Мини Пинчер
Публикувано: 11 January 2007 - 11:07 PM
Публикувано: 12 January 2007 - 02:21 AM
Цитат
b) b) b) brows
Публикувано: 12 January 2007 - 12:07 PM
Анче,Анче!!Този Арчо много жестоко си отмъщава за дето е останал в къщи,а!? l)
Добре че наистина и Прити не гризе!Тя яде само плюшени играчки(когато е накеф) и понякога онея малките Дядо Коледовци от елхата,ама нея вече я махнахме!! l) l) b)
Оф от днес пак се застуди и вече няма дълги разходкиииии!!Уааа!! cry2
Скоро ще пусна аще няколко снимки от разходките през изминалите прекрасни,топли и слънчеви дни!! dribble
Целувки на бебета ви!! w)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 12 January 2007 - 05:36 PM
Публикувано: 12 January 2007 - 07:39 PM
АААА ще ходите само жени на разходка b) да ви е l) следващия път ще ти препикае обувката.
Ние втори път хващаме маца да гризе включено зарядно за тел.и накрая като не я хванем ще я залепи за стената тока.Много е гадно да те удари ток
b) щот не можеш да му го върнеш.
При нас всичко е ок--цялото кучешко войнство се храни добре и мързелува.Чафун пак е пуснал маникюр .
Публикувано: 12 January 2007 - 09:52 PM
Публикувано: 12 January 2007 - 10:17 PM
Арчо е свекнал да взимам винаги него ,но понеже го пазех да не се мори ,че вечерта му предстоеше сватба с една мадама и той знаеше и беше ужасно бесен. Да, но ако го взема на разхотка и после сватба и можае да откаже да яде , или пък друката крайност яде като бесен. Ама не ми се рискуваше и го оставих. Спрейовете няма да помогнат предполагам.
Стефито редовно се зарежда със зарядното .Ние спим ,тя го докопва и мляс , мляс....кеф.
Да ви покажа едно ловно куче. Използва се за лов на хищни птици, водоплаващи, врани , чайки и всичко с пера brows Ето как се вторачва в жертвата си-една или повече грабливи птици

И една закъсняла Снежанка дойде при нас w) w) w)
Публикувано: 12 January 2007 - 10:19 PM
Прикачени файлове
-
Picture_132.jpg (26.91K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 13 January 2007 - 12:03 AM
Публикувано: 14 January 2007 - 09:06 PM
Да ви се похваля,че вече имам нова костенурка то е старата ама аз не съм се грижила за нея и не см я виждала от около 9 месеца,тъй че...сега е пак у дома и е в по-добра среда!!
Обаче искам и да се оплача: a) Прити е супер неспокойна!Постоянно лежи на одеалцето си до костенурката и недава да я пипна нати Костенурката нито нея!!Постоянно ни ръмжи щом доближим и започвам да си тревожа!!
Костенурката стой на стъклото възможно ной-близо до куч,а пък тя(Прити)от другата страна на стъклото и тя възможно най-близодо до костенурката!Незнам какво да правя!! s)
а сега ще пусна малко снимки на Прити!!ААА,забравих да кажа--намерих доста снимки на бебетата на Прити!обаче са изкарани и мога само да ги сниммам с фатоапарата от самата снимка,за да ви ги покажа!Обаче ще потърсим лената и ще си ги искарам на идск,зада ги видите трите и принцески на Прити!! w)

ох после още,че компа нещооо... a)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 14 January 2007 - 10:41 PM
Ние пак с проблем s) Скипър не може да ходи нормално напоследък, вчера се занесохме до ОВК и там ни казаха, че имал проблем с връзката на колянната става, или била разтегната, или скъсана cry2
Странното е, че аз го виждам малкия да куца с лявото задно краче, а Док каза, че било дясното. Възможно ли е да си държи лявото във въздуха, а дясното да е с проблем? Били сме за операция ни казаха, но във Варна нямало кой да ни оперира, така че трябвало да ходим до София или Стара Загора. Правихме снимка, но успяха да го снимат само странично, защото той категорично отказа да опъне крачета за снимка отпред, въпреки че го държаха докторката и сестрата (аз се опитах да помогна, но милият много скимтеше и ме беше страх да го натискам много много). От вчера след снимката стана много неспокоен и пъшка и въздиша, но пак си подскача, колкото може де. Снимката не показа възпалено коленце, което ми дава надежди някакви, че може да са объркали диагнозата.
Намерих в нета адреса на един друг кабинет, на д-р Маринов, някой има ли впечатления от него? http://www.drmarinov.hit.bg/ Поне още една снимка да направим. Някой да е имал подобен проблем?
Публикувано: 14 January 2007 - 10:53 PM

6 мини пинчеров- 3 мальчика (2 чёрно-подпалые и 1 кафяви) и 3 девочки (2 чёрно-подпалые и 1 кафяви). 1super
Публикувано: 15 January 2007 - 06:42 PM
Дано мъника се оправи по-бързо,че много ми жал за бедните животинки!! s) w)
Ванила на тебе честито ти много людно симейство!! l) w) Да са ти живи и здарви малките и много да радват стопаните си(които пожалавам да са много добри,мили и грижовни)!! w) s) cheers
Таа като заговорихме за бебета-ето една снимка снимана от снимка l) b) l) на бебетата на Прити!! w) Малко с лошо качество,но все пак се вижда малко! w) Това беличкото си го бяхме кръстили Чара и замааааалко до си го оставим,но в последния момент се появиха едни познати ,които го поискаха и тогава нашите се разколебаха и го продадоха на тях!! a) s) w) Толково рев изревах-направо-рад сълзи ред сополи беше!! l) w)

Публикувано: 15 January 2007 - 11:09 PM
Ето на мама лиглата b) w)
Прикачени файлове
-
M_75_070113_215312.jpg (47.19K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 16 January 2007 - 12:00 PM
Вече сериозно се замисляслям да сложа на Лиляна парашут. Като се скатае в губера ,а приди това е минала Питя и го е завъртяла на топка, и да го вземеш и да го тръскаш Лиляна си мълчи и не мърда oleeee .Започвам да търся с ръка и пак не мърда.
При нас времето си е на пролет. Даже елхичката ми в къщи пусна клони ,а ние даже не сме пускали печки тази зима. Пинчероците скеф си играят на вън ,но взимам вече само по двойки ,за днес си мисля да съм пак с Рокси и Лили.
Много целувки на палавниците ви w)
Публикувано: 18 January 2007 - 06:34 PM
последния изтърсак дето го прибрах ми създава проблеми,но док казва че аз съм виновна.От многото храна взе да изкривява краката(предните).Казва че от бързото натрупване на маса --ма и аз все едно храна слонове ouu та сега сме на калций и рибено масло.Дано се оправи та да мога да го подаря w)
Прикачени файлове
-
SSA41910.JPG (173.03K)
Брой сваляния: 48