Мини Пинчер
Публикувано: 18 January 2007 - 06:58 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 18 January 2007 - 08:09 PM
Прикачени файлове
-
SSA41909.JPG (167.64K)
Брой сваляния: 57
Публикувано: 18 January 2007 - 11:12 PM
При нас пак си беше пролет и аз реших да отида с щерките да нахраним лебедите на плажа. Рали е с шарка и си е в къщи и за това се мотаме заедно. Взех си Рокси и Лиля и айде на плажа. Да ама (аз си знаех , че така ще стане) лебедите си ни гледаха от далече .Първо , защото е топло и не са гладни .Второ ние сме с КУЧЕТАААААААААААА l) . Въпреки това дойдоха речните чайки(много си ги харесвам тях ,че са много нежни и милички) и с кеф си хапваха от хляба. А Роксана откачи, търча като бясна ,за да ги хване. Чайките направо я вбесиха. Търчи , езикът и виси и даже в морето влезе от яд. И с нищо не показа ,че и е студено. После дойде една сива вранка и започна да дразни Рокса. Фър кац на метър-Рокса хуква, фър кац на метър зад нея - Рокса ще се пребие ,но прави завой ....и така вранката само си подскача ,а наща се запени . Защо я мрази тази мърдаща перушина идея си нямам. Лиляна и тя гледа ,гледа и понеже и застудява и тя хуква от време на време.
Вчера видях една стархотна мадама , казаха ,че е чихуахуа ама на мен ми приличаше на пинчерче. Една мънина , а беше на 3 години. Но моите на вън никакво куче не приемат s) и играта се провали.
Знаете ли какво е Френски той териер? Днес една жена каза ,че имала такова кученце и ми го показа на снимка. Беше като дебел Арчи и Чоко.
Публикувано: 20 January 2007 - 07:07 PM
Много есладка тази Сара,пък и мъжото-Чафи и той бе,и мацаата не за изпускане!!!охоохо!! w)
А пък ние днес бяхме на ветровита разходка l) ето някорко снимки от нея! l)
Тука е малко в неудобна поза,но е сладка!! w) l)
Прикачени файлове
-
S8000144.JPG (148.8K)
Брой сваляния: 44

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 20 January 2007 - 07:09 PM
Прикачени файлове
-
S8000145.JPG (137.58K)
Брой сваляния: 46

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 20 January 2007 - 07:10 PM
ЕЕ чао за сега от нас!!
Прикачени файлове
-
S8000147.JPG (133K)
Брой сваляния: 41

Публикувано: 21 January 2007 - 12:37 PM
Ние пък вчера се видяхме със Скипър...нъц нъъъъъц и е много готино момченце да знаете w) И за мое огромно учудване , Арчо и Рокси не го джафкаха много и после като тръгнахме да вървим даже го имаха като приятел от глудницата. Пу пу какъв е загладиничък w) , а не е кльощик като моите s) ouu
Сега ме е страх от шарката на Рали да не им стане нещо на кучетата. Вета каза ,че не е страшно ,но де да знам аз си се страхувам.
Публикувано: 21 January 2007 - 05:55 PM
ОХ !Не се и съмнявам,че е готино момчето!Аз като го гледам на снимките и ми течът лигите,а наистина ако е...ОО а За Притка да не говорим dribble w) w) dribble
Направи ли им някой снимка да ги видам сладурите на играта!! w)

Публикувано: 23 January 2007 - 01:22 AM
Вале , ами не можах да снимам , защото батериите ми бяха изтощени и забравих да ги заредя ouu
Къде сте бе хора bl) , защо замлъкнахте cry2 да не би всички да се криете така ,като тези от снимката l) w) w)
Публикувано: 23 January 2007 - 01:30 AM
Прикачени файлове
-
070115_212307.jpg (21.54K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 23 January 2007 - 10:02 AM
Цитат
Зависи само то животинката на колко време ще се разгони. А топлото е просто задължително- иначе е 99% сигурна смърт.
Публикувано: 23 January 2007 - 06:53 PM
Имам женски пинчер на 6 години, раждала е веднъж, мъжкият е с традиционна окраса. Черен с кафяви пподплащници, моята женска е със същият цвят, родиха три черни кутрета копие на майка си и татко си. Наскоро видях чисто бял пинчер и ми беше интересно да разбера какъв цвят са били родителите му и кое е повлияло за цвета?
d)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 23 January 2007 - 07:49 PM
Целувки на мъниците w)
Публикувано: 24 January 2007 - 11:01 AM
Публикувано: 24 January 2007 - 11:45 AM
Цитат
Имам женски пинчер на 6 години, раждала е веднъж, мъжкият е с традиционна окраса. Черен с кафяви пподплащници, моята женска е със същият цвят, родиха три черни кутрета копие на майка си и татко си. Наскоро видях чисто бял пинчер и ми беше интересно да разбера какъв цвят са били родителите му и кое е повлияло за цвета?
d)
Ами да ти кажа честно и аз незнам-някъкв ген от пра-пра-пра...баби или дядовци ще да е! bl)
Моята пинчерака беше на 4 години когато роди за пръв и последен за сега път!
още пра-пра бабата и дядото на Прити(пинчерката ми)са отгледани у дома и от тогава наще си ги "развъждат"!За бащата на кученцата също така-няма бели!
Но ето че когато Прити роди трите си бебета-едното от тях беше беличко-незнам откъде,може отнякой пра-пра-пра-пра..дядо или баба на Прити или мъжа и!! bl) (виж снимката тукна педпоследния пост-това са бебетата,бялото е Чара-това за което говоря!)
Малко оплетох нещата,ама нз как да го обесня-надявам се разбрахте b) b)
Иначе тук времето е хубаво,но за нас-хората,за кучо е студено и неможахме да намежам е сповече разходки!
Пък сега е едно грипозно време и наще вчера и днес не ме пуснаха на училище,а още не сме излезли във ваканция!! a) a) Ама се говори,че и ние от утре ще сме!!УРААА! l) bravoS
данооо!! super best
Прити вчера си повърна малко от гранулите-незнам кво и беше ама днес е добре! 1super

Публикувано: 24 January 2007 - 02:07 PM
Габи предпочита да си играе с големи кучета колкото по пухкави толкова по добре. nok

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 24 January 2007 - 02:13 PM

Публикувано: 25 January 2007 - 01:08 AM