Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#3611 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 29 March 2007 - 05:13 PM

И при нас пълна скука s)

Прикачени файлове

#3612 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2007 - 06:48 AM

Де да беше и при мен така! cry2 cry2 cry2 аз започвам вече да се отчаивам Съни вече ме схарква и посяга да ме хапе а е още на 6 месеца снощи на два пъти открадна от устата на приятеля ми пилешко месо само че парчетата бяха огромни и немога да и ги извадя познайте защо -защото няма да ми останат пръсти за другия път s) и това не е всичко след проблемите снощи я оставих да си спи в колибата тя пак се е домъкнала при мен и за капак сутринта ми се изпика в леглото a) s)
Напълно съм отчаяна незнам защото кучето ми не поема нищичко s) cry2

#3613 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2007 - 10:24 AM

Мойта Съни като е почти на осем години,пак си краде.Най-редовно ми си взема по нещичко от устата ми или като се заблея малко краде от ръцете ми.

#3614 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2007 - 10:31 AM

Титко не си позволява да краде, защото bash . Само веднъж си хапна китайски ориз от чинията на любимия, ама аз я бях оставила на масата, а милото се подмотва и Титко си похапна l) . Титката е луд за китайско ( на майка си се е метнал oleeee ).
User's Signature

Качена снимка

#3615 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2007 - 10:55 AM

Ами Пика(покойното дете на Съни) беше изяла цяла пъстърма и ефекта беше-Пиеше вода на десет минути и пишкаше а две минути

#3616 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 31 March 2007 - 09:38 AM

Съни , за съжаление трябва да ти кажа , че се налага да вкарваш тежката артилерия. Не го допускай да ти се качва на главата,а камо ли да ти посяга за храна. Това е недопустимо какъвто и размер да е кучето. Жалко , че вече за нея е едно стандартно поведение и ще се наложи много повече строгост отколкото ако беше в началото. Аз не търпя куче да ми посяга за каквото и да е било. Дори и преди ,а сега оправданието ми е , че трябва да съм сигурна за децата. Ще трябва да я понатупаш , а не само да я тупкаш по дупето. Трябва да усети наказанието и не да и простиш след 10 мин , а по-дълго да устоиш.
tito, твоят сладур престрашава ли се от водата?
Хехехе, докато пиша и около мен кучетата нещо се суетят и изведнъж се ступаха. Гледам, Стефито да вземе да докопа едни солети и ги тъъъъъъъъъъъъъъъъпче l) и всяко се бутаа по-напред.

#3617 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2007 - 01:09 PM

Нас ни оперира д-р Маринов днес сутринта. Заши скъсаните връзки на крачето и извади 8 млечни зъба. Когато го взех от кабинета, беше почти безжизнен и така се изплаших като се прибрахме, стори ми се че изстива и с това изплезено езиче, ужас. Завих го добре и го гушках допреди малко w) w) w) Вече е добре, събуди се и се опитва да ходи, но не може. Все още е леко замаян и отпуснат, но е вече топъл и в съзнание. Звяр, каза докторът, шегуваше се, че му сложил упойка като за немска овчарка b) Ще тича като се оправи d) d) d)
User's Signature

Качена снимка

#3618 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2007 - 02:42 PM

О, Анче, той заобикаля всички миниатюрни локвички, а аз искам в морето да се къпе oleeee . Водата е враг N1.
User's Signature

Качена снимка

#3619 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 31 March 2007 - 04:02 PM

Skipper , бързо възстановяване ви желая. Какви са прогнозите? Ще тича ? Супер!!! Всички упойки са отвратителни и кучето изглежда много зле , но за една вечер и се оправят.

#3620 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2007 - 04:19 PM

Здравейте на всички! Отдавна не съм писала. Джери е все така луда глава. Още не се е разгонила, в момента я чакат да я пуснат на едно мини пичерче, което живее в съседство. Надявам се скоро да си има малки кученца.

Ето три нови снимки на Джери:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Skipper, наистина кученцата бавно се възстановяват от упойката. Смешни са, но не бива още в началото да се оставя да тича, за да не се удари.

#3621 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2007 - 03:42 PM

l) Джери има много сладко тумбаче.Пу пу. Хайде дано скоро да си имате бебенца, но все пак ще е добре да знаете предварително на кого ще ги дадете.
User's Signature

Качена снимка

#3622 Потребителят е офлайн   oxatte Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 01 April 2007 - 05:17 PM

Здравейте и от нас с Мона! victoryVVV
Аз чистя на Мона ушичките с клечки за уши и капки или борова вода.На нея и е приятно стига да не бъркам в канала и да не е суха клечката,че и драска ушичките.Тя сама показва кога е време за това-чеши ги постяно и се навира да я почеша ама не само отвън.Така знам че се прави.Чистих ушите и на кафкаската ни овчарка и той си умираше от кеф,мъркаше като котенце c)
И ние не обичаме водата много,но къпането лятото в морето се предпочита пред жегата на пясака.Иначе в банята и е много приятно.
Относно краденето от масата,от устата или ръката е явно пинчерски манталитет b) Като я хванем на местопрестъплението е много засрамена и гледа да замажи полужението.
Бързо възтановяване на болничките, с пожелания за много слънчави дни и много щури игри.А за всички женски пинчерки-вече е пролет, хаиде време е за влюбване w)

#3623 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2007 - 07:32 PM

Цитат

Съни , за съжаление трябва да ти кажа , че се налага да вкарваш тежката артилерия. Не го допускай да ти се качва на главата,а камо ли да ти посяга за храна. Това е недопустимо какъвто и размер да е кучето. Жалко , че вече за нея е едно стандартно поведение и ще се наложи много повече строгост отколкото ако беше в началото. Аз не търпя куче да ми посяга за каквото и да е било. Дори и преди ,а сега оправданието ми е , че трябва да съм сигурна за децата. Ще трябва да я понатупаш , а не само да я тупкаш по дупето. Трябва да усети наказанието и не да и простиш след 10 мин , а по-дълго да устоиш.

Анче притеснявам се да не ме намрази и за това не искам да я "ступвам" със весника..иначе за наказанията то като през два дни пера завивки как да и простя толкова бързо?!Незнам дали е нормално това нейното майка всеки ден ме упреква че не съм и била създала режи ,напротив ставам сутрин в 7:30 я извеждам после на обяд към 13;00 и вечерта към 19:00 а когато съм първа смяна я извеждам и в 15:00.Обаче вчера два пъти се изчурка на дивана просто вече взе да ми писва и незнам как да подхождам и не разбирам къде бъркам(старая се а то ) s)
преди като се прибера и като я докосна чуркаше от радост после спрех да я докосвам докато не се успокои тя само като и проговоря и аиииде пак се напишква ,спрях и да и говоря ,а сега само като ме види и хоп върви приклекнала и прави линии от урина
s)
Но нали надеждата умира последна све още си мисля че всичко ще се нареди с малко повече търпение

#3624 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2007 - 07:54 PM

Мойта Съни и тя си припикваше до четири годишна ама рядко.Наистина трябва малко да я понатупаш,но така че да разбере за какво.Сега мойта когато иска да пикае драска на вратата и чака някой да я заведе до тоалетната или на двора

#3625 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 01 April 2007 - 08:13 PM

Съни , няма да те намрази ,а ти ще си утежниш живота и само въпроси ще си задаваш. Ако още малко почакаш и шансовете ти за добре възпитано куче се изпаряват. След това ще се научи ама ако отиде на ново място и попадне на непоколебим човек и тогава ще разбере , че няма назад. Един ден ще се окажеш срещу едни оголени зъби и то , защото си ядеш нещо вкусно или си и се скарала за пишкане на дивана. Повярвай ми и няма да сбъркаш , не чакай всичко да си стане навик или от самосе бе си да спре.
Bini, а собствениците на Джери наясно ли са с проблемите на раждането при такива дребни пинчери? n)

#3626 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2007 - 08:39 PM

Джери е женско?

#3627 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 02 April 2007 - 06:54 AM

Ами да l) Нима само мъжките кученца може да се казват така

Джери също може да е и съкращение от Джерика,Джерина oleeee ( аз не съм добре )

Bini Джери нали не е съкращение на някое от горните имена r)
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3628 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2007 - 10:14 AM

Аз се чудя защо има такова тумбаче.

И ние имахме дребна дъщеря на съни,но почина от бременност

#3629 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2007 - 06:35 PM

tito, sa6ik, тя има много малко коремче, но е излезнало много смешно на снимката. l)
Анче, те често я водят на ветеринар и именно с него са се консултирали. Ще разпитам още и ще пиша, защото не съм много наясно.
Maggie, не е съкращение. Така се казва и на мен ми беше странно от началото, така че разбирам защо sa6ik се учудва, но вече свикнах. Понякога и викат Джунка. Тя и на двете се обръща. Мислих, че не хубаво така с две имена, но така са си решили.

Едит: tito, те вече знаят няколко човека, които искат кученце. Мислят, ако се роди женско да остане за тях, но ако има големи мераклии... ще видим. Дано да има. b)

#3630 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 02 April 2007 - 07:07 PM

Помощ Габи се държеше странно !!! Заваляше се като пияна и неможеше да се оринтира, връти се в кръг и се изпишика на килима.Сега се оправи и си ходи нормално.
Сигурно си е прележала някоя страна. s) Гледам,че се оправи.Ох много ни изплаши !!! 1super

Току що повърна но сега е добре !!!
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни