Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#3441 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 March 2007 - 01:13 PM

Благодаря ,Вushka, сега ми е жал за нея , че не мога да я пусна да си играе с моите , че има малки, и бебетата ,и горкичкото си стои самичко в другата стая. Поне е нахранено и дано скоро да го вземат и да си играе много .
Ето и бебешки снимки
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Още някой снимки има в албумчето
Бебетата на Лили

#3442 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 11 March 2007 - 01:14 PM

Пууу, малки пинчета! Да са живи и здрави!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3443 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 11 March 2007 - 01:19 PM

Как е Съни Сашик? s)

Да ви разкажа за Габи сутринта.има една плюшена играчка прилеп ,който като го стисне писка.И тя разбра,че като го стисне писка и само го дъвче и хапе да види къде го е захапала преди и е писнало. oleeee Сега лежи под одеалото и само едно оче и едно ухо се подават. bl) голям мързел и е станала сто кг ще тича по 3 км та да добие форма. d)

User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3444 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 02:12 PM

МИ Съни си мързелува,ама с окото нещо.Ударила го е и сега и слагам капки.В понеделник сме на ехограф да за видим бебетата.

#3445 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2007 - 02:57 PM

[color=red]Eeee това е готино да си видиш бебетата на кучето преди да ги е родила!!! bravoS

Анче много са хубави!!!!Пу,пу,пу!!!Двечкили са?А какви момче,момиче???Имат ли си имена вече?? 1super w) w) w) w) l) побърках се.

User's Signature

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3446 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 06:15 PM

Ау, ще чакаме и ние новини за бебетата. dribble
Титко е болен cl) . Не стига това с нослето, че не може да диша, ами сега и кашлица вирусна е лепнал. Ужас.Така се мъчи животинката. Кашля, подсмърча, чудо е. И най-голямата мъка е, че не се разхождаме с другите кучовци и Титко е безкрайно възмутен d) .
User's Signature

Качена снимка

#3447 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 March 2007 - 08:17 PM

Да бебетата са две моми , но аз писах за тях преди 4 дни . Тези не са нови, само тумбите им са по-големи.
Яд ме е , че не ги претеглих , защото ми е интересно с колко натдават за ден.
Maggie , предишната ми Роксана , тази от снимките с лъвицата, всеки ден задължително минаваше минимум 10 км. Беше много стегната и пъргава и успешно се справяше да разиграва по няколко големи кучета и да ги скапва от умора. Издържаше и на лъвската игра , вярно че всяка от тях знаеше как да се държи и затова си играеха. Но Рокси в къщи също много спеше. От време на време се разиграваше с котаците и правеше скоростни обиколки из стаите b) Имала съм случеи на обяд да не иска да излиза , защото си усеща , че времето е кофти и спи по цял ден.
sa6ik , ако се плаши Съни при лекарите защо ще я насилвате за ехограф. Да ти кажа ,че трудно се вижда броят на кученцата. Ако е поне 3D или 4D ехографа ще е добре и се вижда, иначе няма чак такова значение ,а е повече мерак на стопанина. Щом е в 40 дни значи вече и личи или не? Погледни и мигличките да не се е завъртяла някоя или малка да боцка на вътре. Промий и очичките с медена вода.
tito, явно много кучета са се разболяли около вас s) Пазете се и дано бързо да оздравеете worthy worthy

#3448 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 08:43 PM

Цитат

Ау, ще чакаме и ние новини за бебетата. dribble
Титко е болен cl) . Не стига това с нослето, че не може да диша, ами сега и кашлица вирусна е лепнал. Ужас.Така се мъчи животинката. Кашля, подсмърча, чудо е. И най-голямата мъка е, че не се разхождаме с другите кучовци и Титко е безкрайно възмутен d) .

Ох и вие сте като нас-днес му беха 6та инжекция на Чоки и дано е последна,че антибиотика не е безвреден все пак.На Титко слагат ли му антибиотик?Кашлицата е кошмарна,ние пием либексин,само че не ще да пие лайка с мед,ако можеш набутай му на Титко лайчица,успокоява гърлото,стискам палци бързо да са оправите!
Анче,бебетата са прелестни,да са ти живи и здрави!

#3449 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2007 - 08:43 PM

l) Ееее браво Анче за Роксана.А,че са моминца чудесно!!! w) w) w) Аз не намерих но кой е таткото.Извинете ама бавно отваля другите страници да видя ако пише.
Габи лятото по колето да видиш как се раздвижи. l) Тича ама и зад нас имаше един един сетер и той по колело та Габи затова се е разбързала.
User's Signature

#3450 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 11:43 PM

Анче много са красиви бебетата и майка им и доста бързо растат w) r) ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!! worthy

На всички болни дано бързо се оправят 1super

Много ме радват всички бебенца а пък моята Съни след време(живот и здраве ) ако се разгони ще ни е трудно да си намерим мъж s) s) s)

Абе Сашик ти къде си водиш твоята Съни аз щото ходя на една клиника Феникс?!?!?!?!?!!?

#3451 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 12:30 AM

Търсим бебе минипин, което на 26-ти Април да е около 40 дневно, за мои близки, които се влюбиха в моя Скипи, моля ако някой има новородени бебета, да се обажда, за Варна или Русе става въпрос.
d)
Анче, имате ли бебета? Целувки на всички мъници w)
User's Signature

Качена снимка

#3452 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 March 2007 - 04:30 AM

dmst , има ли поне промяна в кашлицата на оправяне вече. Защо не му даваш някакъв сироп за кашлица допълнително. Аз имам едно пинчи дето като ми го донесоха и май поизстина и започна да покашля. Докторите му биха инжекции и му давах Хустагил. Оправи се за нула време , но му реагирах моментално като се закашли повече от нормалното и му уцелиха с точност диагнозата victoryVVV .
sunny_ , има време да му мислиш , а и не и пречи да си остане "стара " мома wink То си е голямо треперене и ако не случиш на кадърен лекар .....пу , гадни спомени a) bash
Skipper , бебетата са на предната страница , но за тези имам за сега доста чакащи и не знам как да ги разделя на толкова oleeee . От Русе едно семейство взе едно от мъжките кученца на Питя и казаха , че там не се намирали никакви пинчери и явно е така щом и ти питаш за кученце за русенценци. И сега с помоща на интернета всеки ден си даваме настъвления по скай-пето l) victoryVVV

#3453 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 07:16 AM

Анче,да чукна на дърво вече се пооправяме-само от време на време покашля,не му давам сироп,защото трудно го пие,а либексина е на хапчета,довечера пак сме на доктор,ще поискам да го преслуша,ама ми се струва,че покашля от гърлото не е слязло надолу,ако си беше пил лайката вече да се е оправил,ама е инат-предния път стоя без вода 24ч ама не пиина лайка,сега не смея така заради антибиотика да не се обезводни,че ще го удари в бъбреците.

#3454 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 07:49 AM

Анче, мен ме е страх да му давам лекарства, пък било то и билкови.Давам само Синулокс за нослето. Док каза, че няма нужда от друго и че трябва да се справи сам, защото е вирус. s) . Не знам какво да правя вече.
User's Signature

Качена снимка

#3455 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 11:54 AM

Цитат

Анче, мен ме е страх да му давам лекарства, пък било то и  билкови.Давам само Синулокс за нослето. Док каза, че няма нужда от друго и че трябва да се справи сам, защото е вирус. s) . Не знам какво да правя вече.

Тези настинки май се получават от ранното извеждане сутрин. Защото на майка ми пинчерката и тя се беше разкашляла и много време го влачи докато се оправи. ама пак някакво човешко сиропче пи. Те като са толкоз мънички и студения, влажен въздух не им понася добре. Ама като няма кога иначе да се извежда. Мен Кимцата мног ме беше страх в начлото да го извеждам точно заради това. А то все рано сутрин и късно вечер мога :(((

Малкия Бъки е голям прилеп, мн е бонбонест w) ...и с тоя голям мечок bravoS

пък на Анчето бебоците с тия тумбачкиииии oo ...

#3456 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 March 2007 - 12:05 PM

Аз извеждам моите по всяко време. Извеждам ги в 2-4 ч сутрин даже , а малкото дето се беше разкашляло не е излизало на вън.Но може и да е гледано на по-топло , у нас не се палят печки oleeee , защото не е студено. И явно го изместиха другите от ел. възглавничката и то изстина. Ама като му уших един ямурлук, и като сложих ел .одеало за всички, и доктора като се включи l) победихме victoryVVV .
А на dmst кавказеца е много трудно да му попречи студеният въздух b) . Тея гадини си спят на дъжда и на снега и не се навирт в къщичките си.
tito , щом лекарят е преценил , той си знае най-добре. Останалото е като застраховка и подсилване.

#3457 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 12:16 PM

Анче, значи мислиш, че мога да му дам Хустажил или Проспан? Питам, за да не го повредя нещо. А колкото до извеждането - Тито не е разглезен - до скоро си тичкаше гол по студа, но това е вирус - половината кучета в парка кашлят. s)
П.С.
Стана ми смешно като си помислих за "настиналия" Чоко.
User's Signature

Качена снимка

#3458 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 01:30 PM

питах мама и тя каза, че на нашта давала стодал. то е хомоепатично. по една чаена лъжичка сутрин и вечер със спинцовка

#3459 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 03:59 PM

Май и аз ще взема нещо от аптеката, но май трябва да е подходящо за диабетици, нали?
User's Signature

Качена снимка

#3460 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 04:18 PM

Цитат

Май и аз ще взема нещо от аптеката, но май трябва да е подходящо за диабетици, нали?

ми не според мен, все пак питай док, обаче аз знам, че кучетата си се справят със захарта. друг е въпроса вече колко е полезна. но пък и ти ще му го даваш само седмица и нещо сигурно. даже според мен заместителите на захарта са още по-вредни. но туй е непрофесионално мнение.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни