Мини Пинчер
Публикувано: 04 September 2008 - 09:02 AM
Публикувано: 05 September 2008 - 06:07 AM
Нови сме във форума и имаме нужда от съвет. Имаме мини пинчер на почти една годинка и все още не можем да я научим да не пишка вкъщи. Интересното е, че през деня няма проблем, а го прави само през нощта. Със съпруга ми какво ли не опитвахме, извеждахме я към 10 -11 часа вечер - за трети път - само и само да не се налага да се стиска, но и това не помогна. Имам чувството, колкото и да е смешно, че го прави на инат. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем или просто ако имате някакви идеи ще сме ви страшно благодарни.
Публикувано: 05 September 2008 - 04:03 PM
Нашия Майки наистина беше много болен. биха ни вчера пет инжекции и днес ще има още три! Таткото ни се притесни как такъв мъник издържа толкова боцки -а малчо пък плачеше и не даваше да го боцкат! Не разбрах каква е точно диагнозата -но има яйца от глисти в акото което изследваха и имаше и температура и нещо като диша от дясно го боли -на диафрагмата което казаха че се дължи на счупено ребро- може би шут! Но тъй като е още млад ще го прижевее. и днес наистина го чухме да лае и то мен -като му затворих вратата за да приспивам малкия и си направи мъжката работа на един от плюшените кучета -чак се изненадах че три месечен може такива работи и хубаво че я нямаше каката иначе какво щях да и обяснявам :o ! Казаха че и ваксините които са му сложили не са валидни след като е бил болен и пак ще се наложи да му се поставят а и може и да е нямал и никакви ваксини! Днес е по жив -чак го намерих да се качи на каката ни на леглото и там да спи. а най ме кефи че изкарва на таткото ни чорапите от там където си ги е забравял и ги носи по средата на стаята -и той го мъмри че го издава!
Разведрихме се малко и сега му се радваме. а той ни следва!
Публикувано: 07 September 2008 - 09:34 PM
Бяга. прави бели. и както таткото ни казва -много ака. по шест пъти на ден. а яде малко -две супени лъжички гранули или от консерва неможе да ги изяде. Таткото ни е бесен че намира навсякъде ако :o .и само ни мрънка. а аз съм му постелила два весника в банята и до обувките и уж все там ходи но понякога и на други места. Кога се започва да се обучава къде да ходи и дали весника е добро начало? И какъв шампоан използвате и колко на често се къпе кучето и от тези капки за бълхите и кърлежите където ветеринарите слагат те отмиват ли се при къпането?
Ние днес даже му чухме и гласчето -налая таткото ни че обезкостяваше едно пиле а на него не му даваше ;D !
Публикувано: 09 September 2008 - 10:49 AM
Нека ви представя моя невероятен сладур - Ричи,той е на цели 5 месеца и не се спира на едно място,много е енергичен и дори палав , но това ще е от възрастта пртедполагам ;D Напоследък иска да спи при нас в леглото , а не в кошницата си,за което имаме спор,но започна да разбира малко по малко че не бива така :blink:.
На neonkaa мога да кажа,че Ричи го къпя през 2 седмици и преди на направи 2 кг ползвахме само пудра за обезпаразитяване,а след това сложихме Frontline от който сме доволни за сега.
Публикувано: 12 September 2008 - 03:35 PM
Нашия Майки прави белодробни отоци и ветеринара каза че е от някакъв препарат в къщи. но от кой или от какво неможем да си обясним! А реакциите са че все го мъчи нещо и все се дави и като се дави и повръща -но бяла течност а не храна или нещо друго!
Бият му инжекция и два дни е щастлив и после умърлушен и кашлящ и пак при ветеринара!
Някой сблъсквал ли се е с такова нещо и с каквъв препарат миете в къщи?
Публикувано: 12 September 2008 - 08:10 PM
Milata_tq Ричи е страхотен. :blink:
С нашия Майки всичко беше наред, т.е обстановката в къщи беше учудващо спокойна...докато малкият син не се върна от ваканция при баба си. И сега настана една ревност и борба за надмощие. Той си мисли че кучето го е изместило и за най малкото се сърди и плаче. :blink:
Ей сега например пуснахме миротворческите сили да ги сдобряваме. Майки му дръпнал парче шоколад , малкия плаче и нарежда, куче бяга и се крие, катата му бърка в устата да вади шоколада, изобщо чудо. Викове и писъци в кротката ни къща :blink: Сега всичко вече е спокойно, купихме нов шоколад, а пинчи си лежи и си хапе любимата играчка, все едно че нищо не се е случвало.
Публикувано: 15 September 2008 - 12:22 AM
Публикувано: 15 September 2008 - 12:37 PM
Имам един въпрос или по-скоро молба. Помогнете ми да намеря малък минипинчер за племенницата! Етърва ми е съгласна да имат куче, но само такова. Искаме със съпруга ми да и го дадем като коледен подарък. Моля ви, ако някой знае да ми пише на лични.
Предварително ви благодаря!
Публикувано: 17 September 2008 - 07:46 AM
и му ги дадохме и сега чакаме резултат! :'(
Публикувано: 18 September 2008 - 11:03 AM