Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#381 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 06 December 2005 - 04:31 PM

Я иди да и купиш цинаризин на тая твоя свекърва--ти и казваш тя па си знае неиното.Знам за пинчер дето яде фъстъци -моя е пукнал за слънчоглед.-Ма Сарка наистина е бебе-не я тъпчи сега с ядене изчакаи да видиш дали ще повърне пак.Може да пие вода-ако има откъде откъсни малко трева и даи да пояде.И земи и насади в саксия трева да си има.И спокоино мисля че ще и мине-ако имаш наблизо доктор не ти пречи да я водиш.ОХХХХХХ чафи

#382 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 December 2005 - 04:32 PM

Ние маи едновременно сме писали и на мен ми олекна --радвам се че е добре-чафи

#383 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 05:07 PM

Ооо милата!!! Е спокойно...не е толкова страшно...! r) Просто е преяла...а орехите са много мазни(те и за това се препоръчват за козината) за това и е станало тежко и е повърнала...! r) Не е страшно, спокойно! d) d) d)

#384 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 06:35 PM

Аз се уплаших защото това което повръщаше беше буквално на пяна . Сега беснее и се закача с всеки . И аз си мисля че е преяла имаше големи кавги дано да дадат резултат fow

#385 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 06:42 PM

Приличаме си в това отночение....и при нас има такива кавги точно по същата причина... l) ! И нашата баба бърка кучето с прасе...! Дава и пюре.... супа топчета с хляб...и такива ми ти работи! l) d) А аз знам ,че щом едно куче , или човек повръща , не е страшно...! l) d) То на мен ми е ставало гадно от орехи ,та какво остава Сара!! l) d)

#386 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 07:57 PM

И аз имам такъв проблем.Баба ми си мисли, че кучето яде всичко и като дойде вкъщи почва да го тъпче с какво ли не.Последният път бяха зелеви сърми.Кучето изяло 10 и после ги по***на на килима!!! s) Кво пране съм му прала!!!Пък кучето ми седи отсреща и ме гледа така dribble е само дето не е жълто! l)

#387 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 08:29 PM

Ау ужас е направо...! Кво мислят,че кучетата са всеядни?! d) Е слава богу Леа не е повръщала баш на килима , тя в банята...или на плочките в коридора!!! l) d)

#388 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 December 2005 - 09:42 PM

Галя не я навикваи жената много и тя сигурно я обича.И вие там малките оставете бабите на мира b) b) b) Да ви кажа за един пудел срещу нас-гледа го 85 год баба-пудела е женски.Момичета бял е прясно мляко b) и познаите с кво го храни 10 год-с картофи и боб надробено с хляб.Никога не се е разболявала и не се е загонвала-защото не я пуска навън.Да ама кучето му е добре-по цял ден лежи на прозореца и си гледа навън.Гушкала съм я и ми се радва хем не ме познава.Та за яденето ми баби b) b) кво да ги правиш.Не се ядосваите и не им се караите много b) d) чафи

#389 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2005 - 02:18 PM

d) То да ги оставим бабите намира ама на мен ми се скъси животеца n) като бебе не е повръщала а сега два пъти вече повръща и то от ядене където бабата и го дава bash На село кучето от както сме го взели все яде от яденето на прасето( ярма де)и си е живо и здраво . Нашата принцеса колкото я глезя и и треперя то все нещо ще стане . bl)
Малката сладурана се изяви днес като nok пазач b) b) b) сутринта отивам на работа първа смяна а тя спеше при сина ми .Отключвам вратата а тя как ме чу и започна да лае super best на мама пазача каквато е гръмогласна ще я вземат за някое голямо d)

#390 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2005 - 02:42 PM

Здравейте и от мен :)
Не мога да смогна да прочета какво сте написали b) w)
Много е весело тук наистина сте страхотни че пишете толкова често и споделяте толкова много. w)
Галя много неприятно е това че Саричка повръщала, наистина трябва да се внимава. Бабата явно като и дава вкусни храни и просто малката прежда - нормално е да повърне. oo Майлс съшо е повръщал един път - бяхме на гости при едни приятели дето имат две кученца и те си имаха в паничките фенери, а аз на мъника само суха храна, кашкавал, сирене и много рядко кремвирши му давам. Та той като подуши...малиии изяде им храната и после се скъса да я връща angelpik . От тогава доста следя храната му...Стас -приятеля ми мисли че е много слабичък малкия, но по-добре слаб, отколкото да се прехранва. Все пак това е най-противопоказно за малките породи - прехранването.
Ние се преместихме на нова кваритра в събота и Майлс я прие много добре. беше много щастлив от момента в койото влезе.:) Спалнята ни е много голяма и специално за него от едната страна съм сложила един китеник колкото голяма спалня с всичките му играчки - разбира се продъжава да си спинка при нас, но игирте винаги са там.:) Хайде стига за днес толкова от мен. ПОхвалих се и аз така че до скоро. :) Всикко най-хубаво ви пожалевам и целувки на мъниците да предадете. w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#391 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 December 2005 - 03:36 PM

Добре дошла на Катрина и дано по често пишеш та и ти да споделяш.Моя го боли корем днеска и само е изстинал дет виси на вратата и накрая ще ида да взема кучката на комшиите b) та да му легне сърце на място.Направо ми иде да му залепа един шамар ма не знам точно къде да го лепна.Ша си купа един Сен-бернар та кат ме ядоса Чафунчо-лепа шамара на бернара и ми минава b) d) чафи

#392 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2005 - 10:49 PM

Добре дошла Катрина радвам се че отново се появи и че сте добре с Майлс .
Чафи много ми е интересно къде ще спи Санбернара като си го вземеш трябва да си правиш спалня по поръчка за четирима ви b) b) b) Ама Чафи пак ще си е влюбен оттърване няма я най дабре му вземи една пинчерка за жена стига го лъга с пингвинката че да има мир и любов в къщи .
Отивам да спя че утре съм първа смяна .
oo oo oo Докато постеля и Сара заспа .
Поздрави и целувки на малките сладури
w) w) w)

#393 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2005 - 11:15 PM

Бебе...! Ама Галя , тя Сара при теб ли спинка!? l) d)

#394 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 08:57 AM

b) b) b) Eй,,,,,,,,, това d) Чафи пак ме кара да се кискама сама.
Здравейте на всички r)
Много нови новини r) кой повръщал, кой там нещо със сърцето w) ....
Чафи, ми той с едно ....- смятай с две, какво щеше да е.
Да..., тез мъници сериозно си ни шашкат и пет пари не дават d)
Добре, че е форума, че се оплакваме bl) и ни минава
Саричка по нежно със свекървата bash То и тя ще да го прави от любов w)
Катерина, радвам се, че Майлс d) се чувства добре в новата квартира, а и мястото за игра bravo super best като за ротвайлер super

#395 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2005 - 09:59 AM

Бях ви дръпнала едно съобщение ма нещо ми направиха забележка че използвам много иконки пък неможе да се публикува за това друго писах.

#396 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2005 - 10:06 AM

Момичета вие сте върха на сладоледа b) сутрин като ви видя имената че сте писали и цял ден ми е хубаво и весело b) На Сара харесва ли и новото място за спане ) има ли протестиращи-ако има виж как деиства правителството с твърда ръка b) кат ми пееш пенке ле-кои ли те слуша b) Та и ти така устояваи твърдо позицията си ) (ако стане много напечено bl) отстъпи).За спалня викам да не права нова-ми да метна мъжа ми при маика му b) та да има място за бернара ) b) (еми па 20 год спи при мен де--ми то омръзва едно и също) ) Само ще уточним парите при кои ще останат при мъжа ми или бернара l) l) Говорим няколко пъти вече за още едно куче bl) но ме е страх че като се разболее и на мен ми се мести акъла bl) Шегувам се с малкия ми син че ще му взема към 80-100 кг куче да спи при него в детската на другия диван та да не е самичък. . Кети сега като почнат дъждове малката пикла-кво ще я правите-отваря ли ви въртели пак d) чафи

#397 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 10:55 AM

Имаме нови зъбкиииииииии :))))))))))))
То незнам дали да се радвам или да плача де. На Майлс му израстнаха новите зъбки и бутат старите, които не са паднали още. Сега се чудя да го изчакам ли един-два дена или да ходим на чичо Доктор. Ще звънна аз в клиниката да попитам и ако трябва ще ходим да го мъчим малкия. Но ..ще получи после Данет-че за награда. Много обича. Два пъти сме мо давали по малко - знам че е вредно, но на месеца един път...става. w)
Я да ви питам аз вашите мъъници обичат ли чорапи ? Майлс само следи момента в който вечер ги събуваме, взима ги бързо и си ги складира на купчинка. w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#398 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 10:58 AM

Мдааа чичо Доктор каза - изчакайте b)
Нормално е всичко е наред, след месеци ако е така тогава елате. Ех надявам се да не се налага. Все пак хрупкаме суха храна постоянно и ядем доста пръчки super best .
Целувам ви всички w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#399 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 11:33 AM

Малей, то и аз много ги използвам тези иконка, ми като са толкоз сладки - изкушавам се dribble
Честито - зъбки на Майлс. Да са му здравички и белички super best
Чафи, Бека вече си има дъждобранче и не ме върти толкова през дъждовните дни r)

#400 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2005 - 11:34 AM

Ми кво че Маилс ти ги прибира-поне със затворени очи ще можеш да си вземеш чорапи. b) Моя не ги долюбва-то наште чорапи са се 43 номер b) та му идат големки.Да не си го завела на туристическа спалня b) дето са по 30 човека вътре.ще ВИ арестуват за кражба на чорапи.Има време за зъбките-олаби се d) чафи

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни