Мини Пинчер
Публикувано: 28 January 2007 - 08:26 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 29 January 2007 - 12:36 AM
Bini, дано по скоро се включи и стопанката на Джери при нас.
Пускам снимка на кученцето на Киара_1 1super
Прикачени файлове
-
untitled1.jpg (10.8K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 29 January 2007 - 12:44 AM
Прикачени файлове
-
Picture_156.jpg (48.06K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 29 January 2007 - 01:00 AM
Цитат
Bini, дано по скоро се включи и стопанката на Джери при нас.
Пускам снимка на кученцето на Киара_1 1super
Много благодаря r)
аз от доста време исках да пиша но както написах имах известни затруднения bl)
сега вече мога и съм изключително щастлива w)
Публикувано: 29 January 2007 - 10:10 AM
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И СПЕЦИАЛНО НА Vanilla ЗА ПОМОЩА !!!!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers
Vanilla , мъниците са много хубави super best
Публикувано: 29 January 2007 - 12:00 PM
Ето подаръците ми b)
Прикачени файлове
-
d672648cb141a1f18a.jpg (7.75K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 29 January 2007 - 01:39 PM
Цитат
Хах, готини подаръци! 1super Това със снимката е доста хитро! r)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 January 2007 - 02:03 PM
Публикувано: 29 January 2007 - 02:09 PM
Прикачени файлове
-
c82b55306c4dc8923d.jpg (6.71K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 29 January 2007 - 05:05 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 31 January 2007 - 12:53 AM
много бих искала да ви попитам: лесно ли възпитахте вашите пинчерчета, защото аз моето се опитвам главно да го науча да не си проси от масата и да не яде разни боклуци от земята.Но да си призная доста ми е трудно bl) никога не и давам от масата, дори я храня само с гранули но тя си е доста нахалничка bl). не искам да я уча на нищо кой знае какво просто ми се иска да си знае мястото(в смисъл кога тя ще яде и ми се иска да не взима храна от непознати но си нямам и на идея как да стане това) и ми се искаше да я науча да сяда но когато и покажа лакомство и го вдигна над нея тя скача на два крака сякаш танцува или пък ако се опитам да и притисна гърдите и гърба(лекичко ) прави всичко друго но не и да седне oleeee .доста материали прочетох тук но явно от куче до куче и от порода до порода има мнооооогооо разлика и всяко куче реагира по различен начин (е това са само мой мисли )
ще се радвам ако някой сподели.......... r) w)
Прикачени файлове
-
s.JPG (13.71K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 31 January 2007 - 10:47 AM
Съни ми къв е тоя фъстък с умен поглед w) то му иде на човек да го грабне и да бяга b) Какво имаш предвид --да не взима храна от непознати?Къде се среща с толкова хора че чак да му дават храна?И за какво ти е възпитано куче---ми то няма да ти е интересно с него l)
Ще спре да яде боклуци от земята--а вие като седнете да се храните си сложи една шепа гранулка и като докара оня поглед на гладно цигане му дай една гранулка--ще вземеда си мисли че и вие ядете същото като него b) а може и да се ядоса че го подяждатеl) l)
Кети a) a) a) лошо се държиш напоследък a) къде си?
Публикувано: 31 January 2007 - 02:29 PM

Публикувано: 31 January 2007 - 04:54 PM
Но за отвън не е така cl)
Публикувано: 31 January 2007 - 05:34 PM
Споделям моя опит макар и скромен най лесно се учи d) ако в ръката ти има лакомство не гранулка а нещо което обожава .Сара за дъвка кисела краставичка или кренвирш е готова и на главата ми да скочи .Когато започнеш да учиш Съни на дадена команда тя трябва да е спокойна и най вече гладна wink държиш в ръка наградката пред муцунката и казваш седни като я натиснеш леко по дупето като седне даваш да си хапне и започваш да я хвалиш след време ще изпълнява командата без проблем .Ръката с лакомството не трябва да я държиш на високо а на пода по този начин в момента в който го подуши ще е почти седнала само ще и трябва малко помощ от теб l) Иначе е голяма сладурана да я нацелуваш и намачкаш от мен super best Сарка много бързо учи нови неща но нямам време да се занимавам с нея bash
Публикувано: 31 January 2007 - 10:59 PM
Цитат
Споделям моя опит макар и скромен най лесно се учи d) ако в ръката ти има лакомство не гранулка а нещо което обожава .Сара за дъвка кисела краставичка или кренвирш е готова и на главата ми да скочи .Когато започнеш да учиш Съни на дадена команда тя трябва да е спокойна и най вече гладна wink държиш в ръка наградката пред муцунката и казваш седни като я натиснеш леко по дупето като седне даваш да си хапне и започваш да я хвалиш след време ще изпълнява командата без проблем .Ръката с лакомството не трябва да я държиш на високо а на пода по този начин в момента в който го подуши ще е почти седнала само ще и трябва малко помощ от теб l) Иначе е голяма сладурана да я нацелуваш и намачкаш от мен super best Сарка много бързо учи нови неща но нямам време да се занимавам с нея bash
Благодаря много r)
дъвка ли?много съм се чудила дали мога да и дам но все се притеснявам(ама и аз съм една все едно е бебенце ама какво да се прави такава съм си......)Ще пробвам и така с лакомство r) а относно когато е гладна няма проблеми Съни винаги е гладна b)
Публикувано: 01 February 2007 - 12:16 AM
Ех, Лина , вече се притеснявах за вас. Какво стана с изследванията на Чафун от лятото?
Гали , Сарка приема ли други кучета и да си играят заедно?

Вход

Горе
Цитиране +