Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4901 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 March 2008 - 10:19 AM

Рич, бебока е страхотен, качвай повече снимки ;D ;D ;D :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#4902 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:02 AM

здравеите хора отдавна не сам писала.та 4арли порасна много о6те си е злобното прилеп4е но има един проблем;няма да може да има поколение тъикато рестисите му са в коремната кухина ,малко кофти но ние си го оби4каме каквто си е ето малко снимки :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4903 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:20 AM

Много е сладък :P
User's Signature

Качена снимка

#4904 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 March 2008 - 11:24 AM

Цитат

здравеите хора отдавна не сам писала.та 4арли порасна много о6те си е злобното прилеп4е но има един проблем;няма да може да има поколение тъикато рестисите му са в коремната кухина ,малко кофти но ние си го оби4каме каквто си е ето малко снимки :wub:

galla,
Не всяко куче трябва да остави поколение след себе си!!!
Ако можеш, отдели малко време и се запознай с с някои неща, които упорито отказваш да приемеш.

А проблема с Чарли е много по-сериозен за здравето му, отколкото, че няма да можеш да го плодиш.
Повече за крипторхизма можеш да прочетеш ТУК. Обсъди това с лекаря ви и направете необходимо за него, за да ти е живо и здраво малкото прилепче години напред.

Успех!!!
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#4905 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:40 AM

Като взехме нашия пинч, вета ни обясни, че това е чест проблем при тази порода. обезпокоителното е друго. Каза ни, че често след навършване на 9 годишна възраст, често кучетата заболяват от рак. не помня точно, но мисля, че ни обясни, че към тази възраст трябва да се ходи на лекар, и при нужда да се оперира. не съм сигурна дали инфото ми е правдоподобно, така че по добре проучи въпроса
User's Signature

Качена снимка

#4906 Потребителят е офлайн   Рич-Пич Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:42 AM

Здравейте на всички!
Много благодаря за топлото посрещане.
Страхотни кучета имате. Много ми харесва лъскавата козинка на всички. Моето бебе още е много пухено. Не знам кога ще стане с толкова лъскави косми като вашите. Надявам се, понеже познавам баща му и знам че е красавец. Най-важното е, че вече много си го обичкаме. От вчера е на новата хубава храничка. В началото малко отказа да я яде. Обаче се сетих, че жената в магазина ми каза да я заливам с топла вода. Така под формата на супичка повече му хареса. Сега се мъчим с някакви навици за пишкане. Дайте някоя идея за лесно приучване към пишкане и акане на едно и също място (според мен на терасата). Освен това ми се иска вече да го изкъпя. И тези глисти доста ме притесняват. Постоянно си чеши дупето по земята. Дайте съвет за по-бързото им изчистване, че и малко дете имаме.
Аз отново Ви затрупах с въпроси. Като си представя само, че имам навик сутрин с кафето да преглеждам няколко форума: на майките на второкласниците, на цветарите, на счетоводителите, а от скоро и на кучкарите, и кафето ми стига вече чак до обед. 

#4907 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 12:00 PM

Май ще ти трябва известно време да прочетеш форума за пинчовете :P тук има и за навиците с пишкане. за хапването не се притеснявай. слагай купичката и когато е гладен ще яде. Нашето бебе хапва по малко, но когато иска. от глад няма да умре, като огладнее ще тича на паничката.
А за пишкане, ние правехме така, щом се събуди веднага го нося в банята (веднага пишка като стане). и се научи. по някога правеше белички и хапваше по малко бой по дебелото дупе - ама едвам го пипам, той само от интонацията разбира, че е направил беля. а сега като порасна вече пишка навън предимно, само ако няма време за разходка тича в банята
User's Signature

Качена снимка

#4908 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 04:38 PM

[quote]Не всяко куче трябва да остави поколение след себе си!!![/quoаз даржа ку4ето ми да има поколение просто маика ми много иска6е малки от него а за здравето му вета ни обясни 4е няма риск от някакво заболяване или не6то да му стане просто при него не6тата са такива 4е има голям мерак да прави бебта оба4е не може но тоа си е приемливо както каза dmm не всяко ку4е трябжа да оставя поколение
User's Signature

Качена снимка

#4909 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 05:00 PM

Привет на всички пинчерта и техните собственици добре дошъл и на малкия сладур и на неговата майка много е сладичък и не се притеснявайте в движение всичко ще научите  :wub:
Тези дни ни беше натоварена програмата и нямах време да ви пиша Сарка имаше кистичка на едното ушенце и я водихме през два дена да и я горят милата научи пътя до вет. клиника и като наближим улицата и започваше да плаче  :'(Иначе се държа геройски не се опитваше да изяде доктора и не се наложи да и вързва муцунката питах от какво се е получила и док каза че е папилома вирус .

#4910 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 05:59 PM

Здравейте на новодошлите и от нас!!! :yahoo: :yahoo:
Радвам се,че ставаме все повече и повече-така ще обменяме повече инфо..... :yahoo:
Просто се влюбих в Рич Пич /предполагам,че се казва Ричи/.Много е красив.Разкажете малко повече-от къде си го взехте,как го намерихте такъв красавец,конкурс ли правехте? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
А между другото видях,че е засягана темата за опашките-моят Ричи е с нестандартна опашка,но нищо не сме рязали,така си го взехме/майка му е била с такава опашка/.Аз също съм противник на този вид терор над животинките,в крайна сметка природата им го е дала,та кои сме ние да им го отнемаме.Вероятно има хора,които не са съгласни с мен,но това е мое мнение.
Ето вижте нашата опашка каква е
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4911 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 06:05 PM

ето пак
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4912 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 06:54 PM

ailan на6ата пак винаги си е на 4енгел4е ;D
User's Signature

Качена снимка

#4913 Потребителят е офлайн   Рич-Пич Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:03 PM

Адаша е много сладък. Това е детския ми спомен за пинчер. Когато бях малка-преди 20 години имахме такова куче. Казваше се Джина. И когато имаше бебета викахме, че Джинка си има Джинчета.
Тази вечер моята дъщеря много ме разсмя. Гледаме Ричи с мъжът ми и аз казвам: ,,Кога ще му стане твърда и лъскава козината. Виж какъв е нагънат тук от много спане. Направо кожата му е омачкана.'' А пък щерката вика: ,,Абе, мамо, Ричи сигурно е някаква кръстоска между пинчер и мопс'' Много се разсмях като си представя само какво би се получило.
Иначе нашия Ричи си го взехме от познати в Димитровград. Познаваме таткото с пословичното име за пинчер- Рамбо. Много развъдници обикаляхме, ама бях скептично настроена за вземане на куче от такъв ,,магазин''. Даже и в един като ,,склад на едро'', дето доста е обсъждан тук,  ходихме. Това бебе си го харесахме  като любов от пръв поглед.

#4914 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 March 2008 - 11:25 PM

ailan, имах една прекрасна пинчерка с цвета на Майкенце и с опашка като Ричи . Получи се от мама с опашка  като на Майкенце и от татко почти без опашка.
galla , брех какво манекенче  :wub: :wub: :wub: страхотни сте.

#4915 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 12:12 PM

Хей, ама къде сте всички. Пишете как са кучовците, поствайте и малко снимки да им се порадваме
User's Signature

Качена снимка

#4916 Потребителят е офлайн   Sunny_Girl Икона

Публикувано: 13 March 2008 - 06:00 PM

Здравейте всички, взех си мини пинчерче на 8-ми март, на един месец е  :yahoo: С храненето се справяме чудесно, ветеринарят каза в един литър мляко да разбием 1-2 жълтъка и една лъжица мед, после започнахме да папкаме и кисело мляко и Педигри някакво желирано пилешко месо (което аз намачках допълнително с една вилица)  :blink: Незнам как и откъде да му намеря дрешки? Незнам защо ушичките му са клепнали? Ще се изправят ли с времето? Нека някой които отглежда тази порода да ми пише на скайп : gergancheto87 или мейл: geri_stam@abv.bg. Моля ви, имам нужда от помощ с отглеждането на дребосъка  :sos:

#4917 Потребителят е офлайн   Рич-Пич Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 08:48 PM

Здравейте,
Не мога да не се похваля за всичко хубаво, което се случва с моето куче.
1.Вече си вирна ушичките. Калция си върши добре работата. Само дето малко трудно ака, според мен от него.
2. Вече почти не върши белите у дома. Научих го да пишка на сифона на балкона. С това много се гордея.
3. От хубавата храна на Роял Канин не ми мирише на куче :wub: :wub: :wub: Дъхът му стана много поносим и вече никой не се гнуси ако го близне.
Остана само с глистите да се справя.Иначе много му се кефим всички у дома. Стана много игрив. С нетърпение очаквам да започнем разходките навън.

#4918 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 08:58 PM

пу пу. да не ви е уруки. ричи е НЕВЕРОЯТЕН. поздравления, че толкова бързо се научихте на хигиенни навици. и моля те поствай повече снимки
User's Signature

Качена снимка

#4919 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 09:02 PM

Гери, най-добре отдели някой от почивните дни, за да прочетеш темата за пинчовете. Както вече май се повтарям  :P Анчето е написала почти всичко за отглеждането на дребосъците. А до храната, май нещо не ми се вижда много подходяща, но може и да бъркам.

Анче, дай съвет...  :P
User's Signature

Качена снимка

#4920 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 09:06 PM

а, и Гери, качи малко снимчици да видим бебока и добре дошли. Разкажи повече за него
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема