Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4021 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 July 2007 - 02:09 PM

И при нас е така,спи между нас,въпреки че още е малък и има възможност да го научим да спи в неговото легло,но ние така искаме r)

#4022 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 July 2007 - 02:11 PM

На моите диванета мъжа ми им казва "печки" l) и все се сърди , че аз като легна след него и всички се навират под моето одеало и ме обвинява , че нарочно съм му ги крадяла l) l) l)

#4023 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2007 - 02:13 PM

При нас, естествено. Той пръв си ляга и ме чака и все гледа да е на половинката на възглавницата, имитирайки че спи дълбоко l) .
User's Signature

Качена снимка

#4024 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2007 - 03:29 PM

Ясно,значи и при нас нещата са нормални.Аз също искам да си спинка при мен и затова вечер си го викам,но реших да попитам все пак да не би наистина да го разлигавя,ама той си е лигав вече и едва ли може повече от това.

Прикачени файлове

User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4025 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2007 - 09:32 AM

Поздрави на всички сладки d) от Сарка и нейната майка .Не сме ви забравили от време на време поглеждаме какво правите .Сарка си има нови приятелчета на село персийската котка на майка ми има четири сладки бебчета и те са много интересни на Сарка само ходи и ги гледа какво правят по някога ги ближе но само да гушна някое от тях и започва да ревнува и има гризнати опашлета и ушета l) добре че ги хапе лекичко колкото да ме предупреди да не се занимавам с тях а само с нея .Другия месец отиваме на море и Сарка ще стои на село при майка и татко горките ще луднат с нашата калпазанка wink
Сарка от бебе си спинка при нас в началото татко и не я пускаше и тя за отмъщение му пишкаше върху дрехите и мястото където спи .Сега и ние зимата не можем да си я поделим кого да стопли първи b)
Това е едно от бебетата заедно със САРИЧКА w)
Целувки на всички сладури .

Прикачени файлове

#4026 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2007 - 11:02 AM

така хора досега мисля 4е не сам писала вав този форум но ве4е 6те стана и аз гост таикато от днес семеиството ни се увели4и сас о6те един 4лен -мини пин4ер и сега ми е 4удно да не вземе да се разболеее за6тото о6те няма ваксини и е на 45 дена а вав ка6ти на всякаде вратите са отворини.но за бравих да ви кажа 4е живея в ка6та и на двора гледам ротваилер а вка6ти котки те 6те му пре4ат ли как мислите и моляви се помогнете ми ако някои се се6та каде са темите за парвите стапки на пин4ера вав вка6ти как да го гледам с какво да го храня каде да пи6ка и т.н. пи6ете ми
User's Signature

Качена снимка

#4027 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 10:03 PM

Здравейте!Нашият Каспър вече напълно свикна с новия си дом,даже стана доста агресивен и палав!Кажете,нормално ли е за две-три месечно куче да хапе където му падне,крака,ръце,врат,лице,и то силно?!Още се учим с ходенето по малка и голяма нужда.Понякога докато яде сяда на дупето си и започва да се избутва назад,какво означава това,трябва ли да се притеснявам?Още въпроси мога да задам,но стига толкова r)

#4028 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 10:36 AM

ами каспър моя пин4ер е на 47 дена и както твоя които е на 2 3 месецас хапе като за световно както казва6 ти крака ръце врат b) вси4ко квот му попадне.голямо е звер4е w)
User's Signature

Качена снимка

#4029 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 10:36 AM

w)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#4030 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 10:37 AM

b) cl)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#4031 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2007 - 04:30 PM

Хапят защото им никнат зъбки купете им играчки и като започнат да ви хапят им се скарайте и дайте играчката b) Като си сменят зъбките вече няма да ви хапят сега зъбките им са като иглички .
Сарка си осинови едно от бебетата гушка го и го завива като спи готова е да става майка super best

Прикачени файлове

#4032 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2007 - 10:14 PM

Охх момичета здравейте!
Не съм писала половин година вече b) !!Мале как ми домъчня за вас!! s)
Здравейте всички с новите малки пинчовци-да са ви живи и здрави бебтата!!Много са сладички!! w) r)
Ние с Прити сме добре,но мвоята красавица взе да я хваща на майка и болестта-Колабирала трахея..и нещо не им понася тук в апартамента и като се засили кашлицата ще се разделям с нея и ще си япращаме в къщата.. s) s)
Охх да знаете какво се случи с котарака ми..Максито...отровихме го горкия..
Жив е спокойно,но..
В събота купихме препарат за бълхи.И лекарката каза,че един от всичмки не е подходящ за котки и започна да изброява марки.Ние казахме една марка и за късмет тя била неподходящата за котки.Половината сложихме на кучето,а в неделя другата половина на котката и..Тогава се започна.
Гледам аз котрака лежи пред външната врата.Отивам да го гушна да го видя ..целея се тресе.Викам нащи да го видят..леля казва леле той се е натровил то лекарството.Изкъпахме го и му и тръгнахме да търсим вет.лекар ма то пусто от страх и притеснение забарвих всички денонощни клиники,че беше и вечерта. s) Охх и докато го закараме като взеха едни гърчове..едно чудо..чак си захапа езика и като текна една кръв от устата му...Обадихме се на еден лекар и той дойде в клиниката и каза че за това лекарство антидоти няма и се лекува симптомотнично..леле щях да припадна.. s) w) Даде му разни лекарства и каза на сутринта пак да го заведем.
Водим го на другия ден той беше почти мъртъв вече...лежеше с оплезен език,но доктора каза да го уставим и вечерта да идем да го вземем..оставихме го и вечерта се върнахме.Доктора каза че още е във опасност и неможем да си го вземе защото трябва да му поддържа телесната температура защото е под упойка пък и от токсините също му спадала телесната температура.И каза че ако на другия ден по някое време не стане..край... w) s)
Днес сутринта леля се обади на лекаря и той вика:Леле уплаших се!!Влизам сутринта при него-той се катери и обикаля по клетката като маймуна!! b) w)
Била му превъзбудена нервната система,защкото тази отрова въздейставала точно на нея.Но днес вече е по-добре и си го взехме.Хранеше се на ситеми,но днес вече яде нормално и вече прохожда/защото докора каза,че до 1 седмица ще стане същото коте както преди,пък и се беше леко парализирал от отровата/.Сега е горе-долу добре и дано се въстанови.!! worthy
Целувки на бонбончетата ви!!
User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#4033 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2007 - 06:26 AM

Е тая лекарка толкова ли неможе да си запомни препаратите!Добре че се е оправило котето!

#4034 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 July 2007 - 02:13 PM

Привет на всички. Все не ми стига времето да пиша и само чета .
До хапещите бебоци !!!! Моля не оглозгвайте стопаните си , оставете си и да има кой да ви топли през зимата под одеалото worthy l)
Не се притеснявайте , палетата хапят не защото са пинчери , а защото са кучета и това си им е нормалното поведение. Само се загледайте какви борби падат между мъниците и даже с майка си как си играят и ще разберете защо така щуреят с вас.
Гале , Сарка вече наистина се е променила щом си е откраднала писанче. Ще видиш още колко много приятни изненади ще ти поднася тази блондинка w) angelpik .
Прити , за друг път да знаеш и да си вземете от един препарат и само него да ползвате ,а не да мените постоянно. Пък и четете етикетите, де !
Ние от плажове и дивеене не ни стига времето за нищо . Вече не ги взимам всички на куп на плажа , че има доста хора и все на порцийки сме. Роксана е невероятно куче . Правих опити да я снимам , но е много бърза. Дълдисва под вода bl) bl) и вади водорасли. Вярно на плиткото , но цялото се потапя от щуротията си . Не се спира , мокра като мишка , трепереща и пак тича през вълните или иска да влиза , за да вади нас от водата. Често ни брои дали всички сме заедно , а аз си въртя главата все едно съм на тенис турнир - на ляво , на дясно . Днес бях само с тримата черньовци и бяхме отново гвоздеят на програмата. По едно време поглеждам всички деца се събрали на една купчина и се бутат ,а в средата Арчо стои да го галят. Стоически удържа и Лиляна му помагаще , но по честичко си отиваше в къщичката , за да не я притесняват. В това време само профучаваше нещо и пак се връщаше .....по лаят се разбираше , че е куче ,а не ракета от базука l) l) Пусти чайки една не се престраши да се запознаят с Рокса.

#4035 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2007 - 05:16 PM

здравеите на вси4ки.pretty историята ти е много стряска6та отна4ало но все пак с добар краи радвам се за котарака ти а ancheto интересно ми е колко ку4енца има6 просто сам нова в тази тема и ми е малко трудно дори да по4на да я про4ета и не сам запозната много с хората тука.но все пак да премина на мъника си.та взех му игра4ко но нема тои даржи да хапе раката и краката.а между другото ве4ерта се сабужда поне по 2 пати и по4ва да скимти за внимание оба4е ми е много трудно да си играя с него в 3h или пак кам 5h.та си мислих ако го оставя да скимти накрая те се измори и 6те си легни пак нали и предполагам 4е така 6те взима да свиква и когато го оставям сам да не скимти ама незнам ако някои може да ми каже не6то по този вапрос пи6ете ми моляви за6тото сам малко ло6яа когато някои ме сабужда ве4ерта b) просто не е полезно за малкия но тои не го разбира де естествено b) ама не се притесняваите ни6то не мога да му направя просто като го видя каква е ду6и4ка и си викам 6е се става нема на4ин b) та ето ви и няколко сним4ици w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  pin4o.jpg (46.37K)
    Брой сваляния: 46

User's Signature

Качена снимка

#4036 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2007 - 05:19 PM

тук сме с котарака ми пепе w)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#4037 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2007 - 05:20 PM

и ето ни с батко рамон

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#4038 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2007 - 05:36 PM

ето и как спинкаме w) w) w) w) w) w) w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  bebe.jpg (67.43K)
    Брой сваляния: 51

User's Signature

Качена снимка

#4039 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2007 - 09:26 PM

Ама то чисто черно w) Име не си ли му измислила?

#4040 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2007 - 09:50 PM

еми двуомях се между няколко и ре6их 4е 6те е ве4е 4арли d)
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема