Мини Пинчер
Публикувано: 11 March 2008 - 11:02 AM
Публикувано: 11 March 2008 - 11:24 AM
Цитат
galla,
Не всяко куче трябва да остави поколение след себе си!!!
Ако можеш, отдели малко време и се запознай с с някои неща, които упорито отказваш да приемеш.
А проблема с Чарли е много по-сериозен за здравето му, отколкото, че няма да можеш да го плодиш.
Повече за крипторхизма можеш да прочетеш ТУК. Обсъди това с лекаря ви и направете необходимо за него, за да ти е живо и здраво малкото прилепче години напред.
Успех!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 11 March 2008 - 11:40 AM
Публикувано: 11 March 2008 - 11:42 AM
Много благодаря за топлото посрещане.
Страхотни кучета имате. Много ми харесва лъскавата козинка на всички. Моето бебе още е много пухено. Не знам кога ще стане с толкова лъскави косми като вашите. Надявам се, понеже познавам баща му и знам че е красавец. Най-важното е, че вече много си го обичкаме. От вчера е на новата хубава храничка. В началото малко отказа да я яде. Обаче се сетих, че жената в магазина ми каза да я заливам с топла вода. Така под формата на супичка повече му хареса. Сега се мъчим с някакви навици за пишкане. Дайте някоя идея за лесно приучване към пишкане и акане на едно и също място (според мен на терасата). Освен това ми се иска вече да го изкъпя. И тези глисти доста ме притесняват. Постоянно си чеши дупето по земята. Дайте съвет за по-бързото им изчистване, че и малко дете имаме.
Аз отново Ви затрупах с въпроси. Като си представя само, че имам навик сутрин с кафето да преглеждам няколко форума: на майките на второкласниците, на цветарите, на счетоводителите, а от скоро и на кучкарите, и кафето ми стига вече чак до обед.
Публикувано: 11 March 2008 - 12:00 PM
А за пишкане, ние правехме така, щом се събуди веднага го нося в банята (веднага пишка като стане). и се научи. по някога правеше белички и хапваше по малко бой по дебелото дупе - ама едвам го пипам, той само от интонацията разбира, че е направил беля. а сега като порасна вече пишка навън предимно, само ако няма време за разходка тича в банята
Публикувано: 11 March 2008 - 04:38 PM
Публикувано: 11 March 2008 - 05:00 PM
Тези дни ни беше натоварена програмата и нямах време да ви пиша Сарка имаше кистичка на едното ушенце и я водихме през два дена да и я горят милата научи пътя до вет. клиника и като наближим улицата и започваше да плаче :'(Иначе се държа геройски не се опитваше да изяде доктора и не се наложи да и вързва муцунката питах от какво се е получила и док каза че е папилома вирус .
Публикувано: 11 March 2008 - 05:59 PM
Радвам се,че ставаме все повече и повече-така ще обменяме повече инфо..... :yahoo:
Просто се влюбих в Рич Пич /предполагам,че се казва Ричи/.Много е красив.Разкажете малко повече-от къде си го взехте,как го намерихте такъв красавец,конкурс ли правехте? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
А между другото видях,че е засягана темата за опашките-моят Ричи е с нестандартна опашка,но нищо не сме рязали,така си го взехме/майка му е била с такава опашка/.Аз също съм противник на този вид терор над животинките,в крайна сметка природата им го е дала,та кои сме ние да им го отнемаме.Вероятно има хора,които не са съгласни с мен,но това е мое мнение.
Ето вижте нашата опашка каква е

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 11 March 2008 - 11:03 PM
Тази вечер моята дъщеря много ме разсмя. Гледаме Ричи с мъжът ми и аз казвам: ,,Кога ще му стане твърда и лъскава козината. Виж какъв е нагънат тук от много спане. Направо кожата му е омачкана.'' А пък щерката вика: ,,Абе, мамо, Ричи сигурно е някаква кръстоска между пинчер и мопс'' Много се разсмях като си представя само какво би се получило.
Иначе нашия Ричи си го взехме от познати в Димитровград. Познаваме таткото с пословичното име за пинчер- Рамбо. Много развъдници обикаляхме, ама бях скептично настроена за вземане на куче от такъв ,,магазин''. Даже и в един като ,,склад на едро'', дето доста е обсъждан тук, ходихме. Това бебе си го харесахме като любов от пръв поглед.
Публикувано: 11 March 2008 - 11:25 PM
galla , брех какво манекенче :wub: :wub: :wub: страхотни сте.
Публикувано: 13 March 2008 - 06:00 PM
Публикувано: 13 March 2008 - 08:48 PM
Не мога да не се похваля за всичко хубаво, което се случва с моето куче.
1.Вече си вирна ушичките. Калция си върши добре работата. Само дето малко трудно ака, според мен от него.
2. Вече почти не върши белите у дома. Научих го да пишка на сифона на балкона. С това много се гордея.
3. От хубавата храна на Роял Канин не ми мирише на куче :wub: :wub: :wub: Дъхът му стана много поносим и вече никой не се гнуси ако го близне.
Остана само с глистите да се справя.Иначе много му се кефим всички у дома. Стана много игрив. С нетърпение очаквам да започнем разходките навън.
Публикувано: 13 March 2008 - 09:02 PM
Анче, дай съвет... :P