Цитат
Мини Пинчер
Публикувано: 02 July 2008 - 08:44 AM
Здравейте, драги пинчисобственици! :P
Днес бяхме да ни чистят зъбния камък, няма Наде какво да се притесняваш всичко свърши за 15 мин. след като я приспаха. След като и сложиха упойката изглеждаше като парцалче с изплезено езиче, към края на чистенето взе да се събужда даже изкимтяхме няколко пъти да ни чуе доктора гласа :) След това си я прибрах и всичко си е ок, само дето сега сме много сънливи и ни предопредиха, че до довечера най-верятно ще е така. Доктора каза да я оставя да спи на пода някъде на тъмно, за да не падне от някъде като се събуди, ама Кими нали все след мен трябва да е, още си влачеше малко задните крака и тръгна веднага да ме следва, а ако я затвотя почваме да скимним, затова сега се излегнала до мен и вече спим спокойно. :wub:
Днес бяхме да ни чистят зъбния камък, няма Наде какво да се притесняваш всичко свърши за 15 мин. след като я приспаха. След като и сложиха упойката изглеждаше като парцалче с изплезено езиче, към края на чистенето взе да се събужда даже изкимтяхме няколко пъти да ни чуе доктора гласа :) След това си я прибрах и всичко си е ок, само дето сега сме много сънливи и ни предопредиха, че до довечера най-верятно ще е така. Доктора каза да я оставя да спи на пода някъде на тъмно, за да не падне от някъде като се събуди, ама Кими нали все след мен трябва да е, още си влачеше малко задните крака и тръгна веднага да ме следва, а ако я затвотя почваме да скимним, затова сега се излегнала до мен и вече спим спокойно. :wub:
Публикувано: 02 July 2008 - 12:16 PM
Здравейте, ето малко нови снимки на Чери ;)
Публикувано: 02 July 2008 - 12:22 PM
Още малко усмивчици от Черка :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 03 July 2008 - 10:16 AM
хей koteto50 честито :->)
да ти е жива и здрава малката и да се радвате на далги години послушание и любов както аз с моята
и сега вече ще трябва да се запознаем да ти я видя.На колко месеца е? :yahoo:
П.П.
и по този повод само да вметна отказах се да си пускам Доничката ще си я обичам до край и само нея :wub:
да ти е жива и здрава малката и да се радвате на далги години послушание и любов както аз с моята
и сега вече ще трябва да се запознаем да ти я видя.На колко месеца е? :yahoo:
П.П.
и по този повод само да вметна отказах се да си пускам Доничката ще си я обичам до край и само нея :wub:
Публикувано: 03 July 2008 - 10:39 AM
мерси.наистина дано да е смен дълги години. ;Dна 3 месеца и половина е! :yahoo:но проблема е 4е не съм си я купила ами една много мила жена я е намерила в дървеница и доиде чак до люлин за да ми я донесе.проблемат е че има вероятност да не е чистокръвен пинчер!
Публикувано: 03 July 2008 - 10:51 AM
Аз не знам какво питаш. В темата за кучето изрично писах, че НЕ Е пинчер и да не заблуждават хората. За теб какво значение има дали е пинчер или не? Кученцето е мега сладко, няма да го размножаваш - гледай си го с любов.
Само дето ме притеснява другото ти куче - ти каква порода е и мъжко ли е?
Само дето ме притеснява другото ти куче - ти каква порода е и мъжко ли е?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 July 2008 - 04:20 PM
Цитат
НИКОГА!!!! :'(а моето куче е стафф.какво те притеснява в него?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +