Мини Пинчер
Публикувано: 25 February 2007 - 06:07 PM
Купи и консерва на Шева за котки 1super идеална е !!!!! Но и дай по малко , за да не се нотъпче с нея. Може и да е тип злоядо и да иска разнообразна храна
Публикувано: 25 February 2007 - 06:13 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 25 February 2007 - 08:01 PM
Maggie, и Джери е почти така. Яде, спи, играе, ходи до тоалетна, яде, спи... b) . А Габито на колко е годинки, че вече не може да се разгонва. На колко години спират (да се разгонват) ?
Публикувано: 25 February 2007 - 08:05 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 25 February 2007 - 08:37 PM
Публикувано: 26 February 2007 - 01:12 AM
Публикувано: 26 February 2007 - 08:48 AM
Публикувано: 26 February 2007 - 10:23 PM
Ние пък със Съни се борим с гъбичките s) s) Някой от вас знае ли дали са опасни и за хората ,защото нея я лекуваме ами ние какво да правим s) s) bl)
Публикувано: 27 February 2007 - 12:23 AM
За гъбичките съм мазала с Клотримазол , но може да питаш лекаря. Ефекта нее съвсем веднага , но минава.
Днес купихме цяло ел. одеало и го сложих на щурчетата ми w) Сега няма да се бутат само на малката възглавничка victoryVVV d)
Полукокерчето е супер !!!!!!!!!!! Още малко и ще се влюбя в нея. Една миньонка е и е супер гальовна и весела.
Публикувано: 27 February 2007 - 07:32 AM
Ние едно време като беше бебе Чоки също имахме гъбички,но не съм питала опасни ли са за нас-оправи се лед няколко дози лекарство,което се разреждаще и се мажеше през три дни,лекарката ни го даде,ако искаш ще питам как се казва.
Мисти е добре,да чекна на дърво-хапва и е веселичка,пие глюкоза и вече се притеснявам да не и стане нещо от захарта вътре,ама леля ми казва,че на тяхното чихуа хуа във всяко ядене слагали,довечера ще питам лекарката как да постъпя-да я спра или да даваме още.
Публикувано: 27 February 2007 - 08:27 AM
dmst най добре питай лекаря той ще ти каже какво да правиш малката сладуранка .Между другото как се казваш че само копирам dmst b) wink
АНИ сега ще са много доволни мъниците само гледай както си я подкарала да не се наложи да правиш подово отопление super best
Днес ще водя Сарка калпазанка на вет. лекарка не иска да си изяде обезпаразитяващото хапче предния път си го изгризка без проблем сега ми прави въртели то е някаква бучка захар напоена с лекарство NNN Освен това и ноктите и са огромни .
Ани да те попитам като я водя и всеки месец лекарката и изстисква аналните жлези не трябва ли да се прави само при проблем с тях .
Кажете ми къде мога да кажа видеоклипчета със Сарка в неделя и направихме няколко много е сладка dribble
Публикувано: 27 February 2007 - 09:15 AM
Само снощи ми отваряше въртели страницата иначе нема проблем с влизането b)
dmst ни ми се вярва да е правилно във всяко ядене глюгоза да слагаме bl)
Прикачени файлове
-
fun_kefche341960ed5.jpg (8.63K)
Брой сваляния: 36
Публикувано: 27 February 2007 - 10:30 AM
а за лекарството ние така или иначе започнахме да и слагаме ваксини през 14 дни и доктора каза че ще се оправи----ДАНО worthy (че само се чеше)
Абе хора извинете ме за тъпите въпроси, който често задавам но съм нова в повечето отношения, нали от скоро имам куче и не съм много запозната.
И незнам дали и зимата трябва да купя на Сънито от онези каишки против външни паразити или пудра...... и аз незнам oleeee s) bl)
Публикувано: 27 February 2007 - 11:29 AM
Проблема беше в маца--пощуря и ми направи ръката на дантела b) b)
Прикачени файлове
-
SSA42159.JPG (182.35K)
Брой сваляния: 34
Публикувано: 27 February 2007 - 11:32 AM
Цитат
Ясно , a) някой хора са със връзки a) l)
Лина , тая снимка ако знаеш как ме дразнииииии. Две харесвани от мен породи и дай Боже скоро да си имам и от двете . Договете и тойтата са супер!!!!!
dmst , чудесно , че малкото мишле е стабилизирано. Според мен глюкозата я давай докато се пооправи съвсем и натрупа малко мръвка l) , но не е добре да е постоянно в бъдеще.
Гали , ами като ги изстиска жлезите какъв е секрета? Според мен на всеки месец е много често , но ако пък лекарката смята, че е належащо може и да е права. Аз обезпаразитявам д Цистал , Празимек,ползвала съм Канидон , но понеже не съм давала проби .....а дадох , когато Рокса "кърмеше " Стефито и нищо нямаше. Преди това бях обезпаразитявала с Цистал.
sunny_ , вие и без това сега не излизате много , но предполагам , че заради топлата зима тази година ще е ужас от бъхли и кърджжжжжжжжжелиииии n) . Предлагам ти април или в края му да си вземеш спрей Фронтлайн и така да си я пръскаш честичко. Пипетите им идват малко в повечко на нашите сякъш. До колкото си спомням се очакваше внос и на още подобни препарати и пак са на вълча цена за съжаление. Хубаво е освен от външни паразити да предпазва и от комари, а мисля , че Фронтлайна не е срещу комари s) .
Вчера идват едни хора да гледат кученцата и Стефито си седнало и всички коло нея. Малкият черньо и дъвчи пръстчетата , другите подскачат и хората се смеят и викат , че не и трябвали играчки l)
Публикувано: 27 February 2007 - 11:33 AM
Публикувано: 27 February 2007 - 11:35 AM
Да се оплача току що със Сарка ходихме на бегом до банята и има разстройство дали е от пастата за паразитите или от стреса направо зле ми стана .Ще видя за сулфагуанидин да и дам . bash bash bash
Публикувано: 27 February 2007 - 11:42 AM
Публикувано: 27 February 2007 - 05:57 PM
Сега отивам да видя малкия бяс-майка каза,че я изпохапала...така ми е мъчно,че немога да я качвем тук на горния етаж,само по-скоро да минат ваксините...не смея с Чоки и котарака Макси да я запознавам още,яд ме е,че ще се отложе ваксината с месец заради оня калпав лекар на нашите,а после и третата...поне още 2 месеца!