Мини Пинчер
Публикувано: 23 June 2008 - 10:32 AM
Ей хора не съм го написала за да ме съдите :'(и да не съм го погледнала хич защо аз не виждам проблем и все пак не съм го казала за 100%-честно да ви кажа мисля че нападките ви са изключително ненужни а вече казах че влизам от друго място и общо взето нямам кой знае колко време за да мога да прочета всичко :'( ако мислите че има нещо по-конкретно което може да съм изпуснала не е ли по-добре да кажете?
Публикувано: 23 June 2008 - 11:04 AM
Ние констатираме, а не нападаме. Ако нападах, щяхте да разберете. ;)
Куче с недоказан произход не се развъжда. Хей тук на- четиво за народа! :yahoo:
http://dog.bg/forum/index.php/topic,16697.0.html Тази е най-пресна. Още пАри!
Куче с недоказан произход не се развъжда. Хей тук на- четиво за народа! :yahoo:
http://dog.bg/forum/index.php/topic,16697.0.html Тази е най-пресна. Още пАри!
Публикувано: 23 June 2008 - 12:53 PM
ок.значи май горе долу ми става ясно какво си мислиш.аз не лъжа за произход и не търгувам с тях-всичките са подарени и да ти кажа честно 5 от тях са дадени на хора с различни заболявания-физически, психически.радвам се че съм допринесла за това/за тях хорицата/ и нямам намерение да ощетя някой като го пунтирам.да и тя имала била милата ама виждаш ли загубено при преместването :rolleyes:
и мерси за четивото ;)
и мерси за четивото ;)
Публикувано: 25 June 2008 - 05:20 PM
nikola_rs Много страшно гледате ;D Колко е голяма?
Публикувано: 02 July 2008 - 08:44 AM
Здравейте, драги пинчисобственици! :P
Днес бяхме да ни чистят зъбния камък, няма Наде какво да се притесняваш всичко свърши за 15 мин. след като я приспаха. След като и сложиха упойката изглеждаше като парцалче с изплезено езиче, към края на чистенето взе да се събужда даже изкимтяхме няколко пъти да ни чуе доктора гласа :) След това си я прибрах и всичко си е ок, само дето сега сме много сънливи и ни предопредиха, че до довечера най-верятно ще е така. Доктора каза да я оставя да спи на пода някъде на тъмно, за да не падне от някъде като се събуди, ама Кими нали все след мен трябва да е, още си влачеше малко задните крака и тръгна веднага да ме следва, а ако я затвотя почваме да скимним, затова сега се излегнала до мен и вече спим спокойно. :wub:
Днес бяхме да ни чистят зъбния камък, няма Наде какво да се притесняваш всичко свърши за 15 мин. след като я приспаха. След като и сложиха упойката изглеждаше като парцалче с изплезено езиче, към края на чистенето взе да се събужда даже изкимтяхме няколко пъти да ни чуе доктора гласа :) След това си я прибрах и всичко си е ок, само дето сега сме много сънливи и ни предопредиха, че до довечера най-верятно ще е така. Доктора каза да я оставя да спи на пода някъде на тъмно, за да не падне от някъде като се събуди, ама Кими нали все след мен трябва да е, още си влачеше малко задните крака и тръгна веднага да ме следва, а ако я затвотя почваме да скимним, затова сега се излегнала до мен и вече спим спокойно. :wub:
Публикувано: 02 July 2008 - 12:16 PM
Здравейте, ето малко нови снимки на Чери ;)
Публикувано: 02 July 2008 - 12:22 PM
Още малко усмивчици от Черка :blink: :blink: :blink: