Мини Пинчер
Публикувано: 14 September 2007 - 09:48 PM
dmm , аз също ти благодаря , че сподели емоциите си с нас и прочитането на твоят пост ми донесе едно приятно чувство на радост и удовлетворение . Да е жива и здрава Еси с новият си стопанин и дано бързо да се нагоди в новата обстановка .
А за въпросът за хигиената - много лесно . Аз вече на никого не се карам , забравих за това и за мое учудване всяко пале само се научава къде трябва да пишка . За бебешорите ползвам памперси и когато започнат да излизат не махам памперса , така си знаят , че дори и да им се при пишка и може да си пишкат на мястото . Но разходките са доста на честичко. wink
Публикувано: 14 September 2007 - 10:29 PM
bravoS bravoS bravoS bravoS
Очакваме снимки скоро. b)
viki17 Джерка е супер,особено с розовите дрешки,да я изпапаш направо.
Снимката на Чафи в колата,в кошчето е много забавна,така сладко се е гушнал.
Малко ми е тъжно за Еси само,надявам се добре да се грижи за нея новия й стопанин.dmm сигурна съм,че си избрал/а най-доброто за нея,дано обаче да можеш да пускаш малко инфо за нея от време на време. d) w) d) w)
Ние сме добре,растем,хубавеем и лудеем.........
Другата седмица ще ходим да купуваме ''дрешки'',че няма кой да ни оплете.
Само се надявам да нямаме проблеми с ''обличането'',предполагам,че в началото ще има някаква непоносимост,но дано да свикне бързо.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 14 September 2007 - 10:58 PM
Цитат
И на мен ми е много мъчно и ми липсва s) ,
но там където е в момента съм сигурна, че е добре. Аз не можех да я задържа, защото нямаше как да и дам цялото си внимание и любов, от което се нуждае. Тя идва и се гушка в мен, а ротвайлерката ми се бута при мен, за да я галя и да и обръщам внимание. Малката иска да си играе с мен, а каката я закачаше да си играят двете, но не се получаваше, защото Еси не е свикнала да контактува със себеподобни. Свикна с моето куче и нямаше страх от него, но предпочиташе моите ласки и игри. d)
При първа възможност ще пиша как е Еси 1super
cheers cheers cheers

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 15 September 2007 - 08:58 AM
Сашик честити бебоци да са ти живи и здрави и на добри стопани да попаднат w) Непрекъснато ме питат Саричка няма ли да има бебета много я харесват но на мен не ми се иска още да става майка b)
dmm много се радвам че Еси си е намерила добър и грижовен стопанин правилно си постъпила че си я дала все пак е несправедливо да я лишаваш от така исканото от всеки пинчер непрекъснато гушкане и целуване .Майка ми има бебета от персийската котка и много исках да си вземем едно от тях но като виждах как Сара ревнува и се муши между c) и мен се отказах сега само ги мачкам и целувам като отидем на гости за съжаление тези дни са купили моят любимец но ще си помачкам и това което е останало .
Много поздрави и целувки специално на Анчето и Лина и тяхните сладури доста време нямахме нет сменихме си доставчика и загубих връзка със света wink Лина да поздравиш Ани като отидеш в Гърция .
Публикувано: 15 September 2007 - 03:01 PM
Пожелавам на всички успешна учебна година и много приятни емоции.
Прикачени файлове
-
Photo_0052e__Small_.jpg (39.81K)
Брой сваляния: 105

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 15 September 2007 - 07:04 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 16 September 2007 - 05:15 PM

Публикувано: 18 September 2007 - 08:06 PM
Прикачени файлове
-
________________18_.JPG (30.79K)
Брой сваляния: 102
Публикувано: 18 September 2007 - 08:08 PM
Прикачени файлове
-
qzowir.JPG (49.13K)
Брой сваляния: 98
Публикувано: 19 September 2007 - 09:09 PM
Прикачени файлове
-
SSA43085.JPG (192.76K)
Брой сваляния: 98
Публикувано: 20 September 2007 - 01:16 PM
бях обещала да пиша и ето ме . b)
От както Еси не е при мен, все пак не съм пропуснала и ден без да я видя.
Тя е много добре и щастлива при човекът, който я гледа. Каза ми, че идвала племенницата му - момеченце на 5-6 год. и много си играели двете, особено Еси.
Аз малко съм объркана, защото с човека си разхождаме кучетата в една градинка и Еси като ме види направо откача от радост. Започва за скача и да се мята, оплита се в повода, направо е голяма беснотия. Аз започнах да ги отбягвам, за да не тормозя малката сладурана, ама мойта като види Еси и тича при нея. Започнах и да си връзвам кучето, да не ходи при тях, но тогава Еси ни надушва. Все теглела човека в посоката в която живея. Изненадана съм как за толкова кратко време Еси е свикнала с нас. Сега много се надявам да свикне и с новият си дом и стопанин. Крепи ме надеждата, че трябва само да мине още малко време.
Пускам ви една снимка от преди 2 дни, да видите това мило създание, и се извинявам за качеството.
Поздрави!!!
Прикачени файлове
-
Negative0_39_35_1__1.jpg (57.49K)
Брой сваляния: 101

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 20 September 2007 - 02:51 PM
Брей , че се променят и Титко и Чафун. Титко е станал с по сериозна фисиономия , а Чафи яко е замъзнял wink ясно кой минава и опразва чинията преди Лина да си хапне l)
Публикувано: 20 September 2007 - 02:55 PM
Малко е кофти , ама то е от телефона не от фотографа l) l)
СИГНАЛНИ ЛАМПИ l) l) w)

Публикувано: 20 September 2007 - 04:44 PM