Цитат
Мини Пинчер
Публикувано: 12 March 2007 - 09:01 PM
Този тъп фотоапарат нещо се прецака. oleeee Всички снимки са в червено. a) Все пак ето какво излезе.
Прикачени файлове
-
999.jpg (105.96K)
Брой сваляния: 40

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 12 March 2007 - 09:03 PM
Последно.
Прикачени файлове
-
IMAG0064.JPG (50.65K)
Брой сваляния: 38

Публикувано: 12 March 2007 - 09:13 PM
Абе Сашик твоите как се разбират???Защото Габи хич я няма като приятелка с моите БОК.Докато бяха бебета си играеше с тях ама сега. bl)

Публикувано: 12 March 2007 - 09:26 PM
E поне си играят - някак. b) А големите ( бивши бебета ) само лаят по Габи и искат да я заиграят ,а тя бяга и ги лае и става лудница!!! oleeee Т о тя само с хамстера се разбира.Какво стана с бебетата???

Публикувано: 13 March 2007 - 11:18 PM
ООО здравейте!!Не съм писала от сто години!! b)
Сори ама нямам време да прочета кво сте писали-то много чудо,много нещо бе...!!! bl)
Ама имам мноооого за разказване... w)
Та накратко:
1.Имаме си нови приятели,с който се видяхме на живо от сайта са..Аретка и Джокова както и Ели!Само Арета и Бети и Прити естествено бяха кучетата на срещата,но е супер!Всяка неделя се събираме,сега тази неделя бяхме на рожден ден на Арета и видях и приятелката и Съни--страхотни кучета са!
2.Ще си орагнизираме изложба-ние там дето ходим на срещите и сега се обучаваме(от днес)и вече поооочти знаем стойката--само малко предните крака са праблемни,но ще ги оправим...!Ето така изглежда стойката и сега:

Имам и доста снимки,но ще ги пусна по нататък!
Да се оправят болните по-бързо!Успех! super best
Сори ама нямам време да прочета кво сте писали-то много чудо,много нещо бе...!!! bl)
Ама имам мноооого за разказване... w)
Та накратко:
1.Имаме си нови приятели,с който се видяхме на живо от сайта са..Аретка и Джокова както и Ели!Само Арета и Бети и Прити естествено бяха кучетата на срещата,но е супер!Всяка неделя се събираме,сега тази неделя бяхме на рожден ден на Арета и видях и приятелката и Съни--страхотни кучета са!
2.Ще си орагнизираме изложба-ние там дето ходим на срещите и сега се обучаваме(от днес)и вече поооочти знаем стойката--само малко предните крака са праблемни,но ще ги оправим...!Ето така изглежда стойката и сега:

Имам и доста снимки,но ще ги пусна по нататък!
Да се оправят болните по-бързо!Успех! super best

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 14 March 2007 - 09:41 AM
Привет на всички victoryVVV Днес съм в особено настроение , защото моето най-малко пале Стефания w) angelpik става на една годинкааааааааааа victoryVVV
Ето ги Стефи и Лили. Лили стои само при бебетата и едвам я карам да яде , изобщо не ги оставя. Невероятно майче е w) w)
Ето ги Стефи и Лили. Лили стои само при бебетата и едвам я карам да яде , изобщо не ги оставя. Невероятно майче е w) w)
Прикачени файлове
-
070112_100838.jpg (28.39K)
Брой сваляния: 31
Публикувано: 14 March 2007 - 09:51 AM
ОООххххх на майка мъници--да ви е жива ,здрава и щастлива Стефи w) w) и покрай нея всички двукраки и четирикраки в дома Ви w)
Намаляйте си снимките че компа се чуди кво става a)
При нас нищо интересно--Чоко и Чафи по цял ден са заедно.Нямат време за почивка през деня та вечер като вземат Чоко се мятал от високо да си ляга b)
Тук са на терсата --обичат да се припичат на слънце w)
Намаляйте си снимките че компа се чуди кво става a)
При нас нищо интересно--Чоко и Чафи по цял ден са заедно.Нямат време за почивка през деня та вечер като вземат Чоко се мятал от високо да си ляга b)
Тук са на терсата --обичат да се припичат на слънце w)
Прикачени файлове
-
SSA42165.JPG (194.63K)
Брой сваляния: 32
Публикувано: 14 March 2007 - 02:33 PM
Прити добре дошла!!!Браво за изложбите и стойката не е лоша.Аз от миналата седмица почнах да тренирам големите кучета за изложбата и покрай тях и Габи. b) Вече се зазъбва правилно и тича в крак с мен.
Анче много са сладки и двете!!! w)
Анче много са сладки и двете!!! w)

Публикувано: 14 March 2007 - 03:39 PM
Анче да ти е жива и здрава малката хубавица голяма красавица да порасне super best w) Довечера ще пием cheers за нейно здраве w)
Лина ами ти да си го вземеш този дребосък да си спи у вас wink той все едно е на детска градина
Лина ами ти да си го вземеш този дребосък да си спи у вас wink той все едно е на детска градина