Мини Пинчер
Публикувано: 03 July 2008 - 10:16 AM
да ти е жива и здрава малката и да се радвате на далги години послушание и любов както аз с моята
и сега вече ще трябва да се запознаем да ти я видя.На колко месеца е? :yahoo:
П.П.
и по този повод само да вметна отказах се да си пускам Доничката ще си я обичам до край и само нея :wub:
Публикувано: 03 July 2008 - 10:39 AM
Публикувано: 03 July 2008 - 10:51 AM
Само дето ме притеснява другото ти куче - ти каква порода е и мъжко ли е?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 July 2008 - 04:20 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 July 2008 - 10:00 AM
Цитат
Цитат
Как е Кими? Вече нормална ли е? Трябва да изелем някой път... по кучешки... ;D ;D ;D
:D:D Еми, добре си е, цял ден спим и лежим. Незнам какво разбираш под нормална, ама да нормална си е :) За излизането трябва, ама то повече от теб зависи от колкото от мен, ти си по-специална : B) ;D :wub:
Публикувано: 08 July 2008 - 03:53 PM
Публикувано: 08 July 2008 - 06:26 PM

Публикувано: 09 July 2008 - 09:18 AM
Ако някой има инфо от къде мога да закупя да ми пише на лични,или най-добре на тел. 0886223303.
Предварително благодаря!
Публикувано: 09 July 2008 - 11:49 PM
Ние сме добре, като изключим че последно време Ричи яде бой по два три пъти на ден. :'( :'( :'( :'(
Станал е ужасно глезен и иска винаги да става на неговата.Посяга и хапе всички наред вкъщи ако някой го издразни с нещо.Брат ми доста често го поступва по този повод, но той вместо да се спира още по-настървено скача и лае....... :huh: :huh: :huh: :huh:
Направо сме лудница вкъщи.Майка ми не дава да го бием, а той все за бой прави.Страшно много се е озлобил и нямам идея от какво.Вече направо не мога да се оправям с него.Въобще не слуша като го викам и като му казвам "Не".
За капак вчера го ухапа.........../не се смейте/ една КОТКА. ;D ;D ;D :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Имала котенца и си помислила че ще ги нараним,а ние с Ричи даже не ги видяхме.Чак кръв ни пусна тая :kotence:
Дано не се инфектира нещо.Веднага го промихме с йод, ама незнам..............

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 12 July 2008 - 02:45 PM