Мини Пинчер
Публикувано: 28 April 2008 - 12:27 PM

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 28 April 2008 - 09:31 PM
Нашите просто си мислят,че това е доберман и го хранят :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ако някой има идея как да му олекне на моя мъник да сподели.
Не повръща и няма разтройство.Просто явно червата му са пълни с газове и къркорят много.
Понеже знам,че пинчерите имат склонност към преяждане /на което аз викам пордотлък/,ако някой е минал по този път да ми помогне. :huh: :huh: :huh:

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 29 April 2008 - 12:23 PM
Ама снощи голям зор ни даде малкия,цяла нощ съм ставала да го наглеждам,а той си лежи и скимти.Явно му е било доста зле.Днес сме на захранване и вече всички в семейството се убедиха,че не трябва да му се дава да яде винаги когато иска,защото от лакомията си после пати и той и ние. :huh: :huh: :huh:
:wub: :wub: :wub: на Майки и всички останали,които явно още се възстановяват от тежкото преяждане по празниците.Пишете как са пинчитата,дайте и по някоя снимка....

Публикувано: 29 April 2008 - 12:26 PM
А инцидента ще им е обица на ухото на домашните, защото и аз така все повтарям да не го хранят от масата... накрая милия като беше с разстройство цяла седмица и разбраха, че това не е прасе :rolleyes:
:wub:
Публикувано: 29 April 2008 - 06:58 PM
Хей , внимавайте с преяжданията , че освен пъшкането има опасност и от други неща .
Благодаря ти Vanilla, че и този път не ни забрави въпреки , че при вас празникът мина :wub: :drugarche: Въди жива и здрава и ти и прекрасните ти мини пинчери :kuchence:
:sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen:
Публикувано: 29 April 2008 - 07:04 PM
Цитат
Хахах, това детенце са го полазили някакви неща ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 April 2008 - 07:05 PM
Публикувано: 29 April 2008 - 07:37 PM
Публикувано: 30 April 2008 - 06:42 AM
Вие сте преяли на празника а нашата Сарка не яде хапна с голям зор една малка мръвка а големия кокал отиде и си го зарови в двора понеже бяхме на гости при мама.Сарка не е болна а не яде хапва по съвсем малко гранулкии две три бисквитки съмнявам се че е почнала пролетна диета без мен :kuchence:
Публикувано: 30 April 2008 - 10:23 AM
Публикувано: 30 April 2008 - 05:44 PM
Цитат
Да, имаме си и той каза, че това е нормално, но нещо ме притеснява.
Публикувано: 01 May 2008 - 12:12 PM