Мини Пинчер
Публикувано: 24 October 2008 - 11:29 AM
Вчера и аз попитах вета за ушлетета(понеже на Габито още не са и изправени) и той каза, че при някой кученца се изправят по късно, и все пак каза че до годинката трябвало да се изправят.Изписа ни Calci plus по половин хапче на ден.
А за вашите ушлета незнам може би е трябвало да и давате нещо :rolleyes:
Но тя и така си е сладуранка.В това и е чара :wub:
А за вашите ушлета незнам може би е трябвало да и давате нещо :rolleyes:
Но тя и така си е сладуранка.В това и е чара :wub:

Публикувано: 24 October 2008 - 01:00 PM
Е мерси на всички за отговорите! Ние и така си я обичаме много! Тя ми е като дете! Яде от вилицата ми, спи в леглото ми... Вече е големичка и не прави бели. Досега три пъти се е разгонвала, ама не сме я заплождали. Незнам дали да я заплождам въобще- страхувам се първо за нея,да не и стане нещо, а пък и бебета после ще са толкова сладки,как ще ги даваме... При вас как стои тоя въпрос?
Публикувано: 24 October 2008 - 04:40 PM
Ох, въпреки че пак ще последва скандал, аз пак ще си го кажа.
Мили дами, разбирам, че мнооого обичате кученцата си. Всъщност всички сме така, за това и сме тук. Ако имате свободно време прочетете част от темите тук в дог.бг.
За въпроса с заплождането моля прочетете първо една две теми в раздел Да пазим и развиваме породите.
Благодаря предварително!
Мили дами, разбирам, че мнооого обичате кученцата си. Всъщност всички сме така, за това и сме тук. Ако имате свободно време прочетете част от темите тук в дог.бг.
За въпроса с заплождането моля прочетете първо една две теми в раздел Да пазим и развиваме породите.
Благодаря предварително!
Публикувано: 24 October 2008 - 06:57 PM
Според мен няма смисъл от скандали.Не затова сме тук.Явно разполагаш с доста свободно време и си прочела всичко свързано с кученцата.Няма лошо.Затова някой питат други отговарят :blink:А и ако не си обменяме информация не виждам никакъв смисъл от това да сме тук ;) Поздрави и целувки на всички мъници :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 24 October 2008 - 07:00 PM
Цитат
Явно разполагаш с доста свободно време и си прочела всичко свързано с кученцата.
За тези, които нямат свободно време.
И още много.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 October 2008 - 07:03 PM
lutova_83 За каква каишка говориш,ако го водите на разходка купете му нагръдник.С тия малки вратлета са само за каишка;DАко започне да се дърпа като нищо ще се измъкне от нея.
Някой знае ли нещо за болното кученце от Варна?
Анче,Галче,Кети,Катрина довлечете си дупетата до компа и пишете как са мъниците Ви.
Ако вие нещете ,мъжете ви да пишат ;Dаз ще си контактувам с тях :yahoo:
Някой знае ли нещо за болното кученце от Варна?
Анче,Галче,Кети,Катрина довлечете си дупетата до компа и пишете как са мъниците Ви.
Ако вие нещете ,мъжете ви да пишат ;Dаз ще си контактувам с тях :yahoo:
Публикувано: 25 October 2008 - 12:40 PM
Е как така ще я дадете на някой?? :o :o :o
Тя и Габито не спира да пикае навсякъде, даже вчера два пъти се изпишка на кривата но..... да я дам на някой... :o никога.
Пък и те оше са малки ще се научат къде трябва и не трябва.На колко е вашето мъниче??
Тя и Габито не спира да пикае навсякъде, даже вчера два пъти се изпишка на кривата но..... да я дам на някой... :o никога.
Пък и те оше са малки ще се научат къде трябва и не трябва.На колко е вашето мъниче??

Публикувано: 25 October 2008 - 12:50 PM
Ами вече на 8 месеца, и преди не правеше така... от два три дни ги прави тия неща, каквото и да си говорим все пак като се събудиш да усетиш че някой ти е акал в краката не е много приятно, да не говорим че зимна олекотена завивка не се хваща в пералнята и я пера на ръка :'( Ох незнам....просто съм объркана
Публикувано: 25 October 2008 - 01:19 PM
Щом прави беличките от скоро потърсете причината. Възможно ли е да ревнува? Или да си отмъщава по някакъв начин?
Опитайте да и покажете, че е направила нещо нередно. Дори може да и се посърдите известно време. Кучетата усещат и веднага се опитват да направят всичко възможно да се подмажат.
Опитайте да и покажете, че е направила нещо нередно. Дори може да и се посърдите известно време. Кучетата усещат и веднага се опитват да направят всичко възможно да се подмажат.