Мини Пинчер
Публикувано: 19 March 2007 - 06:59 PM
Защо пък да отпадате от надпреварата така де " понякога и най малките неща ,могат да промеят света "...ако питате мен по добре да не е някой Мини Пинчер - мутант. b)
Но "булката" си знае най-добре. 1super

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 19 March 2007 - 09:50 PM
Аз между другото един ден попаднах на един арлекин мъжки но той е много голям
Публикувано: 20 March 2007 - 09:16 AM
Хубави са минипинчерите , които са си по стандарта , но са доста скъпи.
Лина , какви са тея МАЗНИ МРЪВКИ дето са се опнала пред печката l) малеее , пу, пу ,пу .Ама я кажи у вас кога ша доде някоя компания на мацата ти , че да се увеличите дамите wink .
Добре дошла kati !!! Надявам се да ти е приятно при нас. А снимки кога ще ни покажеш dribble ?
sunny_, има време докато решиш със сигурност да заплодиш Съни. Ще се пръкнат сигурно интересни кученца , но искам да те предупредя , че при дребните пинчери вероятността от секцио(операция) при раждането е над 50 %, а се случва и летален изход. Може и с кърменето да настъпят усложнения .
Питаше кога спират да растът пинчерите. Зависи от килограмите като станат възрастни. Ако ще са дребни спират на 5 м , а ако ще са по-едри може и на 7-9м ,а на годинката се оформят.
За пишкането ще спре не се притеснявай, но не и давай да яде нищо солено
салами , шунки), или надробено с хапки, или варен ориз,илисладко преди лягане. От тях пишкат много, защото пият много вода и трудно се стискат и трябва често , ама много често да я водиш на вън след такова хранене. Иначе и давай гранулата или чисто месо и няма да и се пишка много и ще отвикне бързо от "номерана " на леглото.
Моите дундички са станали като топки l) и вече си отвориха очичките . Гледам да не ги взимам често( ама как се издържа,а) , че и аз и мъжа ми започват да не ни се дават oleeee Лилито е отлична мама и много се старае. Хич не ги оставя самички и много си ги пази.
Поздрави и целувки на всички пишещи сега и преди в темата и на само четящите я от нас wink
Публикувано: 20 March 2007 - 01:57 PM
и естествено на всички останали bravoS
worthy
Публикувано: 20 March 2007 - 09:13 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 20 March 2007 - 11:34 PM
Публикувано: 21 March 2007 - 09:01 AM
Цитат
мдам, толкова е сладка, че чак ми се доплаква като я видя пу пу пу....и моя като ме погледне направо ми бърка в сърцето, иде ми и аз не знам кво да му направя w)
Публикувано: 21 March 2007 - 10:54 AM
Цитат
ух, не знам кво да го правя такъв ... много изнервена се прибирам след разходка. пусна го малко да си поиграем и той бегом да лае по хората d) ... да имаше поне един volume control oleeee
малко съм притеснена, защото горните му кучешки са почнали да растат и двата, а млечните още не са паднали (малко като акула е). играем си с чорапи и играчки, гризе един голям кокал ама не падат пустите. дано не му израстат накриво новите.
Публикувано: 21 March 2007 - 11:55 AM
като бях малка на едно от кучетата ни с конец му ги бях извадила ама нямам спомен как точно стана процедурата. на другото ни куче успях с игра на топка да и ги извадя...макар, че новото е малко кривичко.
Публикувано: 21 March 2007 - 12:08 PM
Публикувано: 21 March 2007 - 03:25 PM
Кученцето ми остарявааа !!! cry2 cry2 Да занм,че ще остарее все някой ден (дай Боже да си живее с нас още 100 години)но мисля,че с възраста намаляват и разгонките.Всмисъл не се разгонва толкова често.А аз искам бебе пинчииииии. s)
Анче знаеш ли колко често може да се разгонват в годината ???
На 6 години може пак да има бебетата ??? r)

Публикувано: 21 March 2007 - 03:44 PM
Цитат
На 6 години може пак да има бебетата ??? r)
Всичко е индивидуално . Може на 4-10 -12 м , но най често е на 6-7-8м. За 6 г не е голяма , но всичко си зависи от кучето и здравословното му състояние.
Публикувано: 21 March 2007 - 04:48 PM
Габи е напълно здрава,има всички ваксини...значи да се надявам скоро да се разгони и ако намерим подходящ мъжкар,ако всичко мине наред ще си имам бебоци !!! l)
Анче какво стана с твойте ???