Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4761 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 January 2008 - 03:50 PM

Това за юргана ми хареса много.Но е опасно за здравето му. ;D

#4762 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 January 2008 - 06:16 PM

bobb мислиш ,че ще го смачкаш ли ?
Моя беше 300 гр когато започна да спи при мен.Никога не съм го натиснала-той просто се нагаждаше.Така ,че гледай на него да му е добре пък ти може и накрая на леглото да спиш ;D

#4763 Потребителят е офлайн   zara87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 07:59 PM

Моят Анди като беше по мъничък спеше на леглото с мен. Падна и си счупи крачето, а да не говорим колко пъти сме му лягали отгоре и той е пищял, така че е опасно малко или много.
Ние днес направихме първата си разходка, но много го е страх от децата, които идват да го галят, направо прииждат, а той милият не се вижда като го пусна на земята.
А ние го научихме да пишка където трябва на втория месец. Започни от рано, така ще се научи по бързо, въпреки че понякога се изпуска когато не трябва.
Я кажете някой трик за возене в кола, защото моят винаги повръща...

#4764 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 January 2008 - 08:56 PM

Сложете пред леглото нещо да може да се качва и да слиза.Аз отрязах меката част на две табуретки и още са пред леглата.Моя никога не е повръщал,винаги се вози прав на волана.Не ни питай как ходим на море.Не мърда от волана.Може и да свикне Анди постепенно.

#4765 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 January 2008 - 11:08 PM

bobb, мъникът трябва да е на Стартер , не на Мини джуниър. За пишкането .... всичко си е до  кученце и до  настояване  на стопаните .Бебетата на моите  ги уча още като се клатушкат да пишкат върху памперсите .

#4766 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 04:41 PM

Благодаря много за съветите.Снощи се опитах да прочета нещата за храненето тук ,но ми отне страшно много време.Така че,още повече оценявам съветите ви.Храната я коригирах.Най-смешно ми стана,че докато си мислих,че не иска да яде се оказа,че на господина просто повече му харесват гранулките а не кашичката.Днес му взехме и истинско легло и памперси.Ще видя какво ще стане с памперсите.А леглото е направо цяла спалня ;D ;D ;D има място за още доста като него.При това се намърда вътре без всякакво колебание.Чао засега,че ме чака доста четене!Толкова много и интересни неща има тук!

#4767 Потребителят е офлайн   alex_55 Икона

• Група: Validating

Публикувано: 26 January 2008 - 04:31 PM

Здравеите!Колебая се дали да си взема пинчер и искам да попитам трудно ли се гледат тези кучета и има ли нещо по-специфично за тази порода?Ще сам много благодарна ако ми отговори някои

#4768 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 January 2008 - 09:07 PM

Пинчера е като всички кучета,само дето яде по малко и все гледа да е на топло .
И иска много гушкане и целувки--абе взимай го :wub:

#4769 Потребителят е офлайн   ralica_love Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2008 - 04:07 PM

Цитат

Здравеите!Колебая се дали да си взема пинчер и искам да попитам трудно ли се гледат тези кучета и има ли нещо по-специфично за тази порода?Ще сам много благодарна ако ми отговори някои

Естесвенно, че има разлика ето я
Качена снимка
После някой да каже,че тези кучета немогат да обичат. Това е нашата мама с едно от бебенцата. Снимани са вчера:
Качена снимка

#4770 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 04:54 PM

Здравейте и от мен,редовно чета темата но не съм писала.Аз си имам пекинез,а родителите ми имат мини пинчер,който след по малко от месец ще стане на 2 годинки. За съжаление, пинчера така и не можа да свикне с пекинеза,живеем в къща,като кученцата са на различни етажи....и колкото и да опитвахме да ги сприятелим....не става,като слезем долу при пинчера,той горкия се препарира и така си стои и наблюдава,пекинезката ходи и му носи играчки да играят.....а той не ще и не ще.И това вече 7 месеца и половина.Малко се отнесох от основната си мисъл :rolleyes:та да мина направо на въпроса.Значи пинчера от малък е много разглезен,своенравен е,никога не е удрян,а като му се повиши тон почва да лае като откачен.Та значи, от известно време забелязвам че той е станал господар на нашите,прави си каквото иска,не дава да го галят,да го изкъпят,трябва да му дават храната в устата,като се съберем и седнем да вечеряме,ако не му хвърлят играчката не спира да лае,а и от вчера вече даже не дава и каишка да му се сложи,досега не искаше дрехата да му се слага,а вчера като видя каишката,като се разяри,почна да се пени и лае,очите му позеленяха,нещо страшно.Когато родителите ми са на работа,баба ми идва да го гледа,защото той сам не може да стои,реве постоянно :'(Нашите вече разбират грешката си.......ама дали е късно,може ли да се превъзпита,да разбере че не той е шефа?
User's Signature

Качена снимка

#4771 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 January 2008 - 09:22 PM

casademonta  ;Dпосмях се от сърце ,щото си представих картинката.Като се върна назад в спомените си у дома положението беше същото(то май и сега е така).не знам какъв съвет да дам--и моя е абсолютен лигльо.Гледам първо на него да угодя .Май може да му се наложат.Ако трябва и повишаване на тон и леки шамари по дупето.И моя се зъби ма като го завия в одеяло и го нашляпам(иначе може и да ме ухапе така се зъби)Най-вече тона--по високо и натъртено-НЕ.
Незнам ,нека и някой друг да каже.
Дай снимка да го видим тоя бандит ;D

#4772 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 10:12 PM

;D Ето тук това е обичайна картинка,като ги съберем заедно......тук даже са много близко,но на нас ни е пределно ясно,че няма да свикне с пекинезката и гледам почти да не я водя при него,а тя горката умира да си играе с всякакви кучета,големи,малки,улични.......само с господинчото не й минават номерцата
User's Signature

Качена снимка

#4773 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 10:30 PM

А ето го тук почива си и никой да не го безпокои B)
User's Signature

Качена снимка

#4774 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 January 2008 - 11:36 AM

casademonta --бандита май се страхува.Ушите са прибрани ,опашката залепена,крачето вдигнато.Дали не си мисли,че пекинеза ще му вземе мястото(много ти е хубава).Би трябвало с нетърпение да ви чака да слезете при него,освен това е и женска.
Не знам,момичета давайте съвети ;)

#4775 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2008 - 12:28 PM

4afi,мерси за отговора,ами страхува се глупчото,но мисля че няма никакви основания да се притеснява за територията си,когато пекинезката е долу,редовно изяжда по някое шамарче от мъжа ми......да види лигльото,как слуша,а и да не го безпокои.Но тези посещения са голяма рядкост в последно време.А искам да помоля за някакъв съвет за каишката,понеже от седмица някъде не дава да му я слагат и следователно не ходи на разходка,защото е невъзможно.Излиза само за 2 мин. под надзор,да си свърши нуждите и се прибира,а сега след няколко дни ще трябва да го водят на годишна ваксина........в колата не стои,джаска се като луд,просто не знам как ще отидат.Как да  му припомнят че каишката не е лошо нещо? Мамчето ми е заръчала да проверя дали има наморник като за него по магазините,днес на път за работа се отбих в един зоомагазин.....еми така се смяха :'(Та така де с нашия глупчо :sos:
User's Signature

Качена снимка

#4776 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2008 - 02:12 PM

casademonta първо да ти кажа че са много сладички и двете ти кученца и второ май са сгрешили твоите родители че не са го пошляпвали тоя бандит  ;)Сара също ми се пени по някога насреща но като и се скарам и кротясва един ден имах нещо за вземане от раклата на спалнята и тя като започна да се хвърля и зъби направо ме уплаши .Може да не е много хубаво да се възпитава с бой но така ме хвана яд на малката госпожица че я опердаших с една хавлиена кърпа това ми беше под ръка .След това колкото пъти да ми се наложи да дигна спалнята и тя се хвърли отгоре само като извикам НЕ и спира .Според мен потърси във форума някъде имаше тема за доминантното поведение и там попитай  дано да ти помогнат че какво ще го правите това непослушно момче не знам  :(

#4777 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2008 - 03:06 PM

Мерси за отговорите,незнам вашето мнение за боя,но аз съм твърдо за,пекинезката ядеше бой от мъжа ми редовно,като бебе,когото неволно се изпускаше на новия килим,тя плаче......и аз с нея,но сега....мен ме слуша с едното ухо.......а като види "татко" си.....едва не му козирува,а и се усеща привързаноста й към него.А тоя мишо 2 кила комадва парада B)Довечера се хващам да чета подробно темата за агресията,попитах тук,с надеждата някой да има сходен проблем,но явно наистина всичко зависи от възпитанието,мерси още веднъж,ще ви държа в течение какво става,и междувременно ако някой се сети за нещо да казва ;)
User's Signature

Качена снимка

#4778 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 03:41 PM

Ехооооооооо,къде са всички??? :sviruka:
Ние се бяхме поизгубили малко,но имам много изпити и почти не сядам на компа.
Ричи беснее,спи и яде-все една и съща.Времето тия дни не е толкова студено и той иска да излизаме по-честичко навън.Иначе само за  :klati: :klati: :klati: мисли.Ще си търсим булка вече ;D :blink: ;D ;D
Пишете как са пинчовците,как е бандата на Анчето???
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4779 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 February 2008 - 07:39 AM

Здравейте на всички!
Ние сме добре,мъничето пораства стана на 4 месеца и ми се струва,че вече можем да я изкараме навън,кажете какво мислите,защото нашия доктор Маринов каза март месец да започнем да я извеждаме.А все ме е страх да не я простудиме,защото тя и във вкъщи си трепери ;D много е нежничка.
Как мога да разбера дали е пинчер,защото доктора каза,че му прилича повече на чихуахуа,като я равнявам с другите пинчовци ми се струва,че ушичките и са по-големи и челото и е по-изпъкнало от другите,вчера ходихме до зоомагазина с нея и продавачът каза,че сигурно е смесена.Има ли някъде някой,който може да ми каже каква порода е.
User's Signature

Качена снимка

#4780 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 07:01 PM

Първо пиша, а после ще чета -
ние сме добре. Кучетата беснеят постоянно и вече ми се иска да натупам Чочо по дупето, защото не спира да пиша вкъщи. С Титко нямахме такъв проблем - на 4 месеца си стискаше от сутрин до вечер, а малкия глезльо стиска на разходката и бърза да се прибере, за да се изпиша  :huh:.
Ето и обещаната снимка на най-малкия  :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема