Мини Пинчер
Публикувано: 21 March 2007 - 07:01 PM
За заплождане на пинерките е желателно да си избирате по-дребен мъжага , които да е строен и в добро здраве и да не е някой дядо. И предупреждавам , че раждането не е толкова леко колкото предполагате. Особено възрастните женски може да овулират по малко яйцеклетки и тогава плодът нараства много, защото е сам и може да се наложи секцио. Винаги има голям риск.
sa6ik , какво стана , ще раждате ли?
Публикувано: 21 March 2007 - 10:02 PM
Даниса искам и аз така да си го носа в чантата
Ето я Габи w)
Прикачени файлове
-
IMAG0065.JPG (85.71K)
Брой сваляния: 40

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 March 2007 - 10:02 PM
Прикачени файлове
-
IMAG0062.JPG (64.58K)
Брой сваляния: 42

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 22 March 2007 - 02:18 PM
Днес на Съни и сложиха 3та ваксина за гъбичките s)
Мяма оттърване хорааа ужас s)
Публикувано: 22 March 2007 - 02:34 PM
Цитат
Днес на Съни и сложиха 3та ваксина за гъбичките s)
Мяма оттърване хорааа ужас s)
ooo, милата ушанка :(( И нашата женска има същия проблем, то едно от решенията е да и бият ваксина, като тогава ще й изпада козинката обаче и така пак и пак докато се имунизира накрая. Обаче мама й дава петнил и каза, че се е стабилизирала. Дава й орехи и ябълки.
sunny на вас каква ваксина точно ви бият?
Ох, аз пък се бях изплашила с моя. Не стига зъбите ами снощи му намерих някакво подкожно образувание - като сплескано грахче такова. Като го натисках обаче не го боли. Ама сутринта мама каза, че може да е от ваксината и че на другото куче също й било станало така и щяло да се махне след време.
Снимките са много сладки особено малкия с котето:)))) и крачката му са като на катеричка w)
Публикувано: 22 March 2007 - 04:57 PM
П.С.
Буш, не мога да ти помогна. На Титко не му треперят и нямам идея защо може да прави така.
Публикувано: 22 March 2007 - 07:57 PM
Цитат
ваксината се казва - Поливак и вече и е 3та s)
в момента мого и капе козината( не от петната те са съвсем миниатюрни почти не се забелязват )но докторката каза че е от заболяването от ваксините и от сезона.... обаче адски много капе s) s) s) s)
LondonAfterMidnight - защо не пуснаш малко снимки r) w) b)
Публикувано: 22 March 2007 - 09:21 PM
Прикачени файлове
-
IMAG0067.JPG (63.67K)
Брой сваляния: 51

Публикувано: 22 March 2007 - 09:21 PM
Прикачени файлове
-
ffghgjnrctfg.JPG (81.03K)
Брой сваляния: 45

Публикувано: 22 March 2007 - 09:22 PM
Прикачени файлове
-
IMAG0072.JPG (46.28K)
Брой сваляния: 43

Публикувано: 22 March 2007 - 11:47 PM
Цитат
ами не тази събота съм ангажирана с други занимания cl)
пък и като гледам времето......... s)
Публикувано: 23 March 2007 - 10:19 AM
Цитат
Цитат
на вас каква ваксина точно ви бият?
ваксината се казва - Поливак и вече и е 3та s)
в момента мого и капе козината( не от петната те са съвсем миниатюрни почти не се забелязват )но докторката каза че е от заболяването от ваксините и от сезона.... обаче адски много капе s) s) s) s)
LondonAfterMidnight - защо не пуснаш малко снимки r) w) b)
Мисля, че става дума за същия проблем. Първо се бие 3 пъти през 10 дни и после на всеки 6 месеца. Майка ми обаче не може да се реши. Пробвай да й даваш и витамини като Петнил, ако няма проблем да се комбинират с ваксината. Док, какво ви каза?
buch ако имаш предвид треперене преди да излезе навън, то си е подготовка на кучето, което си е нормално. Ама сигурно става дума за нещо друго. Кога точно му треперят?
Прикачени файлове
-
S5020263_a.JPG (18.18K)
Брой сваляния: 35