Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#5461 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 04 September 2008 - 09:02 AM

neonkaa Вече сте го взели,няма значение мини ли ще е или макси,то е ваше.Води го на док да го види,ще се развесели,спокойно.Чети във форума как да го храниш.никакви кокали ,солено,сладко..На разходки внимавайте ,пазете го ,винаги на каишка.Ще се развесели,гушкайте и целувайте ;D

#5462 Потребителят е офлайн   michelangelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2008 - 06:56 PM

Здравейте всички,
представям ви любимият ни Майки!
User's Signature

Качена снимка

#5463 Потребителят е офлайн   michelangelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2008 - 08:35 PM

ето ни пак
User's Signature

Качена снимка

#5464 Потребителят е офлайн   mel_er_ar Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 September 2008 - 09:39 PM

като гледам вече излиза от леговището! ;D

#5465 Потребителят е офлайн   SVB Икона

Публикувано: 05 September 2008 - 06:07 AM

Здравейте,
Нови сме във форума и имаме нужда от съвет. Имаме мини пинчер на почти една годинка и все още не можем да я научим да не пишка вкъщи. Интересното е, че през деня няма проблем, а го прави само през нощта. Със съпруга ми какво ли не опитвахме, извеждахме я към 10 -11 часа вечер - за трети път - само и само да не се налага да се стиска, но и това не помогна. Имам чувството, колкото и да е смешно, че го прави на инат. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем или просто ако имате някакви идеи ще сме ви страшно благодарни.

#5466 Потребителят е офлайн   mel_er_ar Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 07:06 AM

всъшност не смешно,миналото ми куче правеше така:нахранвам я излизаме и нарочно цял ден седя с нея на вънка и ни6то не прави!като се приберем се изпишква и ..... .просто е на инат и нямам напредстава какво може да направите!

#5467 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:03 PM

Ето ни и нас!
Нашия Майки наистина беше много болен. биха ни вчера пет инжекции и днес ще има още три! Таткото ни се притесни как такъв мъник издържа толкова боцки -а малчо пък плачеше и не даваше да го боцкат! Не разбрах каква е точно диагнозата -но има яйца от глисти в акото което изследваха и имаше и температура и нещо като диша от дясно го боли -на диафрагмата което казаха че се дължи на счупено ребро- може би шут! Но тъй като е още млад ще го прижевее. и днес наистина го чухме да лае и то мен -като му затворих вратата за да приспивам малкия и си направи мъжката работа на един от плюшените кучета -чак се изненадах че три месечен може такива работи и хубаво че я нямаше каката иначе какво щях да и обяснявам  :o ! Казаха че и ваксините които са му сложили не са валидни след като е бил болен и пак ще се наложи да му се поставят а и може и да е нямал и никакви ваксини! Днес е по жив -чак го намерих да се качи на каката ни на леглото и там да спи. а най ме кефи че изкарва на таткото ни чорапите от там където си ги е забравял и ги носи по средата на стаята -и той го мъмри че го издава!
Разведрихме се малко и сега му се радваме. а той ни следва!
User's Signature

Качена снимка

#5468 Потребителят е офлайн   michelangelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 08:11 PM

Здравейте,
neonkaa  дано се оправи Майки, ще стискаме палци всичко да е наред и бързо да се възстанови. Нашето мъниче също се казва Майки /Микеланджело/, не знам колко е мини, но знам че ни зарежда с макси любов :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5469 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2008 - 07:18 AM

:wub: :wub: :wub: За всички бебешорчета.Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят.

#5470 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2008 - 09:34 PM

Мога вече да се похваля че си имаме куче в къщи  :yahoo:!
Бяга. прави бели. и както таткото ни казва -много ака. по шест пъти на ден. а яде малко -две супени лъжички гранули или от консерва неможе да ги изяде. Таткото ни е бесен че намира навсякъде ако  :o .и само ни мрънка. а аз съм му постелила два весника в банята и до обувките и уж все там ходи но понякога и на други места. Кога се започва да се обучава къде да ходи и дали весника е добро начало? И какъв шампоан използвате и колко на често се къпе кучето и от тези капки за бълхите и кърлежите където ветеринарите слагат те отмиват ли се при къпането?
Ние днес даже му чухме и гласчето -налая таткото ни че обезкостяваше едно пиле а на него не му даваше  ;D !
User's Signature

Качена снимка

#5471 Потребителят е офлайн   Milata_tq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 September 2008 - 10:49 AM

Здравейте!!!
Нека ви представя моя невероятен сладур - Ричи,той е на цели 5 месеца и не се спира на едно място,много е енергичен и дори палав , но  това ще е от възрастта пртедполагам  ;D Напоследък иска да спи при нас в леглото , а не в кошницата си,за което имаме спор,но започна да разбира малко по малко че не бива така  :blink:.
На neonkaa мога да кажа,че Ричи го къпя през 2 седмици и преди на направи 2 кг ползвахме само пудра за обезпаразитяване,а след това сложихме  Frontline от който сме доволни за сега.

#5472 Потребителят е офлайн   Milata_tq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 September 2008 - 11:15 AM

Ето го и Ричи ...

#5473 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 03:35 PM

Оф. момичета!
Нашия Майки прави белодробни отоци и ветеринара каза че е от някакъв препарат в къщи. но от кой или от какво неможем да си обясним! А реакциите са че все го мъчи нещо и все се дави и като се дави и повръща -но бяла течност а не храна или нещо друго!
Бият му инжекция и два дни е щастлив и после умърлушен и кашлящ и пак при ветеринара!
Някой сблъсквал ли се е с такова нещо и с каквъв препарат миете в къщи?
User's Signature

Качена снимка

#5474 Потребителят е офлайн   michelangelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 08:10 PM

neonkaa направо не знам какво става в вашия Майки, надявам се наистина да не е нещо сериозно, че много му се събра. На малката душичка толкова инжекции, горкичкото. Да не би нещо недоизлекувано да е останало от първия път и сега да дава отражение.
Milata_tq  Ричи е страхотен. :blink:
С нашия Майки всичко беше наред, т.е обстановката в къщи беше учудващо спокойна...докато малкият син не се върна от ваканция при баба си. И сега настана една ревност и борба за надмощие. Той си мисли че кучето го е изместило и за най малкото се сърди и плаче. :blink:
Ей сега например пуснахме миротворческите сили да ги сдобряваме. Майки му дръпнал парче шоколад , малкия плаче и нарежда, куче бяга и се крие, катата му бърка в устата да вади шоколада, изобщо чудо. Викове и писъци в кротката ни къща :blink: Сега всичко вече е спокойно, купихме нов шоколад, а пинчи си лежи и си хапе любимата играчка, все едно че нищо не се е случвало.
User's Signature

Качена снимка

#5475 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 September 2008 - 12:22 AM

Миналата година декември месец си взех мини пинчер имах огромен проблем с обличането му. Трябваше да го обличам за да го извеждам, защото не може да стои на по малко от 15градуса и тогава започна голямото търсене на дрешки. Ужас!!! Колкото и да търся няма, има 2 модела и това е. Не се предадох и реших, че сама ще си ги внасям и намерих след дълго търсене от къде. Сега мисля да кача и снимки на малкия Дракон за да видите какъв малък манекен си имам  :blink:  и ако някой го интересува ще ви дам адрес и телефон да видите дрешките и дано и вие си намерите нещо интересно и удобно за вашите кученца. Ако някой го интересува може да ми пише на лична

#5476 Потребителят е офлайн   polenium Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 12:37 PM

Здравейте на всички!
Имам един въпрос или по-скоро молба. Помогнете ми да намеря малък минипинчер за племенницата! Етърва ми е съгласна да имат куче, но само такова. Искаме със съпруга ми да и го дадем като коледен подарък. Моля ви, ако някой знае да ми пише на лични.
Предварително ви благодаря!
User's Signature

Качена снимка

#5477 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 17 September 2008 - 07:46 AM

:( татко вчера сутринта намери в банята глист :'( и незнаем на кой е на ерик или арчи! :rolleyes: :'( и веднага изтичах до зоомагазина защото е по близко от вета,а и не мога да заведа ерик до там а татко имаше много важни ангажименти и не можеше да ме закара....и в зоомагазина ми казаха че такива хапчета или каквоти и да било за вътрешно обезпаразитяване,не се продава в зоомагазини а само при ветеринара!и аз за всеки сллучай проверих и в другия зоомагазин и ето че там имаше(едно сложно имеее)и го забравих как се казваше..... :rolleyes:
и му ги дадохме и сега чакаме резултат! :'(

#5478 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2008 - 10:48 AM

Че ти колко често ги обезпаразитяваш?
User's Signature

Качена снимка

#5479 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip