Мини Пинчер
Публикувано: 31 January 2007 - 05:34 PM
Споделям моя опит макар и скромен най лесно се учи d) ако в ръката ти има лакомство не гранулка а нещо което обожава .Сара за дъвка кисела краставичка или кренвирш е готова и на главата ми да скочи .Когато започнеш да учиш Съни на дадена команда тя трябва да е спокойна и най вече гладна wink държиш в ръка наградката пред муцунката и казваш седни като я натиснеш леко по дупето като седне даваш да си хапне и започваш да я хвалиш след време ще изпълнява командата без проблем .Ръката с лакомството не трябва да я държиш на високо а на пода по този начин в момента в който го подуши ще е почти седнала само ще и трябва малко помощ от теб l) Иначе е голяма сладурана да я нацелуваш и намачкаш от мен super best Сарка много бързо учи нови неща но нямам време да се занимавам с нея bash
Публикувано: 31 January 2007 - 10:59 PM
Цитат
Споделям моя опит макар и скромен най лесно се учи d) ако в ръката ти има лакомство не гранулка а нещо което обожава .Сара за дъвка кисела краставичка или кренвирш е готова и на главата ми да скочи .Когато започнеш да учиш Съни на дадена команда тя трябва да е спокойна и най вече гладна wink държиш в ръка наградката пред муцунката и казваш седни като я натиснеш леко по дупето като седне даваш да си хапне и започваш да я хвалиш след време ще изпълнява командата без проблем .Ръката с лакомството не трябва да я държиш на високо а на пода по този начин в момента в който го подуши ще е почти седнала само ще и трябва малко помощ от теб l) Иначе е голяма сладурана да я нацелуваш и намачкаш от мен super best Сарка много бързо учи нови неща но нямам време да се занимавам с нея bash
Благодаря много r)
дъвка ли?много съм се чудила дали мога да и дам но все се притеснявам(ама и аз съм една все едно е бебенце ама какво да се прави такава съм си......)Ще пробвам и така с лакомство r) а относно когато е гладна няма проблеми Съни винаги е гладна b)
Публикувано: 01 February 2007 - 12:16 AM
Ех, Лина , вече се притеснявах за вас. Какво стана с изследванията на Чафун от лятото?
Гали , Сарка приема ли други кучета и да си играят заедно?
Публикувано: 01 February 2007 - 10:09 AM
Цитат
КУПИХМЕ СИ МИНИ ПИНЧЕРЧЕ.МОЛЯ КАЖЕТЕ КАК ДА ГО НАУЧИМ ДА НЕ СЕ ИЗХОЖДА ВКАЩИ.
ИНАЧЕ ТО Е МНОГО ХУБАВО И ИГРИВО. [FONT=Arial]
Има цял раздел за обучение... b)

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 01 February 2007 - 12:54 PM
Сегау дома е зоо градина b) напоследък се налага да пазя Чоко и е купон b) котката е по голяма от него b)
Вчера ги водих двамата на гости в една къща.там има момиченце на 5 год и го питам дали ще ги пази и двамата,а то отговаря:--можели да си вземеш ей тоя(посочва чафи)пък другия да го оставиш b) b)
Моя Чафун овърша навсякъде дето можеше да се забре..Чоко ми легна на краката и не мръдна w) куче--мечта е той.
Прикачени файлове
-
SSA41990.JPG (186.66K)
Брой сваляния: 39
Публикувано: 01 February 2007 - 02:40 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 01 February 2007 - 06:04 PM
Анче не знам дали приема да си играе с други кучета просто няма с кого да я събера да си поиграе но котките определено не ги харесва .Трябва да водя на майка персийката на вет . лекар горния кучешки зъб не и падна и сега се забива във венеца ще трябва два три дни да е у нас и не знам как ще се спогаждат с нашето зло b) d) Сарка много обича да имаме гости започва да ги обикаля наред и да си проси ядене след като напълни шкембето се паркира някъде и ляга да oo
Това е на майка красавицата но не стои на едно място че да я снимам в целия и блясък
Прикачени файлове
-
M_75_070128_104824.jpg (42.65K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 01 February 2007 - 07:50 PM
Прикачени файлове
-
SSA41910.JPG (173.03K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 02 February 2007 - 10:33 AM
и на мен ще ми е интересно да науча повече r)
Прикачени файлове
-
_______.JPG (9.64K)
Брой сваляния: 101
Публикувано: 02 February 2007 - 10:51 AM
Публикувано: 02 February 2007 - 11:22 AM
А относно цветът- зависи за кой точно пинчер става въпрос.
Публикувано: 02 February 2007 - 02:14 PM
Мини пинчерът е миниятюрен вариант на немския пинчер.Според някои специалисти породата се е появила в резултат на мутация ,която е селекционирана с дългогодишна работа и подбор на подходящи партньори.
Цвят: Блестящо черен с подплащтници в различен отенък ,достигащ до жълто върху бузите,устните,по долната челюст,над очите по гърлото, на гърдите( две петна),върху пръъстите и долната част на предните крайници.Едноцветен - жълт,риж или сърнешки червен.Кафяв,кестеняв или син с различни отенъци,червени и жълти подплащтници.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 02 February 2007 - 03:04 PM
Добре дошла млака Съни(момиче е нали?,ако не поправяйте ме,че аз съм малко..шанти клерче)!Много сте сладички!!
Хайде бе къде отиде собственичката на Джери??!От кога я чакаме!! s)
М/У другото-тя как е?Джери де?Много е сладка на снимката с колиенцето!! w)
ЕЕЕ Чафун се е кротнал със Сарка бе-как така?! bl) Много са посулшни като гледам!!Как се справят със разделбата на гранулите?! l)
Сарка,Сарка..не се разбира значи и тя с тез котки и това си е!!Еми пази си достойнството момичето!Кво е тва-с котки ще играе-бегай бе!! l) w)
Анче браво за наградата много е хубава!Ама тази снимка си я заслужава!Браво и честито! cheers bravoS
Как е Габишонката,Maggie?? w)
Прити тези 5-6 дни е добре-няма повръщаници,но още веднъж повърне ли така и казвнам на наще да ващаме чаната и на вет,че...!!
Оф днеска как щеше един тъпак да я затисне със вратата на асансьора!Ауу-тъпак пълен!Ходихме да пусне една вода кучо и тъй като бахме само пред входа,че е студено,я изкарах без повода!И прибираме се и тя и е студено бърза да се прибере и тичка пред мен по сътлбите!И точно пред нас един дядка ли къв беше,се качва в асансъора и на Прити и стана интересно и отиде да подуши!И той тъпак като я ритна от врата и бързо я трясна(вратата)и кучето като се изпищя...на 1см от врата беше-замалко да я смаже-изкарах си Ангелите направо!!Ама Слава Богу нищо и нямаше!
Ето нещо за цветовете:
От сайта Не купувайте куче от зооборса !
"Германски пинчер
Германия,
№ 184 по МФК;
вис. холка: мъжки и женска 43-48 см;
тегло: мъжки и женска 9-16 кг
Екстериор. По телосложение прилича много повече на добермана (негово миниатюрно копие), отколкото на дребния цвергпинчер. Главата е относително издължена, с клиновидна форма и черна носна гъба. Очите са средно големи, кръгли, тъмни, с живо изражение. Ушите са високо поставени, изправени, V-образно прегънати напред; обикновено се купират остро. Шията е средно дълга, гърбът е здрав и къс. Коремът е прибран. Опашката е високо поставена; купира се в ранна възраст. Предните крайници са прави, задните - замускулени, с добре изразени ставни ъгли. Лапите са малки, овални, със събрани сводести пръсти. Космената покривка е къса, гъста, лъскава, плътно прилепнала към тялото. Окраската може да бъде едноцветна - в различни оттенъци на кафявото, и двуцветна - черна или кафява, с червеникавожълти петна; кафявочервеникава с по-светли петна; сол-пипер" и др. Петната са над очите, на гърлото, гърдите, предните, задните крайници и около ануса.
Качества и предназначение. Пинчерът е темпераментно, енергично, смело и бдително куче, с развит интелект. Недоверчиво е към непознати хора, проявява агресивност към тях, поради което е превъзходен пазач. Отличава се с остър слух. Много се привързва, особено към децата, но най-често към един член от семейството. Той е желан компаньон и бдителен пазач на дома. "
П.С.Ако искате можете да разгледата новия ми сайт за пинчери на адрес http://pincherlove.forumi.bg/!Има много и интресни форуми,само че сайта ми е нов и още няма много потребители-надявам се вие да сте първите!
Може също да разгледатe и подобието на bg-mamma - http://baby.forumi.bg/!Това е също съвсем нов форум(от вчера)и също се надявам да ви хареса!Скоро ще допълня форумите с още информация!
Благодаря Ви! 1super

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 02 February 2007 - 03:50 PM

Публикувано: 02 February 2007 - 03:57 PM

Публикувано: 02 February 2007 - 04:05 PM
П.С.
Само добавям, че за мен няма никакво значение дали си е "съвсем пинчер" или "не съвсем", а че си е моят Титко, когото обичам безкрайно.
Публикувано: 02 February 2007 - 06:27 PM
Иначе..Сега бяхме на разходка и се запознахме с Линда-дакел,черен на осем месеца!Така сладурана!Нали помните за проблема на Прити с джафкането по кучета?Ето че сега пак го прояви този навик,но аз реших отново да изпробвам съвета на Бушката и и пуснх кайшката и без да и обръщам внимание леко се отдалечих-подейства наежи гръб,но спря да джафка и така лека полека взеха да се душат,че и да си играят! r) Много се радвам,защото се указа че Линдичка всеки ден я пускали там и ще могат да си играят!Защото сега е студено и честно казно Притилка не е игралас куче от септември месец! s) w)
Направих няколко снимки!Тук ще пусна едната а другата разгледайте в тумата за дакела! w)
П.С.Очаквам ви във форумите си:
http://pincherlove.forumi.bg/! всичко за пинчера и още нещо
и
http://baby.forumi.bg/!Това -всичко за майката,дома и децата!

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.