Мини Пинчер
Публикувано: 15 March 2007 - 02:41 PM
Анче аз ги уча.Чертая си едни линийки като на ринг и да се учат да тичат.Връзвам им една връвчица и ги пускам,като ги викна и дойдат им давам награда.Вчера успях да ги научих да скачат по мен на два крака.(то по принцип те си го знаят от малки l) )

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 15 March 2007 - 02:52 PM
Прикачени файлове
-
Zwergpincher.jpg (22.11K)
Брой сваляния: 43

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 15 March 2007 - 02:53 PM
Прикачени файлове
-
Zwergpincher3.jpg (36.82K)
Брой сваляния: 44

Публикувано: 15 March 2007 - 02:54 PM
Прикачени файлове
-
Zwergpincher4.jpg (22.41K)
Брой сваляния: 42

Публикувано: 15 March 2007 - 02:57 PM
Прикачени файлове
-
0000.jpg (125.42K)
Брой сваляния: 48

Публикувано: 15 March 2007 - 03:30 PM
^pretty^, Maggie как така решихте да се занимавата с толкова трудно и сериозно нещо -БРАВО НА ВАС bravoS
тази седмица взех на съни някакво пастетче на dog show и я храня едновременно с него и с гранулки на роял канин .надявам се че няма да и навредя нещо като и ги смесвам, обаче е много слаба а пък е страшна лакомница b)
аз от доста време се засичам в квартала с един боксер и се получават доста конфузни ситуации понеже моито куче е на повод а боксера не и доста ни се нахвърля уж да ни види обаче е краино неприятно когато голямо куче ти се изправя по тялото едно че е доста мръсно конкретно това куче, друго че има доста петна с окапала козина и някакси ми се обезсмисля лечението на моето a) s) доста ме притеснява защото като ми се изправи отгоре и не мога да мръдна а съни я е страх че и стопанката нищо не му вика s) s) s) s) s) s) s) s)
Публикувано: 15 March 2007 - 03:36 PM

Публикувано: 15 March 2007 - 05:15 PM
Ще ви разкажа за нея,но то не е нищо интресно.Просто нали ние ние сме 4 деца и общо 3 кучета.И това момиче без куче ще е съдията а ние-участниците. r) Ще се постраем да прилича колкото се може повече на истинска изложба. 1super
Днес започнахме тренировка и на тичането.Това ни е доста трудничко,но ще свикне.Трудно и е на завоите,но.. r) Днес вече стойката я прави...супер,все едно цял живот това е правила r) Много се радвам. angelpik
Съни,пази малката и гледайте да не минавате покрай маршрута на баксера,че е много гадно така наистина! s) NNN
Мисля че няма да и навреди смесването.И аз съм давала на Прити така. 1super !!
Аз намерих мноого снимки на пинчери,ако искате ще пусна.!Казвайте вие!! 1super
Маги,благодаря за стойката!!Не епо-хубава,но е добра мисля...! 1super w)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 15 March 2007 - 06:22 PM
Прикачени файлове
-
SSA42167.JPG (182.58K)
Брой сваляния: 47
Публикувано: 15 March 2007 - 06:47 PM
Прити, вие сте от Пловдив нали?
Ние сме много комични напоследък, все с една гумена жаба се разкарване, та дори и на разходки я носи. Все забравям да направя нови снмики за жалост.
Джери я чакаме да се разгони, защото искат да има бебета, но още не се е. Дано скоро да се разгони и да роди хубави, малки кученца.
Публикувано: 15 March 2007 - 07:09 PM
^pretty^ за съжаление боксера минава покрай моя блок s) и незнам как става номера но последните два пъти слизам и хоп ........боксеееер незнам как се улучваме ама ще сме на кълбета с лелката скора ако не си държи кучето когата минава покрай нас със съни
Публикувано: 15 March 2007 - 07:45 PM
Съни,жалко,но ноистина тази лелека си заслужава кълбетата!! b) ми кво така де..като не си държи песа вързан...айде и ние понякога ги пускаме,ама извянявай,на едно е пинчер да ти се изправи друга е едно 30 килограмово куче да те налегне... a) a) a) a) Много ме изнервят такива!! a) cl)
Сега ще пусна снимки на пинчери,намерила съм ги в googleто!Може да има на vanila!!
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 15 March 2007 - 07:49 PM

12.

13.

14.
15.

16.

17.

18.

19.

20.

Публикувано: 15 March 2007 - 07:49 PM

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Това от мен!! w) 1super

Публикувано: 15 March 2007 - 07:52 PM
Давай Притиииииииииии!!!!!!!!!!!

Публикувано: 15 March 2007 - 11:28 PM
Слънчице , няма такава порода . Може някой грешно да е разбрал названието на породата по руски цвергпинчер(минипинчер) - карликовый пинчер. Или поне това се сещам сега , че малко ми пуши главата.
Лина , що ма дразниш с тея снимки....ако дода ....и ша го открадна. Дуплю w) dribble
Прити, снимка номер 12 и 14 под какво название ги намери?
Публикувано: 16 March 2007 - 08:55 AM
Публикувано: 16 March 2007 - 10:14 AM
Гледам снимки , смея се от сърце и си мисля, то Чафчо и друзья много фини, все по одеала и юрганчета, по земята не лягат ли? b)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.