Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#460 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 December 2005 - 07:09 PM

Съгласна съм че първо трябва на съпруга си да угодя че както е тръгнало наистина ще ни командирова някъде със Сара .Нали малката калпазанка още пишка из къщи и се кани че ще я прати на село при баба и дядо ама кой ще му даде .
Добре дошла на Наги и на Мишо много е сладък хайде момченцата ни се увеличават w)
Лина най добре угоди на Чафи щото холовите гарнитури са много скъпи като и удари два три пъти с лапите от нея нищо няма да става .Че тогава ще трябва да ги съберем с нашата Сара няма начин да не ви командироват
Днес ни се провали първата разходка цял ден валя и беше много студено .Дано утре да не вали че да можем да излезем Палтенцето което и бях оплела и станало малко че сега и го плета на ново . При дакелите си харесах много хубаво поло но трябва да изляза да купя прежда че дано да мога да оплета същото .
По цял ден се гушкаме спим и се целуваме много е доволна милата че съм в къщи .
Поздрави и целувки не малките сладури

#461 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 December 2005 - 03:17 PM

Цунки на Мишо--на майка бонбона.Разкажи колко е голям-кг-кво го храниш-белите му.Не знам къде четох за куче дето пика в къщи и жената все по него с парцала--та взела да тече пералнята и тя веднага взима парцала да попие-Да ама кучето я гледало-гледало та дигнало крак да се изпика--щото не бил виновен за водата в кухнята-То се е шашнало-още не съм пишкал на нея кво и става l) Та никой нема да мрънка в къщи щото парцала е само в наште ръце l) d) чафи

#462 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2005 - 03:54 PM

Ех мили ми суфорумци l) w) толкова работа имам че нямам време да се включа.
Лина на Майлс е едно към едно с на Сара ваксините
Nobivac parvo-c
Nobivac DHP
Nobivac DHPPI
Nobivac DHPPI
Nobivac LEPTO
Но не са ми казали след 6 месеца за бяс - сложиха му с последната ваксина - така трябва да е по паспорт уж. Чак другата година сме пак на ваксина - всяка година месец преди предходната ще ходим. Вътрешното обезпаразитяване го правим през 3 месеца.
Здрасти на Наги и Мишо - да ти е жив и здрав сладура и много да те радва. А ние много се радваме че си сред нас. r)
хайде аз пак се отдавам на работа мнооого целувки на всички и мноого весело да си изкарате уикенда
User's Signature

Качена снимка

#463 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2005 - 04:01 PM

Цитат

Майлс е едно към едно с на Сара ваксините
Nobivac parvo-c
Nobivac DHP
Nobivac DHPPI
Nobivac DHPPI
Nobivac LEPTO

хее и с на Лейчето ваксините са еднакви!!! l) d)

#464 Потребителят е офлайн   nagi Икона

Публикувано: 16 December 2005 - 09:27 PM

Здравейте отново.Благодаря за пожеланията много се радвам,че сте ми отговорили.
Ами не знам от каде да започна...Мишо е на 3 месеца и е изключително палаво кутре.За белите не ме питайте, уръфа всичките пантофи, почти успя да свали тапетите в коридора , а за парцала - то е ясно bl)
Храня го с гранули juniour, но то е толкова лакомо, че яде всичко.Скоро ще кача още негово снимки - сега расте много бързо и с всеки изминал ден ми се струва променен.

#465 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2005 - 12:20 AM

Наги нашата Сара също е на три месеца и днеска и беше първата разходка .Направо си беше мъка не искаше да ходи само трепереше . Мишо ходи ли на разходки вече и как се представя .Разказвай повече за бебо .Къде спи? Сара в началото спеше на дивана но сега като и стане студено и се пъха под одеалото ми .

#466 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 December 2005 - 02:02 PM

Къде сте бе девойчета--събота е -вали-студено -вие да не сте помъкнали навън пинчерите.Не ви мърда най-малко ангина.Моя направо изпада в паника като си подаде носа-по най бързия и безопасен начин си прибира малкия задник обратно.Та скоро няма да се разхождаме спокойно без да се друсаме като ударени от ток b) d) чафи

#467 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2005 - 05:22 PM

Чафи то какво стана само ние с тебе ли сме днес на линия чаках аз да науча нещо повече за Мишо ама и него го няма днеска .Да не ги затрупа тези хора снега някъде . b)

#468 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 December 2005 - 03:49 PM

Вече имаме 60 см сняг--и не спира.3 пъти го извеждах не може и да пика b) няма къде да дигне крак -кошовете са затрупани и едвам издържа 20 сек на вън.Утре дано не пиша че вече сме метър сняг. bl) че ще му внеса едно трупче да си пика на спокойствие b) d) чафи

#469 Потребителят е офлайн   nagi Икона

Публикувано: 18 December 2005 - 07:25 PM

Днес се опитвах и аз да разходя Мишо, но това бе невъзможно.Когато излезнахме навън се оказа,че снега е около 50-60см , а Мишо е висок около 30см и му се виждаха само ушите b) Май ще се наложи здравата да го екипирам, защото му е много студено и не смея да го разхождам повече от 5мин. n) А имам и друг проблем,той е ве4е на три месеца и вече ми се струва невъзможно да го науча да пишка само навън.Дайте ми съвет, какво да правя??? s)

#470 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 December 2005 - 07:51 PM

Не може да го научиш само вън-та нема да излизате през 30 мин.Моя го научих в банята застава пред нея и леко драска да му отворим вратата-Но го учих доста време--щом пикаше някаде му се карах и го носех в банята-се му казвах-тук и го пипах за пишката.И постепенно свикна. b)

#471 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2005 - 07:59 PM

Ха ,като се заговорихте за сняг....и ние днес имаме няколко неща да разкажем! Тя Леа , излиза с голямо желание,и се напира, дере по вратата ,цвърчи ,скача и такааа! Е обличам я аз, и тръгваме двете към двора...! Леа търчи напред , и като стига до вратата,пак цвърчи(тва не енещо новоза нея!Тва си го прави ежедневие l) )! И стигам,аз отключвам,Леа както винаги се засилва и изхвърча от врата....но още не направила и 3 крачки и се спира....оглежда се ,гледа сичкои е снежно!!! А и тя квато е дребна....както каза Наги -30см... а на вънка снега 50 см l) l) l) и представете си,кво става??? l) Обаче Леа не глупаваа, хитрушата през цялата разходка,обикаляше само по една отъпкана пътека l) Е пробва се да стигне и до едно дърво,ама преди това има една пречка-стълбите.... обаче опита беше неуспешен ,защото снега беше толкова висок,че тя нищо не виждаше...а само се гмуркаше под снега.... l) l) l) d)

#472 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2005 - 03:35 PM

Здравейте b)
Нашия Майлс мнооого обича снега като Леа е :) Като излезе и скача ли скача и се въргаля, но за малко..после му става студено и застава на вратата на входа да се прибираме. Ние сега не ходим на големи разходки защото живеем в центъра и парковете са ни все далече. Но хубавото е че пред самия блок има голяма площадка и има къде да се натича малкия звяр. w)
NAGI Майлс не пишка навън също - ние сме на вестници. И аз така като 4afi карах се и го слагах на правилното място и свикна. Той е на 6 месеца и все още пишка по 4-5 пъти на ден, а няма как да го извеждаме през 4-5 часа - просто сме на работа. Просто бъди малко по-строга и се карай от време на време :)) и не го гушкай вендага след като се накараш колкото и да ти се иска w)
User's Signature

Качена снимка

#473 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 December 2005 - 03:53 PM

И аз не го гушкам веднага поне да минат 5 мин b) та той веднага почва да ми се умилква -прибира ушите и едвам пристъпва към мен-и си муши муцунката в ръката ми b) да почна да го галя b) абе маймунка.Но Наги добре е да го научиш да пишка на едно място-иначе много работа те чака.Бъди по строга fow но не го бий-може леко по дупето r) d) чафи

#474 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2005 - 07:30 PM

Качена снимка

Весели празници!!!

#475 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 December 2005 - 07:39 PM

cheers super и на Вас d) чафи

#476 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2005 - 07:53 PM

Хей....това е супер...! l) d)

И аз ви пожелавам

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!

#477 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2005 - 01:34 PM

Благодарим Mad_Max много мило w)
Весели празници и на теб :)
И на всички весели много и много щастливи и чудни мигове по Коледа. w)
User's Signature

Качена снимка

#478 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2005 - 01:53 PM

Mad_Max, това си беше много яко super
И на Вас весело изкарване на празниците cheers

#479 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 December 2005 - 05:26 PM

Бе то нема лошо в пожеланията ма кат се сетя че ставам на .......год ееее ouu та чак не ми се сеща коя год ставаме вече.Чафи е добре-надува го бесът че си е се в къщи и само да се отвори вратата и бега по етажите-то там му е разходката.Днеска дойде едно момиче у дома и пием кафе-па то си купило гирлянди и ги оставило на салона в чанта.Ми сещате ли се кво стана--- d) целия омотан в гирлянди --та неможахме да ги оправим после.А и той се беше уплашил щото като ги подам към него-бяга.Днеска малкия син извадил отрязаното парче от опашката-дали се сеща че е негова-ми той заляга-скача издава едни интересни звуци b) Иначе много сняг още пък за студ да не говорим d) чафи

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни