Мини Пинчер
Публикувано: 04 June 2008 - 11:00 AM
Майкенце :blink: ;)
В России сейчас можно резать уши и хвосты.
По стандарту породы - нет.
Публикувано: 04 June 2008 - 11:01 AM
Цитат
Майкенце :blink: ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 June 2008 - 11:23 AM
Закон за защита на животните есть. По этому закону резать хвосты и уши не запрещено в России. И ФЦИ (FCI) нам не запрещает делать это.
Публикувано: 04 June 2008 - 11:27 AM
Жалко.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 June 2008 - 10:40 PM
Майкенце, Майки е пораснал и е станал много сладък :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 07 June 2008 - 10:58 PM
А я вижте Черката каква ми е станала дебеличка, не мога да се преборя с нейния апетит :(
Публикувано: 08 June 2008 - 10:10 PM
Не помня момент в който Чери да се е мръщила на някаква храна, яде всичко - до припадък, а ние имаме и други кучета, тя се опитва и тяхната храна да краде, налага се постоянно да я държиме под око и да я пазиме от преяждане.
Публикувано: 08 June 2008 - 10:21 PM
Ама толкова ли е сериозно, малко с чувство за хумор ще ти кажа да си вземеш още едно кученце и ще видиш как ще му дойде апетита, другото ни малко кученце е пуделче /Лорка/, Черка и прави страшен тормоз и не и дава да яде, постоянно иска да изяде първо нейната храна, а после на спокойствие да си изяде своята. Не знам какво да те посъветвам, хъскито като си загуби апетита му давам бирена мая на хапчета, има страхотен ефект, но за пинчер... Може би трябва да няма постоянно храна при него, само когато го храниш, после я прибери, след време пак го покани, все ще огладнее.
Публикувано: 08 June 2008 - 10:23 PM
Майкенце, незнам дали го правиш, но пробвай с вдигане на паницата! Смея да кажа, че имам най - лигавата гад на света. И бяхме стигнали дотам, че дори в устата да я храним само и само за да яде. Сега, след като вдигаме паничката и двете - и аз и тя се чувстваме по - добре. Аз - защото не се притеснявам, че стои гладна, а тя - защото си хапва добре. Цяаал ден търси тая паничка и все я няма, а вечер като я сложа и се омита всичко, което може да побере търбухчето. ;D