното кученце го откара Кристина до Лозенец в понеделник, днес на обяд ходих да го взема вече кастрирано. После тичах до лекар да му дадат хапченца и тъй като това всичко от 1 до 4, а в 4 трябваше да съм на работа, че имах среща, та нямах време да ходя до Костинборд да го откарам и остана в къщи. И сега у нас е ужас. Котето ни е кастрирано от събота и още го боли и не може да скача много - крие се зад дивана, ако се опита да излезе кучето му скача....Майлс му ръмжи...вече един път замалко да го сдавят...а нали си имаме една стая и няма как да ги разделим всички. Та полудявам...
Сега и едни малки бебета си имаме пред офиса та и на тях се опитвам да помогна, но ...
Хора много ми се иска да помагам, жал ми е за всяко кученце, иска ми се да ги приютя всички, но е ужасно трудно. Да балансирам м/у работа и това е ад. Днес ми се взе ъкъла..не знам дали ще го преживея втори път.
Публикувано: 20 December 2006 - 09:28 PM
Публикувано: 21 December 2006 - 03:02 PM
Skipper пусни снимки на детенцето че да го видим колко е пораснало и ние b)
Публикувано: 21 December 2006 - 03:58 PM
Някои били ми казъл какви са критерите за оценяване на сърнист пинчер както и породните белези,недостатаците им и какво се гледа при чивтосване.
Публикувано: 21 December 2006 - 05:51 PM
пусни снимчица да ви видим!! w)
охо пък аз съм от утре до 7 януари!!чак на -ми съм на даскало!!ураа 1super bravoS
Публикувано: 21 December 2006 - 11:05 PM
Цитат
Някои били ми казъл какви са критерите за оценяване на сърнист пинчер както и породните белези,недостатаците им и какво се гледа при чивтосване.
Нама такава порода сърнист пинчер.
Скипър, честит ви рожден месец.Скоро си мислих ,че пишем ,а изобщо не сме се виждали с кучетата ,а сме от един град. На лято трябва да ги срешнем ,но аз моите само по две ще взимам ,че става лудница.
Днес за малко да загубя Лиля. Разхождам ги аз със Стефито на ръце и съм до блока . Появи се едно бяло чау чау , а стопаните му го гонят и не могат да го хванат от не знам колко време. И то като ги погна моите... оплетахме се в тупалника до блока, Лиля се откъсна от повода , чауто я погна и аз пуснах и Мая да го гонят ,че да и помагат , защото се скриха зад блока. Отивам и гледам Рокса и Мая го гонят на смени и Арчо и Питя се спускат. Привиках ги и бум във входа. В суматохата ,а и със Стефито на ръце не видях дали и Лили е там. Излязох хем да видя и ако мога да помогна да хванат бандита. И понеже с една ръка ми е трудно и се отказах. Като влязох и видях ,че я нямя Лиля ми спря сърцето. Оставих другите у нас и търча по етажите да видя дали пък не е влязла. Излизах , обикалях............вече едвам дишах и една позната от съседният блок с хубав булончо идва и ме пита дали са ми всички у нас. Направо щях да хвръкна. Лилито хукнало от страх и тръгнало по улицата и бум в първата отворена врата( компютърен магазин) , скрила се под бюрото и не мърдала. Като отидох...гледам в кюшето едно дребно и много уплашено мъниче, чак не смееше да дойде при мен, так се беше вцепенило. А момчетата от магазина се смеят и викат ,че не смеели да я пипат ,че да не ги ухапела. И предположили ,че има компютарна грамотност и за това била влязла . Тя е най - кроткото от всички и е абсолютна душичка( не и за уличните котки) Утре ще им носа да ги черпя момчетата ,че ми спасиха живота направо. Днес просто имах сто ангажимента и не можах, но утре съм там.
И още премеждия имах ама направо запълних темата и ще спра да пиша.
Публикувано: 21 December 2006 - 11:40 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 December 2006 - 11:44 PM
Публикувано: 22 December 2006 - 11:00 AM
задължитолно да ги черпиш онез момичета!!че то можеше и да си я вземат за тях-тя каквато е красивка,пък и кат се успокои пак ще си стане една добра душичка...мм-отма си беше осдтанала без куче!! w) b)
Абе,Анче,ти за кой път си губиш някое куче?! bl) Че кат се замисля...има няма 20-30 пъти!!?охо май са повече!!! bl) l)
marianna6 добре дошъл/а!!аз за пинчи немога да ти помогна,но се радвам,че си избрал/а точно нАшата порода злобрачета!! w)
Ох аз искам да се оплача! a) Това мойто куче полудя!!От както е разгонена немога да я позная!Постоянно скимти,вие,чеше се,хапе си краката,ходи след мен или мама постоянно и така все ще я затиснем с врата..ще я ритнем(без да искаме разбера се!)...ох пОлудявам вече!!! s) w) Дали е от разгонването или са
аналните жлези..!?!всичко това е от както се е разгонила!!
Вие как мислите?! bl) s) не съм я водила на вет още,незнам дали и да яводя или ще отмина като спре това разгонване(след около още 5 дни)!? s) bl)
Публикувано: 22 December 2006 - 11:28 AM