Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#3241 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 February 2007 - 06:07 PM

dmst , сега и дай доста смекта и ентерол. Пита ли доктора за Сулфогванедина? Мисля , че няма да и навреди и може да е дадеш по 1/6 от хапчето. Поне три пъти на ден. Питай и ако може и дай бързо. Ще се оправи , но повече не давай мляко. Аз ти казах да не даваш, защото си имам опит от хранене с мляко и повече не правя такава грешка. Ще се оправи , но във всяко хранене слагай и от смектата.
Купи и консерва на Шева за котки 1super идеална е !!!!! Но и дай по малко , за да не се нотъпче с нея. Може и да е тип злоядо и да иска разнообразна храна

#3242 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 25 February 2007 - 06:13 PM

Ой колко нови мъници.Последната сладуранка е прекрасна и толкова мъничъка. w) Горкичкото доколкото чета назад било е болно.Габи само яде,яде,спи,спи,излиза на разходка и пак олратното. oleeee Анче честно казано завиждам ти ,че си имате бебооци.(без злоба разбира се )Ох как искам и ние да си имаме. s) Ама Габито е възрастна вече и може да не се разгонва.
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3243 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2007 - 08:01 PM

dmst, колко е дребничка и колко сладичка. w) Разбирам като казваш, че имаш чувството, че ще я счупиш. Та тя изглежда толкова крехка! Раздвам се, че е по-добре от преди, дано напълно да се въстанови.
Maggie, и Джери е почти така. Яде, спи, играе, ходи до тоалетна, яде, спи... b) . А Габито на колко е годинки, че вече не може да се разгонва. На колко години спират (да се разгонват) ?

#3244 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 25 February 2007 - 08:05 PM

Бини честно да ти кажа и аз незнам кога спират да се разгонват.То те не спират а не толкова често.Габито е на 6 годинки.Минала година се разгони ама ние не искахме да я пускаме защото щеше да роди в най големия студ,а и не намерихме подходящия мъжкар. r)
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3245 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2007 - 08:37 PM

Интересното е,че в блока на леля ми имало собственичка но пинчер,която и дала нещо да прочете,където пишело на пинчери да не се дава мляко...може би наистина е така,не става с кучешко,не става с бебешко,просто няма да пробвам повече.Сега и пасирах месце и ориз,защото като си го яде така го изкарва несмляно,като се позакрепи ще пробваме и с консерва,тя от gourmet не беше зле,ама сега не смея,иначе като е добре е лакома,явно като и е зле не яде,то и Чоки е така,като не му е добре стомаха не яде.Ще ми се да яде гранулки,защото вътре има всичко необходимо,по-нататък пак ще опитам,явно сега още не ги дъвче добре макар и накиснати или защото бяха накиснати в мляко но след това направи белята и ще почакам да поукрепне.Като я гледам колко е мъничка направо незнам дали наистина е родена на 02.01 и дали наистина има първа ваксина,честно казано се съмнявам,че е по-мъничка и япродават малка,за да е по-дребничка...дано не съм права и дано не сме и навредили нещо с тези опити за захранване.

#3246 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 February 2007 - 01:12 AM

dmst , взимала съм си пинчерче от майката на 23 дни , защото го гледаха на вън и на синджир беше майката. Бяха четири кученца. До около 20 ден кученцата се чувстват добре с майчиното мляко , но след това започват да се подготвят за друга храна особено ако майката не е много млечна. При правилно захранване нямах никакви проблеми и даже не получи разстройство мъничето. Директно си го захраних с консерва и така си продължих. На Роял гранулките за съвсем бебета са много вкусни явно , защото всички и малки и големи ги харесват. И дребчовците бързо се научават да ги дъвчат. Все пак е добре , че си хапва поне малко. Пиши утре как сте с разстройството. А и ако много държиш да даваш мляко може да опиташ с адаптираните млека на Милупа или Хумана , но тези , които са за разстройство/диетични, а не от другите.

#3247 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2007 - 08:48 AM

dmst най добре както ти каза и Ани и давай сега само сварено пилешко с ориз спри го това мляко и повече не и давай явно не и понася на стомахчето .Като минат няколко дена и е добре можеш да и дадеш накиснати гранулки в топла водичка или бульонче от пилето но само веднъж и ще гледаш резултата ако има проблем и от тях няма да им даваш може да са вкусни и полезни но всичко зависи от малката сладуранка w) Свикваи че за нея една лъжичка си е нормалното количество храна ти ще забележиш как постепенно ще започне да си хапва повечко ако пилето с ориз като го пасираш става много гъсто сложи малко от бульончето да може по лесно да го ближе super best

#3248 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2007 - 10:23 PM

Вие имате ли проблеми със влизането във сайта?.... аз защото да?

Ние пък със Съни се борим с гъбичките s) s) Някой от вас знае ли дали са опасни и за хората ,защото нея я лекуваме ами ние какво да правим s) s) bl)

#3249 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 February 2007 - 12:23 AM

И аз понякога едвам се вмъквам или изобщо не става.
За гъбичките съм мазала с Клотримазол , но може да питаш лекаря. Ефекта нее съвсем веднага , но минава.
Днес купихме цяло ел. одеало и го сложих на щурчетата ми w) Сега няма да се бутат само на малката възглавничка victoryVVV d)
Полукокерчето е супер !!!!!!!!!!! Още малко и ще се влюбя в нея. Една миньонка е и е супер гальовна и весела.

#3250 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 07:32 AM

Аз също често немога да вляза в сайта.
Ние едно време като беше бебе Чоки също имахме гъбички,но не съм питала опасни ли са за нас-оправи се лед няколко дози лекарство,което се разреждаще и се мажеше през три дни,лекарката ни го даде,ако искаш ще питам как се казва.
Мисти е добре,да чекна на дърво-хапва и е веселичка,пие глюкоза и вече се притеснявам да не и стане нещо от захарта вътре,ама леля ми казва,че на тяхното чихуа хуа във всяко ядене слагали,довечера ще питам лекарката как да постъпя-да я спра или да даваме още.

#3251 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 08:27 AM

Аз също имам проблем с влизането .
dmst най добре питай лекаря той ще ти каже какво да правиш малката сладуранка .Между другото как се казваш че само копирам dmst b) wink
АНИ сега ще са много доволни мъниците само гледай както си я подкарала да не се наложи да правиш подово отопление super best
Днес ще водя Сарка калпазанка на вет. лекарка не иска да си изяде обезпаразитяващото хапче предния път си го изгризка без проблем сега ми прави въртели то е някаква бучка захар напоена с лекарство NNN Освен това и ноктите и са огромни .
Ани да те попитам като я водя и всеки месец лекарката и изстисква аналните жлези не трябва ли да се прави само при проблем с тях .
Кажете ми къде мога да кажа видеоклипчета със Сарка в неделя и направихме няколко много е сладка dribble

#3252 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2007 - 09:15 AM

dribble как всеки месец изстисквате жлезите?Ние го правим само при проблем.За паразити не даваш ли дронтал или цистал--кви са тия бучки?Галче внимавай с момичето w) w)
Само снощи ми отваряше въртели страницата иначе нема проблем с влизането b)
dmst ни ми се вярва да е правилно във всяко ядене глюгоза да слагаме bl)

Прикачени файлове

#3253 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 10:30 AM

dmst Браво на малката bravoS Дано по скоро се оправи.
а за лекарството ние така или иначе започнахме да и слагаме ваксини през 14 дни и доктора каза че ще се оправи----ДАНО worthy (че само се чеше)

Абе хора извинете ме за тъпите въпроси, който често задавам но съм нова в повечето отношения, нали от скоро имам куче и не съм много запозната.
И незнам дали и зимата трябва да купя на Сънито от онези каишки против външни паразити или пудра...... и аз незнам oleeee s) bl)

#3254 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2007 - 11:29 AM

Вижте кой ми беше на гости--Руфъс w)
Проблема беше в маца--пощуря и ми направи ръката на дантела b) b)

Прикачени файлове

#3255 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 February 2007 - 11:32 AM

Цитат

Само снощи ми отваряше въртели страницата иначе нема проблем с влизането b)

Ясно , a) някой хора са със връзки a) l)
Лина , тая снимка ако знаеш как ме дразнииииии. Две харесвани от мен породи и дай Боже скоро да си имам и от двете . Договете и тойтата са супер!!!!!
dmst , чудесно , че малкото мишле е стабилизирано. Според мен глюкозата я давай докато се пооправи съвсем и натрупа малко мръвка l) , но не е добре да е постоянно в бъдеще.
Гали , ами като ги изстиска жлезите какъв е секрета? Според мен на всеки месец е много често , но ако пък лекарката смята, че е належащо може и да е права. Аз обезпаразитявам д Цистал , Празимек,ползвала съм Канидон , но понеже не съм давала проби .....а дадох , когато Рокса "кърмеше " Стефито и нищо нямаше. Преди това бях обезпаразитявала с Цистал.
sunny_ , вие и без това сега не излизате много , но предполагам , че заради топлата зима тази година ще е ужас от бъхли и кърджжжжжжжжжелиииии n) . Предлагам ти април или в края му да си вземеш спрей Фронтлайн и така да си я пръскаш честичко. Пипетите им идват малко в повечко на нашите сякъш. До колкото си спомням се очакваше внос и на още подобни препарати и пак са на вълча цена за съжаление. Хубаво е освен от външни паразити да предпазва и от комари, а мисля , че Фронтлайна не е срещу комари s) .
Вчера идват едни хора да гледат кученцата и Стефито си седнало и всички коло нея. Малкият черньо и дъвчи пръстчетата , другите подскачат и хората се смеят и викат , че не и трябвали играчки l)

#3256 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 February 2007 - 11:33 AM

Лина , явно маца си пада по плешовците и не иска конкуренция с пухчовци l)

#3257 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 11:35 AM

Върнахме се всички задачи ги изпълнихме само където от страх Сарка направи една голяма купчинка в кабинета на докторката r) Не дадох този път да и изстиска аналните жлези като си е добре за какво да я мъча bash Лина лекарството се кзава POLIVERKAN представлява нещо като бучка захар но е жълто на цвят b) внимавам как да не внимавам с нея нали си ми е глезанката .Непременно ползвайте препарати за бълхи и кърлежи докторката каза че вадила вече няколко и каза да взема мерки да не я накацат d)
Да се оплача току що със Сарка ходихме на бегом до банята и има разстройство дали е от пастата за паразитите или от стреса направо зле ми стана .Ще видя за сулфагуанидин да и дам . bash bash bash

#3258 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 February 2007 - 11:42 AM

Не бързай със Сулфогванедина. Може и от лекарството да е и от стреса. Ще се оправи до довечера самичка , но не и давай мазна храна

#3259 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 05:57 PM

Галя,казвам се Деси,ама като се регистрирах първия път нещо стана и трябваше пак да се регистрирам и затова така ми е само с инициалите.
Сега отивам да видя малкия бяс-майка каза,че я изпохапала...така ми е мъчно,че немога да я качвем тук на горния етаж,само по-скоро да минат ваксините...не смея с Чоки и котарака Макси да я запознавам още,яд ме е,че ще се отложе ваксината с месец заради оня калпав лекар на нашите,а после и третата...поне още 2 месеца!

#3260 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 07:39 PM

Здравейте на всички r) l) w)
просто немога да се здържа и да не ви покажа каква рокля купих на моята принцеса l) l) l) l)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  99.JPG (28.78K)
    Брой сваляния: 31

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема