Публикувано: 08 October 2007 - 06:48 AM
На повечето снимки сме с изправени ушета, защото сме се "вардили за снимка". През повечето време си е с клюмнали уши, изправя ги когато е настръхнала за нещо- при игра, при лаене... На другите пинчери ми се струват някак по твърди ушенцата, а нашите меееки като копринени. Някой ми беше споменал, че оставали щръкнали след годинката на кученцето, та затова питам и тук, така ли е или да поразпитам ветеринар, ако трябва нещо допълнително да и давам. За храната- не и вземам маркови, от нашите зоомагазини (гр.Добрич) - имат насипна в големи чували, гледам да е поне 5 вида с различни вкусове, подходяща за нейната възраст(за едната се сещам че беше Педигри пал, ама другите не знам). За обезпаразитяване и давам редовно, абе нещо с Е беше,че не ми се рови да търся книжката, детето спи още, 1/4 след 14дни още 1/4 и така на 3месеца. Аз отдавна искам да я заведа при ветеринар, да я огледа, все пак професионално мнение да даде, ама мъжо не и не, ще взама май тайно да я заведа ;D Ние имаме много странни хигиенни навици, сутрин си ходим навън, понякога и през деня, но тя все още някак несигурно дава знак че и се ходи, застава до външната врата и чака, ама аз не гледам все вратата, но като се усетим че липсва известно време и отивам да проверя. А и много мрази да остава сама, в къщи живеем със свекърите и тя от бебе си ходи при тях, и ако я оставим сама, а не долу при баба овършава къщата, изяди ми алуминиевите щори, изпишква се напук на Няколко места по дивана, абе отмъщава си яката. Има два панера и не спи в нито единия, а при нас обикаля ни всички, при всеки се гушка по няколко часа. А и вечер не издържа да не пишка, след доста настъпани локвички, и послах едно килимче за баня на нейното място и се научи там да си пишка Мноого дълъг пост направих, ама толкова много мога да говоря за нея, а не винаги имам време..