Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#5581 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 October 2008 - 07:05 PM

Ричко е голям сладр.
Аз също храня Габито 2 пъти на ден (сутрин и вечер) ,Преди 1 седмица и давах и на обяд но вета каза да и намалим малко дажбата, че  е станала малко дебеличка ;D
За 2 седмици беше натдала 100 грама :rolleyes:
Ето и малко снимки
User's Signature

Качена снимка

#5582 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 03 October 2008 - 07:40 PM

изглежда много пораснала! :blink:

#5583 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 October 2008 - 08:08 PM

Да и ушичките и почнаха да се изправят ;)
User's Signature

Качена снимка

#5584 Потребителят е офлайн   michelangelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2008 - 08:30 PM

Здравейте, ето ни и нас.  :blink:
Да се похвалим, много сме послушни.  :->) :->)Майки си остава сам в къщи и не прави никакви бели. Всички чехли са ни на мястото си, мебели също не пипа. Като се върна на обад само се прозява, сигурно цяла сутрин спи. Храним се с Royal  canin, като  слагам  два пъти  в купичката така, че да стане грамажа, указан на опаковката. Иначе си взимаме всякакви глезотийки, за гризане, включително едни малки шоколадови лакомства, които той много харесва и които си пазим за малки наградки. :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5585 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2008 - 09:37 AM

Попитах моя вет кога мога да изкъпя Габито и той ми каза, че кучетата трябвало да се къпят 2 пъти в годината :o :rolleyes:
Аз предното си куче го къпех на 2 седмици.
Я кажете как е при вас кога за пръв път си изкъпахте бебоците,и как ги къпете сега? ;)
User's Signature

Качена снимка

#5586 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2008 - 12:01 PM

Здравейте.Ако не се лъжа можеш да я къпеш след третата въксина.Арчи още не сме го къпали :blink: Мисля,че ще можеш да я изкарваш пет дни след третата въксина.Сега малко ме е страх да го къпя да не го разболеем.Иначе след всяка разходка си мием лапичките и другите атрибути :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5587 Потребителят е офлайн   michelangelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2008 - 01:39 PM

На нас също ни казаха че кученцата трябва рядко да се къпят. Когато е сухо времето минаваме само с почистване с мокра кърпичка, а когато вали мием лапички, но не сме фенове на водата определено :blink:

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#5588 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2008 - 02:37 PM

;D  И ние вечер си правим тоалета с монри кърпички ;D
User's Signature

Качена снимка

#5589 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2008 - 02:52 PM

Колко са ви големи кученцата че ги храните 2 пъти на ден :o ??? Доколкото разбрах нямат и 3 месеца но може и да се лъжа. Ако е така ви съветвам непременно да прочетете раздела за хранене защото час след 5-6 месец се минава на 2 храненя. Принципно до 3месец ако не се лъжа трябва дажбата да я делите на 4 храненя . Ако е дебело кученцето целта не е да се храни по 2пъти на ден а просто намалете дажбите като грамаж.
User's Signature

Качена снимка

#5590 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2008 - 09:47 PM

Здравейте.Преди да купя Арчи бях пуснала обява за кученце.Днес ми се обадиха и ми казаха,че подаряват пинчер.Хората са го намерили и не могат да открият стопаните му,а вече имат куче и не могат да го задържат.Ако някой се интересува може да се обади на този тел.0887618581 Дано се намерят добри хора да осиновят мъника. :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5591 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 05 October 2008 - 07:25 AM

понеже както вече бях писала по нагоре,един съсед много хареса арчи и ми каза да поразпитам!и може да се обадя-з ще му дам номера за да може той да си се обади!а знаеш ли нещо за ннего?-колко е голям,какъв цжят е и т.н. :blink:

#5592 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 05 October 2008 - 10:50 AM

Цитат

Здравейте.Преди да купя Арчи бях пуснала обява за кученце.Днес ми се обадиха и ми казаха,че подаряват пинчер.Хората са го намерили и не могат да открият стопаните му,а вече имат куче и не могат да го задържат.Ако някой се интересува може да се обади на този тел.0887618581 Дано се намерят добри хора да осиновят мъника. :blink:
Пуснах тема тук. Но телефона, който си дала е грешен. Пишат хора в темата, които търсят своя изгубен пинчер. ПО-важно е да се потърсят стопаните първо.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5593 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 04:43 PM

Здравейте.Не съм намерила пинчера аз.Незнам от колко време е при тях,колко време са търсени стопаните му,кога и къде е намерен.Жената ми се обади и каза,че е намерен,но не са открили стопаните му.Не могат да го задържат защото имат друго куче.А тел.е този.Може би хората не искат да се занимават,или вече са го подарили,а може и да са намерили стопаните му!
User's Signature

Качена снимка

#5594 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 October 2008 - 08:46 AM

lutova_83  Ще си храниш кученце поне 3 пъти на ден,просто разпредели храната за деня на 3 хранения.Та то е бебе :o
Къпем ги 3 пъти в годината.
Всичко ,което питате вече сме го обсъждали .Четете темата от началото.

#5595 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2008 - 09:10 AM

Еми аз преди да изляза сутрин я храня и и оставям в купичката за по късно, но тя каквато си е лакомийка сигурно веднага след като изляза си го изяжда-незнам :rolleyes:  :P  И вечер като се прибера пак я храня. Затова казвам,че я храня 2 пъти. А за въпросите ми -нали трябва да има за какво да си бъбрим(не, че не съм чела).
Айде пратете малко снимки на мъниците си :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5596 Потребителят е офлайн   SuNNy_dog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 04:31 PM

Здравейте и от нас. Имаме пинчер на 7 месеца, тежи 2 кг. Казва се СЪНИ. Нещото което ме притеснява е че миналата седмица мина през период от 5 дни в които тя не искаше да хапне и залъг, не искаше да ходи, да играе, да тича, само легеше и спеше. Ходихме при всякакви ветеринари, но всеки каза "нищо и няма", сега е по-добре, но на някой от вас случвало ли му се е подобно нещо? Страх ме е да не се повтори пак. Довечера ще смаля малко снимки за да ви я покажа B)

#5597 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 October 2008 - 07:59 PM

Цитат

Здравейте и от нас. Имаме пинчер на 7 месеца, тежи 2 кг. Казва се СЪНИ. Нещото което ме притеснява е че миналата седмица мина през период от 5 дни в които тя не искаше да хапне и залъг, не искаше да ходи, да играе, да тича, само легеше и спеше. Ходихме при всякакви ветеринари, но всеки каза "нищо и няма", сега е по-добре, но на някой от вас случвало ли му се е подобно нещо? Страх ме е да не се повтори пак. Довечера ще смаля малко снимки за да ви я покажа B)

Здравей!!!
Ако на Габи и се случи такова нещо аз наистина ще се притесня :(, защото тя е много игрива. Назнам  :huh:какво и е имало на Сънито важното е че сега е добре :wub:. Дано случката да не се повтори.Чакаме снимките. :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5598 Потребителят е офлайн   Jesy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 08:59 AM

Здравейте, наскоро си купихме пинчер Сега е на три месеца .Много е сладка.Притеснява ме ,че е слабо окосмена по гърдите и корема.Може ли някой да ми каже дали това е нормално  и ако  е кога ще се оправи? Ще се окосми ли там както по тялото ?
User's Signature

СИТИ

#5599 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 October 2008 - 10:11 AM

Цитат

Здравейте, наскоро си купихме пинчер Сега е на три месеца .Много е сладка.Притеснява ме ,че е слабо окосмена по гърдите и корема.Може ли някой да ми каже дали това е нормално  и ако  е кога ще се оправи? Ще се окосми ли там както по тялото ?

Здрасти Jesy !!!Добре дошла/ъл принас :yahoo:
Моята Габи също няма никакви косми по коремчето си. Не бях се запитвала дали това е нормално :huh:, но днес сме на преглед при вета и ще го питам.
Чакаме снимки на мъничето.
User's Signature

Качена снимка

#5600 Потребителят е офлайн   Jesy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 10:44 AM

Моето куче е най злоядото на света Не харесва никаква храна Храня я с Hills  но понякога отказва да яде и нея В чудо се видяхме с какво да я храним много е слаба Вета каза ,че е здрава но аз искам да е малко по пълничка Направо й се четат ребрата Кажете ми какво обичат вашите мъничета и какво да й купя Давам й витамини но тя отказва и тях Преди няколко дни отказа всичко и ние й дадохме малко кренвирш тя започна да повръща водихме я на лекар биха й инжекции3броя но сега се оправи Кажете ми какво да й давам за да й хареса
User's Signature

СИТИ

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема