Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#461 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 16 December 2005 - 03:17 PM

Цунки на Мишо--на майка бонбона.Разкажи колко е голям-кг-кво го храниш-белите му.Не знам къде четох за куче дето пика в къщи и жената все по него с парцала--та взела да тече пералнята и тя веднага взима парцала да попие-Да ама кучето я гледало-гледало та дигнало крак да се изпика--щото не бил виновен за водата в кухнята-То се е шашнало-още не съм пишкал на нея кво и става l) Та никой нема да мрънка в къщи щото парцала е само в наште ръце l) d) чафи

#462 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2005 - 03:54 PM

Ех мили ми суфорумци l) w) толкова работа имам че нямам време да се включа.
Лина на Майлс е едно към едно с на Сара ваксините
Nobivac parvo-c
Nobivac DHP
Nobivac DHPPI
Nobivac DHPPI
Nobivac LEPTO
Но не са ми казали след 6 месеца за бяс - сложиха му с последната ваксина - така трябва да е по паспорт уж. Чак другата година сме пак на ваксина - всяка година месец преди предходната ще ходим. Вътрешното обезпаразитяване го правим през 3 месеца.
Здрасти на Наги и Мишо - да ти е жив и здрав сладура и много да те радва. А ние много се радваме че си сред нас. r)
хайде аз пак се отдавам на работа мнооого целувки на всички и мноого весело да си изкарате уикенда
User's Signature

Качена снимка

#463 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2005 - 04:01 PM

Цитат

Майлс е едно към едно с на Сара ваксините
Nobivac parvo-c
Nobivac DHP
Nobivac DHPPI
Nobivac DHPPI
Nobivac LEPTO

хее и с на Лейчето ваксините са еднакви!!! l) d)

#464 Потребителят е офлайн   nagi Икона

Публикувано: 16 December 2005 - 09:27 PM

Здравейте отново.Благодаря за пожеланията много се радвам,че сте ми отговорили.
Ами не знам от каде да започна...Мишо е на 3 месеца и е изключително палаво кутре.За белите не ме питайте, уръфа всичките пантофи, почти успя да свали тапетите в коридора , а за парцала - то е ясно bl)
Храня го с гранули juniour, но то е толкова лакомо, че яде всичко.Скоро ще кача още негово снимки - сега расте много бързо и с всеки изминал ден ми се струва променен.

#465 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2005 - 12:20 AM

Наги нашата Сара също е на три месеца и днеска и беше първата разходка .Направо си беше мъка не искаше да ходи само трепереше . Мишо ходи ли на разходки вече и как се представя .Разказвай повече за бебо .Къде спи? Сара в началото спеше на дивана но сега като и стане студено и се пъха под одеалото ми .

#466 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 December 2005 - 02:02 PM

Къде сте бе девойчета--събота е -вали-студено -вие да не сте помъкнали навън пинчерите.Не ви мърда най-малко ангина.Моя направо изпада в паника като си подаде носа-по най бързия и безопасен начин си прибира малкия задник обратно.Та скоро няма да се разхождаме спокойно без да се друсаме като ударени от ток b) d) чафи

#467 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2005 - 05:22 PM

Чафи то какво стана само ние с тебе ли сме днес на линия чаках аз да науча нещо повече за Мишо ама и него го няма днеска .Да не ги затрупа тези хора снега някъде . b)

#468 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 December 2005 - 03:49 PM

Вече имаме 60 см сняг--и не спира.3 пъти го извеждах не може и да пика b) няма къде да дигне крак -кошовете са затрупани и едвам издържа 20 сек на вън.Утре дано не пиша че вече сме метър сняг. bl) че ще му внеса едно трупче да си пика на спокойствие b) d) чафи

#469 Потребителят е офлайн   nagi Икона

Публикувано: 18 December 2005 - 07:25 PM

Днес се опитвах и аз да разходя Мишо, но това бе невъзможно.Когато излезнахме навън се оказа,че снега е около 50-60см , а Мишо е висок около 30см и му се виждаха само ушите b) Май ще се наложи здравата да го екипирам, защото му е много студено и не смея да го разхождам повече от 5мин. n) А имам и друг проблем,той е ве4е на три месеца и вече ми се струва невъзможно да го науча да пишка само навън.Дайте ми съвет, какво да правя??? s)

#470 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 December 2005 - 07:51 PM

Не може да го научиш само вън-та нема да излизате през 30 мин.Моя го научих в банята застава пред нея и леко драска да му отворим вратата-Но го учих доста време--щом пикаше някаде му се карах и го носех в банята-се му казвах-тук и го пипах за пишката.И постепенно свикна. b)

#471 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2005 - 07:59 PM

Ха ,като се заговорихте за сняг....и ние днес имаме няколко неща да разкажем! Тя Леа , излиза с голямо желание,и се напира, дере по вратата ,цвърчи ,скача и такааа! Е обличам я аз, и тръгваме двете към двора...! Леа търчи напред , и като стига до вратата,пак цвърчи(тва не енещо новоза нея!Тва си го прави ежедневие l) )! И стигам,аз отключвам,Леа както винаги се засилва и изхвърча от врата....но още не направила и 3 крачки и се спира....оглежда се ,гледа сичкои е снежно!!! А и тя квато е дребна....както каза Наги -30см... а на вънка снега 50 см l) l) l) и представете си,кво става??? l) Обаче Леа не глупаваа, хитрушата през цялата разходка,обикаляше само по една отъпкана пътека l) Е пробва се да стигне и до едно дърво,ама преди това има една пречка-стълбите.... обаче опита беше неуспешен ,защото снега беше толкова висок,че тя нищо не виждаше...а само се гмуркаше под снега.... l) l) l) d)

#472 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2005 - 03:35 PM

Здравейте b)
Нашия Майлс мнооого обича снега като Леа е :) Като излезе и скача ли скача и се въргаля, но за малко..после му става студено и застава на вратата на входа да се прибираме. Ние сега не ходим на големи разходки защото живеем в центъра и парковете са ни все далече. Но хубавото е че пред самия блок има голяма площадка и има къде да се натича малкия звяр. w)
NAGI Майлс не пишка навън също - ние сме на вестници. И аз така като 4afi карах се и го слагах на правилното място и свикна. Той е на 6 месеца и все още пишка по 4-5 пъти на ден, а няма как да го извеждаме през 4-5 часа - просто сме на работа. Просто бъди малко по-строга и се карай от време на време :)) и не го гушкай вендага след като се накараш колкото и да ти се иска w)
User's Signature

Качена снимка

#473 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 December 2005 - 03:53 PM

И аз не го гушкам веднага поне да минат 5 мин b) та той веднага почва да ми се умилква -прибира ушите и едвам пристъпва към мен-и си муши муцунката в ръката ми b) да почна да го галя b) абе маймунка.Но Наги добре е да го научиш да пишка на едно място-иначе много работа те чака.Бъди по строга fow но не го бий-може леко по дупето r) d) чафи

#474 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2005 - 07:30 PM

Качена снимка

Весели празници!!!

#475 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 December 2005 - 07:39 PM

cheers super и на Вас d) чафи

#476 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2005 - 07:53 PM

Хей....това е супер...! l) d)

И аз ви пожелавам

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!

#477 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2005 - 01:34 PM

Благодарим Mad_Max много мило w)
Весели празници и на теб :)
И на всички весели много и много щастливи и чудни мигове по Коледа. w)
User's Signature

Качена снимка

#478 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2005 - 01:53 PM

Mad_Max, това си беше много яко super
И на Вас весело изкарване на празниците cheers

#479 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 December 2005 - 05:26 PM

Бе то нема лошо в пожеланията ма кат се сетя че ставам на .......год ееее ouu та чак не ми се сеща коя год ставаме вече.Чафи е добре-надува го бесът че си е се в къщи и само да се отвори вратата и бега по етажите-то там му е разходката.Днеска дойде едно момиче у дома и пием кафе-па то си купило гирлянди и ги оставило на салона в чанта.Ми сещате ли се кво стана--- d) целия омотан в гирлянди --та неможахме да ги оправим после.А и той се беше уплашил щото като ги подам към него-бяга.Днеска малкия син извадил отрязаното парче от опашката-дали се сеща че е негова-ми той заляга-скача издава едни интересни звуци b) Иначе много сняг още пък за студ да не говорим d) чафи

#480 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2005 - 05:33 PM

Хей ..! l) Я разказвайте,как върви при вас! l) Как са кученцата?
Аз ще ви разкажа поредното преживяване с Леа!!! r)

Излизаме на разходка из снега.. l) и вървиме си ние и изведнъж,като гръм от ясно небе Леа започва да пищи...да плаче ,да скача ,да си дига лапите..абе сичко квото се сетите!!! Ние гледаме ...и се чудим какво да правим...вдигаме Леа, сестра ми гледа лапите и нещо да не се е порязал...обаче не! Нищо и няма на лапите??? Чудиме се какво може да и има...!?Но само след няколко минути след, като сме явдигнали и престана...!Е пускаме я, а тя почва да си ходи се едно не е имало абсолютно нищо... l) d) !И двете вървиме и се чудиме на какво се дължи това...?В един момент ми изплува в акъла,че едно куче на един прител направи същата сценка...и се оказа,че под нокътчето и е влязла сол от улицата и адски боли и дразни кожата! Та така и ние се светнахме на какво се дължи това плачкане! l) Е вече сме предпазливи...и я носим през улицата..,която е насолена
l) l) l) d) !!!

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

8 потребители четат тази тема