Публикувано: 18 July 2007 - 02:13 PM
Привет на всички. Все не ми стига времето да пиша и само чета .
До хапещите бебоци !!!! Моля не оглозгвайте стопаните си , оставете си и да има кой да ви топли през зимата под одеалото worthy l)
Не се притеснявайте , палетата хапят не защото са пинчери , а защото са кучета и това си им е нормалното поведение. Само се загледайте какви борби падат между мъниците и даже с майка си как си играят и ще разберете защо така щуреят с вас.
Гале , Сарка вече наистина се е променила щом си е откраднала писанче. Ще видиш още колко много приятни изненади ще ти поднася тази блондинка w) angelpik .
Прити , за друг път да знаеш и да си вземете от един препарат и само него да ползвате ,а не да мените постоянно. Пък и четете етикетите, де !
Ние от плажове и дивеене не ни стига времето за нищо . Вече не ги взимам всички на куп на плажа , че има доста хора и все на порцийки сме. Роксана е невероятно куче . Правих опити да я снимам , но е много бърза. Дълдисва под вода bl) bl) и вади водорасли. Вярно на плиткото , но цялото се потапя от щуротията си . Не се спира , мокра като мишка , трепереща и пак тича през вълните или иска да влиза , за да вади нас от водата. Често ни брои дали всички сме заедно , а аз си въртя главата все едно съм на тенис турнир - на ляво , на дясно . Днес бях само с тримата черньовци и бяхме отново гвоздеят на програмата. По едно време поглеждам всички деца се събрали на една купчина и се бутат ,а в средата Арчо стои да го галят. Стоически удържа и Лиляна му помагаще , но по честичко си отиваше в къщичката , за да не я притесняват. В това време само профучаваше нещо и пак се връщаше .....по лаят се разбираше , че е куче ,а не ракета от базука l) l) Пусти чайки една не се престраши да се запознаят с Рокса.