Мини Пинчер
Публикувано: 06 December 2005 - 04:31 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 04:32 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 06:35 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 06:42 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 07:57 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 09:42 PM
Публикувано: 07 December 2005 - 02:18 PM
Малката сладурана се изяви днес като nok пазач b) b) b) сутринта отивам на работа първа смяна а тя спеше при сина ми .Отключвам вратата а тя как ме чу и започна да лае super best на мама пазача каквато е гръмогласна ще я вземат за някое голямо d)
Публикувано: 07 December 2005 - 02:42 PM
Не мога да смогна да прочета какво сте написали b) w)
Много е весело тук наистина сте страхотни че пишете толкова често и споделяте толкова много. w)
Галя много неприятно е това че Саричка повръщала, наистина трябва да се внимава. Бабата явно като и дава вкусни храни и просто малката прежда - нормално е да повърне. oo Майлс съшо е повръщал един път - бяхме на гости при едни приятели дето имат две кученца и те си имаха в паничките фенери, а аз на мъника само суха храна, кашкавал, сирене и много рядко кремвирши му давам. Та той като подуши...малиии изяде им храната и после се скъса да я връща angelpik . От тогава доста следя храната му...Стас -приятеля ми мисли че е много слабичък малкия, но по-добре слаб, отколкото да се прехранва. Все пак това е най-противопоказно за малките породи - прехранването.
Ние се преместихме на нова кваритра в събота и Майлс я прие много добре. беше много щастлив от момента в койото влезе.:) Спалнята ни е много голяма и специално за него от едната страна съм сложила един китеник колкото голяма спалня с всичките му играчки - разбира се продъжава да си спинка при нас, но игирте винаги са там.:) Хайде стига за днес толкова от мен. ПОхвалих се и аз така че до скоро. :) Всикко най-хубаво ви пожалевам и целувки на мъниците да предадете. w) w) w)
Публикувано: 07 December 2005 - 03:36 PM
Публикувано: 07 December 2005 - 10:49 PM
Чафи много ми е интересно къде ще спи Санбернара като си го вземеш трябва да си правиш спалня по поръчка за четирима ви b) b) b) Ама Чафи пак ще си е влюбен оттърване няма я най дабре му вземи една пинчерка за жена стига го лъга с пингвинката че да има мир и любов в къщи .
Отивам да спя че утре съм първа смяна .
oo oo oo Докато постеля и Сара заспа .
Поздрави и целувки на малките сладури
w) w) w)
Публикувано: 08 December 2005 - 08:57 AM
Здравейте на всички r)
Много нови новини r) кой повръщал, кой там нещо със сърцето w) ....
Чафи, ми той с едно ....- смятай с две, какво щеше да е.
Да..., тез мъници сериозно си ни шашкат и пет пари не дават d)
Добре, че е форума, че се оплакваме bl) и ни минава
Саричка по нежно със свекървата bash То и тя ще да го прави от любов w)
Катерина, радвам се, че Майлс d) се чувства добре в новата квартира, а и мястото за игра bravo super best като за ротвайлер super
Публикувано: 08 December 2005 - 09:59 AM
Публикувано: 08 December 2005 - 10:06 AM
Публикувано: 08 December 2005 - 10:55 AM
То незнам дали да се радвам или да плача де. На Майлс му израстнаха новите зъбки и бутат старите, които не са паднали още. Сега се чудя да го изчакам ли един-два дена или да ходим на чичо Доктор. Ще звънна аз в клиниката да попитам и ако трябва ще ходим да го мъчим малкия. Но ..ще получи после Данет-че за награда. Много обича. Два пъти сме мо давали по малко - знам че е вредно, но на месеца един път...става. w)
Я да ви питам аз вашите мъъници обичат ли чорапи ? Майлс само следи момента в който вечер ги събуваме, взима ги бързо и си ги складира на купчинка. w) w) w)
Публикувано: 08 December 2005 - 11:34 AM