Мини Пинчер
Публикувано: 01 April 2007 - 05:17 PM
Аз чистя на Мона ушичките с клечки за уши и капки или борова вода.На нея и е приятно стига да не бъркам в канала и да не е суха клечката,че и драска ушичките.Тя сама показва кога е време за това-чеши ги постяно и се навира да я почеша ама не само отвън.Така знам че се прави.Чистих ушите и на кафкаската ни овчарка и той си умираше от кеф,мъркаше като котенце c)
И ние не обичаме водата много,но къпането лятото в морето се предпочита пред жегата на пясака.Иначе в банята и е много приятно.
Относно краденето от масата,от устата или ръката е явно пинчерски манталитет b) Като я хванем на местопрестъплението е много засрамена и гледа да замажи полужението.
Бързо възтановяване на болничките, с пожелания за много слънчави дни и много щури игри.А за всички женски пинчерки-вече е пролет, хаиде време е за влюбване w)
Публикувано: 01 April 2007 - 07:32 PM
Цитат
Анче притеснявам се да не ме намрази и за това не искам да я "ступвам" със весника..иначе за наказанията то като през два дни пера завивки как да и простя толкова бързо?!Незнам дали е нормално това нейното майка всеки ден ме упреква че не съм и била създала режи ,напротив ставам сутрин в 7:30 я извеждам после на обяд към 13;00 и вечерта към 19:00 а когато съм първа смяна я извеждам и в 15:00.Обаче вчера два пъти се изчурка на дивана просто вече взе да ми писва и незнам как да подхождам и не разбирам къде бъркам(старая се а то ) s)
преди като се прибера и като я докосна чуркаше от радост после спрех да я докосвам докато не се успокои тя само като и проговоря и аиииде пак се напишква ,спрях и да и говоря ,а сега само като ме види и хоп върви приклекнала и прави линии от урина
s)
Но нали надеждата умира последна све още си мисля че всичко ще се нареди с малко повече търпение
Публикувано: 01 April 2007 - 08:13 PM
Bini, а собствениците на Джери наясно ли са с проблемите на раждането при такива дребни пинчери? n)
Публикувано: 02 April 2007 - 06:54 AM
Джери също може да е и съкращение от Джерика,Джерина oleeee ( аз не съм добре )
Bini Джери нали не е съкращение на някое от горните имена r)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 02 April 2007 - 06:35 PM
Анче, те често я водят на ветеринар и именно с него са се консултирали. Ще разпитам още и ще пиша, защото не съм много наясно.
Maggie, не е съкращение. Така се казва и на мен ми беше странно от началото, така че разбирам защо sa6ik се учудва, но вече свикнах. Понякога и викат Джунка. Тя и на двете се обръща. Мислих, че не хубаво така с две имена, но така са си решили.
Едит: tito, те вече знаят няколко човека, които искат кученце. Мислят, ако се роди женско да остане за тях, но ако има големи мераклии... ще видим. Дано да има. b)
Публикувано: 02 April 2007 - 07:07 PM
Сигурно си е прележала някоя страна. s) Гледам,че се оправи.Ох много ни изплаши !!! 1super
Току що повърна но сега е добре !!!

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 02 April 2007 - 07:24 PM
Публикувано: 02 April 2007 - 07:56 PM

Публикувано: 02 April 2007 - 08:18 PM
Публикувано: 03 April 2007 - 01:29 AM
Хочу поделиться с вами своей радостью!
Моя Вандебор Калипсо стала Лучшей Кучето породы цвергпинчер victoryVVV на самой престижной русской изложби "Евразия-1-2007". Вот фото (Калипсо - кофейна)

Сейчас у меня есть кучета. И их папа в България 31 марта в Пловдиве получил САС1В b)
Два ч/п мальчика.

Два кофейна мальчика.

Три кофейна девочки.

Публикувано: 03 April 2007 - 01:58 AM
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Публикувано: 03 April 2007 - 01:59 AM

11.

12.

13.

14.
15.

16.

17.

18.

19.

20.

1-5 Собаки из русских питомников
6 Стандартный (немецкий) пинчер, хоть в интернете и пишут, что это минпины bl)
7 Моя дочка Афри-Коко b)
8 Yardena Me Beit Hamaayan (из Израиля, живёт в России)
9-10 Humblepup ... Rose (пропала в Българии в 2003 году на САС1В изложби)
11 Моя дочка Амаретто ди Вандебор b)
12 ? Снимок из интернета
13 Минпин, но не знаю его
15 Рисунок добермана в американском стиле
17 По-моему, это доберман, маленький снимок
18 Кофейна кобель (из Испании, живёт в России)
19 Собака из русского питомника
20 Минпин, но я его не знаю
Публикувано: 03 April 2007 - 02:13 AM
Цитат

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Това от мен!! w) 1super
21 Стандартный (немецкий) пинчер
22-26 Из российских питомников
27 Славян Бенефис, умер в том году s)
28 Стандартный (немецкий) пинчер
Публикувано: 03 April 2007 - 02:19 PM
Искренне завидую - у ваших крошек есть ПАПА! Мы для своей лапочки никак подобрать подходящую партию не можем.
Кстати, на выставке в Пловдиве пытались его увидеть, но..
Под дождем, среди машин, людей и собак это было просто невозможно!
Посоветуйте, где нам искать подходящего папашку, только одно: хотим поближе к Пловдиву!!!!!
Титко! Я виж, какъв перфектен руски имам! super best
Ще те видим ли на Велик ден?
Публикувано: 03 April 2007 - 05:38 PM
А Съни можеш да е отучеш от всички гадни навици, но трябва да си по-строга.Аз лично имам страхотен спомен от Тайра, мъжа ми и потърка муцунката на килима където беше пишкала и после е нашляпка с вестник на руло, само след около пет минути след възпитателната акция, Тайричка набара рулцето от вестник и вестничето беше накъсано на парченца с особена злоба, но след три - четири възпитателни акции Тайричка вече не пишка в къщи..... Така, че иска се малко по-вече търпение и строгост, но не мисля че Съни не възприема, тя просто ти е намерила слабото местенце...