Мини Пинчер
Публикувано: 11 March 2007 - 02:57 PM
Анче много са хубави!!!!Пу,пу,пу!!!Двечкили са?А какви момче,момиче???Имат ли си имена вече?? 1super w) w) w) w) l) побърках се.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 11 March 2007 - 06:15 PM
Титко е болен cl) . Не стига това с нослето, че не може да диша, ами сега и кашлица вирусна е лепнал. Ужас.Така се мъчи животинката. Кашля, подсмърча, чудо е. И най-голямата мъка е, че не се разхождаме с другите кучовци и Титко е безкрайно възмутен d) .
Публикувано: 11 March 2007 - 08:17 PM
Яд ме е , че не ги претеглих , защото ми е интересно с колко натдават за ден.
Maggie , предишната ми Роксана , тази от снимките с лъвицата, всеки ден задължително минаваше минимум 10 км. Беше много стегната и пъргава и успешно се справяше да разиграва по няколко големи кучета и да ги скапва от умора. Издържаше и на лъвската игра , вярно че всяка от тях знаеше как да се държи и затова си играеха. Но Рокси в къщи също много спеше. От време на време се разиграваше с котаците и правеше скоростни обиколки из стаите b) Имала съм случеи на обяд да не иска да излиза , защото си усеща , че времето е кофти и спи по цял ден.
sa6ik , ако се плаши Съни при лекарите защо ще я насилвате за ехограф. Да ти кажа ,че трудно се вижда броят на кученцата. Ако е поне 3D или 4D ехографа ще е добре и се вижда, иначе няма чак такова значение ,а е повече мерак на стопанина. Щом е в 40 дни значи вече и личи или не? Погледни и мигличките да не се е завъртяла някоя или малка да боцка на вътре. Промий и очичките с медена вода.
tito, явно много кучета са се разболяли около вас s) Пазете се и дано бързо да оздравеете worthy worthy
Публикувано: 11 March 2007 - 08:43 PM
Цитат
Титко е болен cl) . Не стига това с нослето, че не може да диша, ами сега и кашлица вирусна е лепнал. Ужас.Така се мъчи животинката. Кашля, подсмърча, чудо е. И най-голямата мъка е, че не се разхождаме с другите кучовци и Титко е безкрайно възмутен d) .
Ох и вие сте като нас-днес му беха 6та инжекция на Чоки и дано е последна,че антибиотика не е безвреден все пак.На Титко слагат ли му антибиотик?Кашлицата е кошмарна,ние пием либексин,само че не ще да пие лайка с мед,ако можеш набутай му на Титко лайчица,успокоява гърлото,стискам палци бързо да са оправите!
Анче,бебетата са прелестни,да са ти живи и здрави!
Публикувано: 11 March 2007 - 08:43 PM
Габи лятото по колето да видиш как се раздвижи. l) Тича ама и зад нас имаше един един сетер и той по колело та Габи затова се е разбързала.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 11 March 2007 - 11:43 PM
На всички болни дано бързо се оправят 1super
Много ме радват всички бебенца а пък моята Съни след време(живот и здраве ) ако се разгони ще ни е трудно да си намерим мъж s) s) s)
Абе Сашик ти къде си водиш твоята Съни аз щото ходя на една клиника Феникс?!?!?!?!?!!?
Публикувано: 12 March 2007 - 12:30 AM
d)
Анче, имате ли бебета? Целувки на всички мъници w)
Публикувано: 12 March 2007 - 04:30 AM
sunny_ , има време да му мислиш , а и не и пречи да си остане "стара " мома wink То си е голямо треперене и ако не случиш на кадърен лекар .....пу , гадни спомени a) bash
Skipper , бебетата са на предната страница , но за тези имам за сега доста чакащи и не знам как да ги разделя на толкова oleeee . От Русе едно семейство взе едно от мъжките кученца на Питя и казаха , че там не се намирали никакви пинчери и явно е така щом и ти питаш за кученце за русенценци. И сега с помоща на интернета всеки ден си даваме настъвления по скай-пето l) victoryVVV
Публикувано: 12 March 2007 - 07:16 AM
Публикувано: 12 March 2007 - 11:54 AM
Цитат
Тези настинки май се получават от ранното извеждане сутрин. Защото на майка ми пинчерката и тя се беше разкашляла и много време го влачи докато се оправи. ама пак някакво човешко сиропче пи. Те като са толкоз мънички и студения, влажен въздух не им понася добре. Ама като няма кога иначе да се извежда. Мен Кимцата мног ме беше страх в начлото да го извеждам точно заради това. А то все рано сутрин и късно вечер мога :(((
Малкия Бъки е голям прилеп, мн е бонбонест w) ...и с тоя голям мечок bravoS
пък на Анчето бебоците с тия тумбачкиииии oo ...
Публикувано: 12 March 2007 - 12:05 PM
А на dmst кавказеца е много трудно да му попречи студеният въздух b) . Тея гадини си спят на дъжда и на снега и не се навирт в къщичките си.
tito , щом лекарят е преценил , той си знае най-добре. Останалото е като застраховка и подсилване.
Публикувано: 12 March 2007 - 12:16 PM
П.С.
Стана ми смешно като си помислих за "настиналия" Чоко.
Публикувано: 12 March 2007 - 04:18 PM
Цитат
ми не според мен, все пак питай док, обаче аз знам, че кучетата си се справят със захарта. друг е въпроса вече колко е полезна. но пък и ти ще му го даваш само седмица и нещо сигурно. даже според мен заместителите на захарта са още по-вредни. но туй е непрофесионално мнение.
Публикувано: 12 March 2007 - 09:01 PM
Прикачени файлове
-
999.jpg (105.96K)
Брой сваляния: 40