Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4924 Потребителят е офлайн   Рич-Пич Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 March 2008 - 09:55 PM

Пропуснах да добавя, че там където се изпишка у дома забърсвам с Доместос и после обилно напръсквам с един много силен парфюм. Марката няма да споменавам да не звучи като реклама- току виж започне много да се продава за кучета, че той за друго не става.. ;D ;D

#4925 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 09:58 PM

изобщо не се плаши, всичко ще мине, ще ги изчистите. а моята ветеринарка ми каза че при малки кучовци е добре на 2-3 месеца да се обезпаразитяват. да ти кажа какви случаи съм виждала... татко ми беше беше донесъл едно гонче, челвейчетата му излизаха сами от дупето..... страшна работа. но го изчистихме. това е нещо толкова нормално при кучетата, че..... гушкай си го спокойно мъника и мноооооооооооооооооооого да го нацелуваш от мен
User's Signature

Качена снимка

#4926 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 09:59 PM

не се впрягай толкова, няма да се получи толкова бълзо. ти до тук направо рекорд си постигнала.
User's Signature

Качена снимка

#4927 Потребителят е офлайн   Sunny_Girl Икона

Публикувано: 13 March 2008 - 10:19 PM

Oтносно глистите нашия доктор му даде едно розово сиропче и ги изкара за няколко часа, ще потърся храната която препоръчвате ;) А относно хигиенните навици и аз като Рич Пич с отварянето на очичките го водя в банята, там си върши "малката" работата;) Ама нещо с другата работа немога да му хвана логиката и все си я върши на паркета  ;D

Снимки утре обещавам  :P А ушичките кога ще и се изправят?!  :(

Благодаря ви за топлото посрещане  :drugarche:  :wub:

#4928 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 13 March 2008 - 10:23 PM

Sunny_Girl , привет и добре дошли. От твоят пост направо се  :rolleyes: :o как ще ви кажат да давате мляко с мед на кученце.....идея нямам. Първо трябваше да питате с какво е хранено  там от където сте го взели. Сега ако не сте се подрискали  ви връчвам  :->) по здрав стомах .

Рич-Пич , нали ти писах , че трабваше да го обезпаразитите пак мъника , а не да чакате 14 дни. Още утре  нека не яде сутринта и му дай обезпаразитяващо .После кажи  дали е изхвълил глисти пак . След като глистите ги ликвидирате напълно ще видиш как и косъма ще се промени и ще започне да "свети " . Чудесно е , че го храниш с Роял , освен устичката и акото също не мирише така неприятно . Съветвам те да му даваш и нещо вареничко , дори да е месце от вашата вечеря с малко добавки. Не се притеснявай , че е с подрправки (освен прекалено люто и пържено ) , защото подправките са си всъщност билки  ;)

#4929 Потребителят е офлайн   Sunny_Girl Икона

Публикувано: 13 March 2008 - 10:40 PM

АМииии там от дето го взехме всъщност го отделихме от майката, тъй че преди да го вземем е яло само майчино мляко и все пак говорим за една лъжичка мед в един литър мляко ... в смисъл не е много, според мен де, незнам  :blink: Проблеми с корема имаше вчера, но не разхлабителни....абе нещо и къркорчеше стомахчето и не беше в настроение, ама на мен ми беше същото тъй че явно сме яли едно и също нещо  ;D Ядохме лисело мляко.....незнам дали трябва да кажа точно какво да не се вземе за реклама (тоест анти-реклама, че от него и мен и госпожицата ни боля коремчето)  :angry: Иначе като цяло е много любвеовилно дребосъче, оставям го в кашончето но се почва едно скимтене и .... винаги го гушвам при себе си в леглото и така спинкаме  :P Може би го глезя много, ама все пак тя е бебенце  ;) Сега на годеника ми майка ми му плете жилетка на сини и розови раета  :Танц: Тъкмо след малко като я облечем (като се събуди де) ще я снимам и с дрешката  :blink:

Сещам се още едно въпросче... какво правим с маникюра на госпожицата? Мога ли да го изрежа или да го изпиля незнам.....обаче как се качне по килима горката, ужас. Опъвам един чаршав върху килима и ходи по него, ама така определено не ми харесва как изглежда стаята  ;D

#4930 Потребителят е офлайн   Рич-Пич Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 10:46 PM

Ние дадохме една каша на 03.03. Изхвърли едни големи червейчета. Аз даже бях без очила и ги помислих за паднали мартеници.  :huh: :huh: :huh:
Днес минах да обясня на вета какво става с глистите. Каза ми да чистя по-сериозно, заради детето и да отида на 17.03. да ми даде пак каша. Не бивало по-скоро от 14 дни.
А за вареното и аз си мисля, че трябва да яде нещо по-топло и течно иначе за запича много. Затова му накисвам малко от гранулите в топла вода, ама май няма голям резултат.

#4931 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 March 2008 - 01:38 AM

За запичането не трябва да се притеснявате , защото така се изтисква аналната жлеза когато ака .
Ноктите задължително се режат. Колкото от по-рано свикне с педикюра е по-добре. Дългите нокти изкривяват пръстчетата , походката , а даже и крачето .

Мъчих се да хвана и скачащите кучета ама се вижда само Юрий от страни .

#4932 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 08:28 AM

Анче, браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Да са ти живи и здрави цялото семейство. Страхотни са. Направо ти се чудя как се справяш...  :wub: :wub: :wub:

Анче, ние ноктите ги рязахме само веднъж, през първите 3 месеца, когато не излизаше навън. Ветеринарката ни посъветва за дъъъъълги разходки след това, за да ги пили сам. А ние и без това живеем в двор и той си е все навън, така че до сега не сме имали нужда от рязане
User's Signature

Качена снимка

#4933 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 08:33 AM

Гери и Рич,

Един съвет, още сте малки, но като стигнете четвъртия месец, задължително 1 път седмично проверявайте зъбките на бебетата да не би да им растът новите зъбки преди да са паднали старите. ако ги хванете на време, ветеринарят много лесно с клещи вади млечните, обаче ако ги изпуснете и се калцират новите със старите... Пълна упойка, разделяне, абе не е болка за умиране ама аз такъв рев изревах, че.... 
А по принцип го следях. Долните навреме ги извадихме, но горните се отплеснах за 2 седмици и стана белята
User's Signature

Качена снимка

#4934 Потребителят е офлайн   Gogo777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:гълъби,кучета,формула1

Публикувано: 14 March 2008 - 12:55 PM

здравеите всички обичашти пинчери :->)ето и нашата пинчерка АБИГЕЛ скоро ще става маика :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#4935 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 04:28 PM

Здравейте и от нас!Привет на новодошлите! :blink: :blink:
Ние пак сме болни,обаче сега вече не зная от какво?
Ще ходим на лекар към 5 часа.Предполагам,че ни правят проблеми млечните зъбки,които не ни бяха паднали.Ричи е много унил,нищо не е ял вчера и днес,не иска да ходим на разходка,което е абсолютно нетипично за него,не му се играе и е много топличък.Не знам дали е от зъбите или си внушавам,но мисля,че го боли устичката и затова не яде,струва ми се че е подута/там ,където едното млечно долно зъбче не е паднало,иначе горните не ми изглеждат подути/.Мисля си,че може и нещо аналните жлези да ни мъчат.Оффффффффффф и аз не знам. :'( :'( :'(
Но определено сме злееееее.......
Казаха ми за един случай,при който след като на едно пинчерче са му сложили  упойка за да му извадят зъбките не се е събудило.Обясниха ми,че това с упойките на малки кучета било много опасно .Незнам може ли без упойка,какво да правя?
Моля ви дайте някакви съвети....
А дали е възможно да не му е добре,ако има някакви паразити,защото не съм го обезпаразитявала скоро /даже доколкото си спомням миналия март беше последното/.
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4936 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 04:48 PM

Ailan, ама вие защо сте чакали толкова време за това зъбче. Смисъл новото израснало ли е вече. Защото ако е така вече са се калцирали ЗДРАВО. Ние също вадихме нашите с пълна упойка, защото ги бях изпуснала само за 10-12 дни.

Ако проблемът е в това, отидете при добър ветеринар и го помоли да не го приспива напълно. Шансът куч да не се събуди е ако се предозира упойката. Нашият вет го упои така, че да си е с отворени очи, смисъл да не е напълно заспал. Така и после възстановяването от упойката е по лесно. Мен също изключително много ме беше страх, голям рев изревах, докато малкия съвсем не излезе от упойка.

Но споко не е толкова страшно, стига вета да си знае работата проблем никакъв. Пиши как сте и успех!
:wub:
User's Signature

Качена снимка

#4937 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 04:50 PM

Гого, леко раждане на Абигел и да качиш снимки на бебоците
User's Signature

Качена снимка

#4938 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 03:03 PM

здравеите!
ние сега сме по-добре.докторите казаха,че не са жлезите,а зъбите както и предполагахме.Да наистина са се калцирали много здраво и то говорим за три такива зъбчета :o :o :o :o
казаха,че венците му са възпалени и сега пие антибиотик ,,стомажил 2''-едни розови хапчета.Само че първия ден голям зор изкарахме,цял ден повръщаше,нищо не беше ял и пил.Едва снощи му дадох половин ампулка деган,после антибиотика и даже хапна малко.Днес е по-добре,но вече му личи,че е отслабнал /няма да можем да настигнем Чафи както си мислехме,но после като се оправим ще наваксаме  ;D ;D ;D ;D
Моля ви дайте някакви съвети къде да направим операцията-казаха ми за един много добър доктор от ветеринарния тук в ст.загора,казва се доцент Борисов ,някой ходил ли е?
и ако можете насочете не за цената горе-долу,за да имам подготовка :'( :'( :'(
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4939 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 09:09 AM

на нас преди около 2 месеца за два зъба с упойка ни взеха 20 лева. но според е доста малко, просто ветеринарката като ме видя  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ....
User's Signature

Качена снимка

#4940 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 March 2008 - 09:38 AM

ailan --точно доцент Борисов извади на Чафун зъбките.Всичко беше ок.Води го.
Момичета досега бяхме квадратни,сега вече имаме и надстройка ;DВече съм решила пълна диета :angry:

#4941 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 10:09 AM

;D ;D ;D ;D
Ама качи снимки да я видим тази надстройка.  ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#4942 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 17 March 2008 - 12:46 PM

Цитат

ailan --точно доцент Борисов извади на Чафун зъбките.Всичко беше ок.Води го.
Момичета досега бяхме квадратни,сега вече имаме и надстройка ;DВече съм решила пълна диета :angry:

Лина , стига си  го коладила моят любимец. Преди се чудеше как да го позагладиш , а сега не щеш да го храниш  :P .

#4943 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 12:50 PM

Привет на всички.Ние вече започнахме с разходките.Само дето младежа малко го е страх и все подскача за гушкане.За пишкането хич и не се сети.Не че и аз очаквах нещо де.
  Напоследък се присетих да ви попитам за растежа.Горе долу до каква възраст достигат окончателните си размери?В смисъл сега на 3 месеца е 1.8кг.Това означава ли ,че вместо минипинчер сме си взели миниовчарка?И да кажеме на 6 месеца ще стане двойно по-висок?Абе разни такива мисли ме спохождат и ако някой има търпение може да ми обясни.Иначе четох разни стандарти някъде и немога да открия къде.Пък и друго е като научиш нещо от опитните.Благодаря предварително, и много и приятни разходки на сладурите.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни