Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#401 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 December 2005 - 01:44 PM

Хм мислех че съм публикувала едно съобщение, но нещо го няма..добре че проверих. r)
Гледах в киноложкото сружение на сайта че ще има среща и тази седмица на полянката на Хилтън. И аз не съм на работа b) та ще ходя най-накрая. Някой от вас ще ходи ли? Да си срещнем мъниците да се поборичкат малко. w)
User's Signature

Качена снимка

#402 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 01:59 PM

Аз пак се включвам.... туко що разбрах че срещата на КСС и тази на хората тук нямат нищо общо.....
Преди и двете т.нар. групи са се събирали на едно място, но сега са на различни...
Така че хората от dog.bg ще се събират пак в събота, но от 11.30 на музея Земята и хората и след това ще се ходи да се раздават награди от фотоконкурса. Ще е интересно много сигурно. :))
Хайде организирайте се да ходим повече хора. b)
User's Signature

Качена снимка

#403 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2005 - 02:53 PM

Мила ми катрина-аз чафи съм на 200 км о Полянката на Хилтън и от музея-Кети е на 400 км-много си обичаме пинчерите ама да го мина тоя път с Чафи на волана ouu та ти иди пък ще разказваш b) d) чафи

#404 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 02:57 PM

Ооо Чафи! Ти от къде си!? l) d) А Чафи не издържа ли в кола...!? l) d)

#405 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2005 - 03:08 PM

От Ракитово--до Велинград сме.То там е проблема че издържа много се едно е раждан в кола.Но не седи мирен-предните крака му са на волана -виж при снимка за декември b) тва му е естествената поза за возене в кола- l) не ме питаи как пътувах с него до Стара Загора до клиниката.Та малко ще ме озори доде стигна полянката в София b) d) чафи

#406 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 03:48 PM

Ще разказвам и ще снимам на срещата. b) Жалко е че пътищата са ни тъй разбити и бензина е толкова скъп... Срещите биха били по-лесни при по-добро състояние на ситуацията като цяло в България...
А за кучето и колата ...
Аз нали си купих кола преди месец, седмица след това катастрофирах заради куче...Имаме един прители на които вземаме кучето понякога да си играе с Майлс и като го връщах на един завой то повърна и си навря главата м/у крака и ръката ми и .. аз се набих в един стълб. s) Доста зле ми се отрази ...ремонта ми беше 1200 лева, нямах 3 седмици кола. Така че внимавайте много, сами с кученце на път е малко рисковано.
Макар че нашите мъници са малки и не са толкова опасни. w)
User's Signature

Качена снимка

#407 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2005 - 04:28 PM

Ми те щот са малки та са още по опасни-всяка секунда прави някакво движение-и на врата ми е бил b) големо куче е по лесно за кола-сяда и не мърда b) а моя е за усмирителна риза d) чафи

#408 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 08:33 PM

d) Нашата Саричка умря от страх като я качихме на кола. Понеже като я водих на ваксина я качихме за първи път на кола тя се мушна в якето ми и не можах да я извадя от там . b) Дори като я преглежда лекарката главата и беше мушната в якето ми w) bl) bl) След една седмица ще можем да излизаме и ще я заведем на село да видим тогава как ще пътуваме с колата .
Сарка вече си спи на спалнята при мен имаше хър -мър fow ама аз му казах на моя съпруг че няма да ставам всяка вечер само защото той не я иска bl) а пък и на него тя не му пречи защото спи под моето одеало в краката ми .Сутрин като стана да ходя на работа тя само ме погледне и се мушне под завивките на топло и продължава да спи oo а почивните дни докато не стана от леглото и тя не става .Вече и аз мога да си поспивам до късно като беше малка сутрин в 5 часа се наспиваше и трябваше да играем и ядем . bash
Милата направо побесня в къщи снощи е обикаляла хола като бясна то в къщи къде да си изразходва енергията. Скача от дивана обикаля табуретките и фотьойлите и пак на дивана от там скача върху мен и пак наново започва с обиколките . bl)
Катрина иска ми се да идваме на срещите ама и ние от Казанлък не става да дойдем до София да пишеш как е минала срещата а ние ще четем и ще ви се радваме super best

#409 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 10:06 PM

Качена снимка

#410 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 10:10 PM

Качена снимка
Най-накрая и на мен ми обърнаха внимание и виждате резултата super best
Нашата сладурана b) w) w)

#411 Потребителят е офлайн   jespes Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 12:36 PM

Здравей Katrina,

Ние си имаме кученце от 6 месеца, намерихме си я на улицата. Беше много малка и сладка, приличаше на черна топчица. Аз така и я забелязах отдалеч. Когато отидох при нея тя започна да скимти и в този момент започнах да мисля какво ще стане с нея, дали някой ще си я вземе. Наблизо имаше магазин и попитахме дали е на някой това кученце. Отговориха ни, че от няколко часа се мотае около магазина, и че не са виждали стопани. Така се сдобихме с нашето кученце. Ние не знаехме каква порода е, но предполагахме че е ще е улично превъзходно. Когато я отведохме за първата ваксина ни казаха, че е пинчерче. На една разходка, обаче, се срещнахме с други кученца от породата пинчер и започнахе да се съмняваме, защото нашето куче е малко по-разлино. Расте много по-голяма от тях. Естествено знаехме, че има различни видове, но точно като нашата никъде не видяхме, до момента в който видях вашия Майлс. Много се развълнувах, защото страшно много си приличат, дори и по цвета на косъма.Те са като братче и сестричка.
Много ще се радвам да ги запознаем.

#412 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 01:47 PM

Здравейте :))
Jespes ама наистина като Майлс е твоята сладурана - ауу много се развълнувах. Даже са на една възраст. :))))) Не са брат и сестра, но може да имат един и съш баща. w) Аз ги познавам майката и таткото на Майлс. Таткото е изцяло черен и може би е направил междувременно още дечица angelpik - те са от Люлин м/у другото.
Ами хайде ако си от София да отидем на срещата тъкмо ще видим и други кученца.:) За съжаление мойта кола е на сервиз и ще съм малко трудно подвижна, но ще отидем със сигурност с Майлс поне за час. :)
А ако не успеем да се видим тогава може и друг път. Аз живея на центъра на Стамболиийски зад KFC-то и можем да направим другата седмица разходка в някой парк.:)
Целувам ви всички и ако днес не се чуем пак приятен уикенд. w)
User's Signature

Качена снимка

#413 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 01:49 PM

Галя може да ти е писнало да ти повтарят, но Сара е невероятна кукла! angelpik Да ти е жива и здрава! w)
User's Signature

Качена снимка

#414 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 02:22 PM

Катрина благодаря за комплимента и ние много си я харесваме и обичаме . w) w) w) Сега и падна бебешкия пух и козинката и стана лъскава и по карамелена на цвят отколкото беше като бебе. Аз в началото се притеснявах че е много пухкава за пинчер но колкото расте толкова повече се променя super Снимките са правени с телефон и не са много качествени но това имаме за сега .
Jespes добре дошли на теб и на малката сладурана радвам се че имаме още едно момиченце в компанията.Не се тревожи и нашата Сара е едра на три месеца тежи два килограма и е светла на цвят ние и за това си я обичаме много .
Поздрави и целувки на всички сладури
dribble w) w) w)

#415 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 December 2005 - 04:28 PM

Кети Чафундрел не се отваря в колата- bl) а се отваряше.ЩОООО

#416 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 December 2005 - 07:16 PM

Галя --ако стане Сарка 15 кг да не си излезнала от пинчери.Тук е пълно с мъже b) нека има и принцеса при тях де.Моя ги достигна 2 кг на 6 месеца и сега пак е толкова-мисля че сара няма да стане повече от 5-6.Пък колкото и да стане-не сме ги взели заради кг де.Намачкай я от мен d) Катрина внимавай с шофирането--то не е за деца b) (шегувам се) случва се и на най-добрите шофьори.Цял ден не яде че му бех дала гранула--инат и в червата. NNN d) чафи

#417 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 December 2005 - 08:35 PM

ЕЕЕ момичета ще се сбръчкате от купони-ми то цел ден ви няма та чак и вечерта.Кои ви пази пинчовците --зарезали сте ги кои на баба b) кои на мъж.Я се стегнете и пишете как я карате a) l) l) d) чафи

#418 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 01:26 PM

Работим ли работим 4afi b)
Аз не успях разбира се да отида на никоя среща - отново. Спешна работа...На сега пак съм на работа.
А така искам да съм си в къщи при малкото ми сладко същество...но...
Майльо на 6 месеца също е 2 кг, и си ги поддаржа от около месец. Толкова е кльощав горкия...С тези дълги крачета и слабичко телце w) Но искам да си остане толкова - така е по-красив. Виждала съм шишкави пинчери и определено слабичките по ми харесват. w)
Целувам ви всички w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#419 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 December 2005 - 01:44 PM

Катрина май за Майлс 2 кг са малко--колко е висок--на моя 10 см са краката и слагам още 10 нагоре bl) и с неговите 2 кг изобщо не му е хлътнал корема-Мазен е отвсякъде.Да земеш да му даваш повече кренвирши b) b) нали ги обича b) b) d) чафи

#420 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 01:55 PM

Лелеее за такива размери ми говорите,че направо имам чувството,че дакелите са с рамери на НОК !!! l) l) l) d) d) d)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

5 потребители четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни