Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2824 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 January 2007 - 06:58 PM

Чафи, мацата е по-голяма от Чафунчо l) , пердаши ли го ?
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2825 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 January 2007 - 08:09 PM

Той е истински кавалер--до момента в който тя го издебва и го ухапва по остатъка от опашлето и....настъпва хаос b) не правят сметка из къде минават l) случвало се е някой от нас да скача на секундата за да си опази част от тялото.С една дума--върховно удоволствие е да ги гледа човек как съжителстват w)

Прикачени файлове

#2826 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 January 2007 - 11:12 PM

Чафунчо е страхотен 1super мацата още ще расте ,нали Лина? На каква възраст е сега? Ани беше казала ,че имате сняг преззимата и не се стопявал, сега имате ли?
При нас пак си беше пролет и аз реших да отида с щерките да нахраним лебедите на плажа. Рали е с шарка и си е в къщи и за това се мотаме заедно. Взех си Рокси и Лиля и айде на плажа. Да ама (аз си знаех , че така ще стане) лебедите си ни гледаха от далече .Първо , защото е топло и не са гладни .Второ ние сме с КУЧЕТАААААААААААА l) . Въпреки това дойдоха речните чайки(много си ги харесвам тях ,че са много нежни и милички) и с кеф си хапваха от хляба. А Роксана откачи, търча като бясна ,за да ги хване. Чайките направо я вбесиха. Търчи , езикът и виси и даже в морето влезе от яд. И с нищо не показа ,че и е студено. После дойде една сива вранка и започна да дразни Рокса. Фър кац на метър-Рокса хуква, фър кац на метър зад нея - Рокса ще се пребие ,но прави завой ....и така вранката само си подскача ,а наща се запени . Защо я мрази тази мърдаща перушина идея си нямам. Лиляна и тя гледа ,гледа и понеже и застудява и тя хуква от време на време.
Вчера видях една стархотна мадама , казаха ,че е чихуахуа ама на мен ми приличаше на пинчерче. Една мънина , а беше на 3 години. Но моите на вън никакво куче не приемат s) и играта се провали.
Знаете ли какво е Френски той териер? Днес една жена каза ,че имала такова кученце и ми го показа на снимка. Беше като дебел Арчи и Чоко.

#2827 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 07:07 PM

оо КО ПРАЙТЕ БЕ ЗАЙЦИ?! b) l) b) Мен пак ме прихвана лиготията!!! b)
Много есладка тази Сара,пък и мъжото-Чафи и той бе,и мацаата не за изпускане!!!охоохо!! w)
А пък ние днес бяхме на ветровита разходка l) ето някорко снимки от нея! l)

Тука е малко в неудобна поза,но е сладка!! w) l)

Прикачени файлове

User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#2828 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 07:09 PM

а тук следи врабците-мноого обича да гони пиленцата!и супер смешна-целя парка я гледа и и се хили-Пинчер ловец.ехехе b) l) b) l)

Прикачени файлове

User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#2829 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 07:10 PM

а пък тукааа..си души нещо пак-тя само това знае и това прави l) w)
ЕЕ чао за сега от нас!!

Прикачени файлове

User's Signature

#2830 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 January 2007 - 12:37 PM

Сладуранка е Притка w) w) w)
Ние пък вчера се видяхме със Скипър...нъц нъъъъъц и е много готино момченце да знаете w) И за мое огромно учудване , Арчо и Рокси не го джафкаха много и после като тръгнахме да вървим даже го имаха като приятел от глудницата. Пу пу какъв е загладиничък w) , а не е кльощик като моите s) ouu
Сега ме е страх от шарката на Рали да не им стане нещо на кучетата. Вета каза ,че не е страшно ,но де да знам аз си се страхувам.

#2831 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 05:55 PM

Мерси Анче! w)
ОХ !Не се и съмнявам,че е готино момчето!Аз като го гледам на снимките и ми течът лигите,а наистина ако е...ОО а За Притка да не говорим dribble w) w) dribble
Направи ли им някой снимка да ги видам сладурите на играта!! w)
User's Signature

#2832 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 09:26 PM

Много е готино в парка w) и ние днес бяхме на разходка с малкото диваненце и нещо много му се .... та само ходи по жени :))) направо беше неудържим l)
Анче бързо оздравяване на Раличка желая w) и никакви проблеми на мъниците!
User's Signature

Качена снимка

#2833 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 January 2007 - 01:22 AM

Благодаря Katrina, Рали е вече добре и днес бяхме с цялата тайфа на плажа. Ама нямах хляб и Роксана много я беше яд ,че чайките са малко и на високо NNN
Вале , ами не можах да снимам , защото батериите ми бяха изтощени и забравих да ги заредя ouu
Къде сте бе хора bl) , защо замлъкнахте cry2 да не би всички да се криете така ,като тези от снимката l) w) w)

#2834 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 January 2007 - 01:30 AM

ей ги на l)

Прикачени файлове

#2835 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 01:47 AM

Здравейте някой били ми казал пинчерите сле раждането и одглеждането на малките след колко месеца пак се разгонват и зимата как трябва да раждат задалжително ли е да е много топло,или не .

#2836 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 January 2007 - 10:02 AM

Цитат

Здравейте някой били ми казал пинчерите сле раждането и одглеждането на малките след колко месеца пак се разгонват и зимата как трябва да раждат задалжително ли е да е много топло,или не .

Зависи само то животинката на колко време ще се разгони. А топлото е просто задължително- иначе е 99% сигурна смърт.

#2837 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 23 January 2007 - 06:53 PM

Здравейте!!!

Имам женски пинчер на 6 години, раждала е веднъж, мъжкият е с традиционна окраса. Черен с кафяви пподплащници, моята женска е със същият цвят, родиха три черни кутрета копие на майка си и татко си. Наскоро видях чисто бял пинчер и ми беше интересно да разбера какъв цвят са били родителите му и кое е повлияло за цвета?
d)
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#2838 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 07:49 PM

Анче тука съм но нямам време да вляза и да пиша.Добре сме Сарка днес е повръщала но сега е добре и спинка до мен bl) Аз се прибирам късно от работа и нямам време за нищо .Децата са грипна ваканция и са много доволни че няма да са на училище до понеделник r) Радвам се че вие сте добре и можете да ходите на разходка в хубавото време w)
Целувки на мъниците w)

#2839 Потребителят е офлайн   rump Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 11:01 AM

Prodawa se mini pin4er malko nad 2 meseca 0887 151 397
http://snimka.bg/pro...&album_id=98246

#2840 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 11:45 AM

Цитат

Здравейте!!!

Имам женски пинчер на 6 години, раждала е веднъж, мъжкият е с традиционна окраса. Черен с кафяви пподплащници, моята женска е със същият цвят, родиха три черни кутрета копие на майка си и татко си. Наскоро видях чисто бял пинчер и ми беше интересно да разбера какъв цвят са били родителите му и кое е повлияло за цвета?
d)

Ами да ти кажа честно и аз незнам-някъкв ген от пра-пра-пра...баби или дядовци ще да е! bl)
Моята пинчерака беше на 4 години когато роди за пръв и последен за сега път!
още пра-пра бабата и дядото на Прити(пинчерката ми)са отгледани у дома и от тогава наще си ги "развъждат"!За бащата на кученцата също така-няма бели!
Но ето че когато Прити роди трите си бебета-едното от тях беше беличко-незнам откъде,може отнякой пра-пра-пра-пра..дядо или баба на Прити или мъжа и!! bl) (виж снимката тукна педпоследния пост-това са бебетата,бялото е Чара-това за което говоря!)
Малко оплетох нещата,ама нз как да го обесня-надявам се разбрахте b) b)

Иначе тук времето е хубаво,но за нас-хората,за кучо е студено и неможахме да намежам е сповече разходки!
Пък сега е едно грипозно време и наще вчера и днес не ме пуснаха на училище,а още не сме излезли във ваканция!! a) a) Ама се говори,че и ние от утре ще сме!!УРААА! l) bravoS
данооо!! super best

Прити вчера си повърна малко от гранулите-незнам кво и беше ама днес е добре! 1super
User's Signature

#2841 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 January 2007 - 02:07 PM

Благодаря Прити.Имам познати, които си взеха пинчер.Странното е,че Пряспа така се казва кутрето е чисто бяла,а родителите и са черни.Ще сканирам снимки и ще ги кача.Пряспа е голяма сладурана.Жалко ,че не можах да я запозная с моя пинчер Габи щеше да падне голяма веселба!
Габи предпочита да си играе с големи кучета колкото по пухкави толкова по добре. nok
User's Signature

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#2842 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 January 2007 - 02:13 PM

Големи сладури са Прити.Две от бебетата на Габи ги откраднаха.Само моят любимец Пухчо още си го гледат и по всичко личи ,че е щастлив. l)
User's Signature

#2843 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 January 2007 - 01:08 AM

При нас е голяма жега 21 * (така показваше термометъра на супермаркета)с горещ вятър и кучетата не им се прибира от разходка. Питя онзи ден като ходихме на плажа и не знам какво и стана ,но вече спи замо в багажника на количката bl) гледа едно виновно и не излиза. А ако знаете как се учуди като взех савмо коша от количката и заминах ,защото ми трябваше за колата....изуми се горката , така да се крие , за да я вземем ,а шасито остана l) w) .

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни