Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#5821 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 26 October 2008 - 06:53 PM

SuNNy_dog да ти кажа честно и аз нещо не вдявам,какво точно искате от кучето. И мойто пикаше и акаше дет си пожелае.И на леглото е пикал,повръщал......Много отдавна не го прави,защото съм го пляскала по дупето,сменяла съм тона и постепенно е разбрал ,че не бива.
Не заспиваме преди той да е легнал и да го завиеме.Не ходим никъде без него и съм казала,че ако снахите ми не искат куче да им се мотае в краката да си намерят място за живеене.
Та колко викаш ,че го обичаш?Докъде стига обичта ти?
Аз за мойто мога да УТРЕПА някой и да го заровя.
Всички имаме мебели.
Сещам се как преди 4 год моя пикаше под спалнята ,лазех по 10 пъти на ден с гъбичка да чистя ;D
Ми вече няма какво да чистя,той спря.Защото го научих къде да пика.
Та вземи я научи къде се пишка,не я изхвърляйте.

#5822 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 26 October 2008 - 07:38 PM

и арчи пишка кадето намери!от начало пишкаше само на леглото ми,преместисе на мокета,и сега знае да пишка в банята(ако не е изкарван и му се пишка много)но от време на време пак пишка по мокета и мама само ми крещи:
-аз само чиста а арчи само пика...
и след 5 минути,мама:
-ела арчи да те гушна!на мама бебето  :wub:
;D вярно е че арчи го поплясквах малко за да се научи но постигнах нещо!
Но новият ни проблем че за голяма нужда си е набелязал в хола под леглото  :rolleyes:!вчера се хванах да чистя(а това става рядко  ;D)и почнах под леглото да чистя(в хола) и с метлата един път пръкнах и в буквалния куп имаше 20-ина лайна(с ивинение)  :huh: :o и направо побеснях и се затворих в стаята и затворих арчи в другата стая че направо ми беше черен!!!  :angry: но изчистих и му се размина...

Имайте търпени...ще се научи!ако найстина толкова я обичате колкото твърдите...ще размислите!представете си как ще е без нея?като се приберете от работа,кой ще ви посрещне?просто помислете!  :(
успех!

#5823 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2008 - 07:36 AM

SuNNy_dog  Вие нали не сте си мислили,че като си вземете куче и то ще сере в тоалетната чиния, ще си бърше гъзъ с тоалетна хартия и ще си пуска водата :o.Имайте малко търпение :-.Не спите само вие върху скъпи матраци.И ние сме след основен ремонт, но на мен ми беше ясно, че ще е така в началото.
И на такива като вас не мога да им се начудя :o :rolleyes: взимате си кучета щото така ви скимнало или пък щото някоя там си взела и после заради вашите прищявки страдат животните.За съжаление познавам такива като Вас.
И много помислете преди да си имате дете, защото и те също цапат новите мебели, правят трохи, късат цветя, драскат по стените и мноооогооо други детски щуротийки и белички.
Едно куче не може да се научи само къде трябва и не трябва.Вие сте хората който трябва да си го научете, и възпитате- както при децата.
Предното ми куче живя с мен повече от 14 години.Знаеше си къде и кога се вършат тези работи.
Дано поне намерите :sos: добри стопанио за мъничето. И дано вече не ви идва на ум за си взимате някакво животно. :huh:

User's Signature

Качена снимка

#5824 Потребителят е офлайн   pin4er111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 10:12 AM

Луда работа....... :o :rolleyes:...и мойто колко пъти ме е напикавало докато спиме,колко щуротии и бели е направило и съм полудявала ама не мога да си представя дори да ми дойде на ум да го давам.....все едно да имам дете-да не слуша-и да го махна....не може така...ама щом са си решили хората.....по добре да не бяха го казвали....то нормално тук всички да сме възму :kuchence:тени при положение колко много обичаме мъниците си :wub:
А сега малко да се похваля-Арни вече знае за какво излиза навънка :yahoo: ;D От една седмица направо много му се радвам-почна да си ходи до тоалетна почти само навън... :Танц:

#5825 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 10:49 AM

и Арчи вече е така!и да ви се похваля че си дига крачето вече  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: много му се радвами му се кефя!  :->)

#5826 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2008 - 11:45 AM

Ами големи мъже са станали  ;D :yahoo: :->)
User's Signature

Качена снимка

#5827 Потребителят е офлайн   pin4er111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 11:53 AM

абе мани мани......качвайте снимки....аз моя хубавец не съм го виждала от три дни че бяхме на село и не го взехме че нали повръща  в кола и да не го мъчиме....и ми е толкова мъчно за него :'(ама утре ще си го видя милият ми :wub:

#5828 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2008 - 02:38 PM

Ох  прецака ни се апарата  :'( :( :( :'(
Айде давайте Вие със снимките ;)
User's Signature

Качена снимка

#5829 Потребителят е офлайн   little_miss Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 03:32 PM

Момичета мисля,че сте малко крайни,момичето е потърсило съвет,не е изхвърлила кучето навън-напротив помъчила се е да го превъзпита и все още търси решение. Съжалявам ,но не смятам че хора който не знаят за проблема във всичките му детайли и как е гледано-могат ей така да кажат-вие сте лоши стопани-защо да е лоша,защото търпи да и пика в леглото ли? Лоша е защото не го е напляскала и не го е изхвърлила ли ? Още повече да казвате-не си взимайте повече куче-защо да не си вземе,това си е нейно решение,аз не мисля че е лош стопанин,това че при вас всичко е цветя и рози не мисля,че и при другите ще е така.

Цитат

Едно куче не може да се научи само къде трябва и не трябва.Вие сте хората който трябва да си го научете, и възпитате- както при децата.
Не съм съгласна,моето куче<понеже аз имам куче при родителите си> си роди бебенце и самичко си го научи къде да пика и къде да спи-ние грам усилие не положихме,всичко 'майката' си направи и нямахме никакъв проблем. Но кучето просто се поддаде на възпитание-майката примерно в месеца с цикъл до толкова беше обучена,че вътре се седи с памперс,че нямахме никакъв проблем,но детето й-то само с кайшка слушаше,иначе дивееше постоянно-няма бой,ако може така да се нарече,беше повече галене;няма каране-просто си правеше каквото си поиска преди да го дадем. Но пък за сметка на това всички нужди ги правеше навън в градината :yahoo:.

#5830 Потребителят е офлайн   Jesy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 03:33 PM

Здравейте ;) , вече  оздравяхме и чек сега ви пиша ,защото до сега нямаше никаква развръзка Сменихме отново още една ветеринарна клиника и вече пием трети антибиотик Така и никой не можеше да каже какво точно й има  Но вече се храни нормално играе си и въобше всичко е ок Минахме през ада Разваме се че вече всичко е на ред ,Пръснахме толкова много пари за лечение и прегледи ,но важното е ,че Джеска е добре -това е най важно Не бих я сменила за нищо  ;)
User's Signature

СИТИ

#5831 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2008 - 04:15 PM

Цитат

Момичета мисля,че сте малко крайни,момичето е потърсило съвет,не е изхвърлила кучето навън-напротив помъчила се е да го превъзпита и все още търси решение. Съжалявам ,но не смятам че хора който не знаят за проблема във всичките му детайли и как е гледано-могат ей така да кажат-вие сте лоши стопани-защо да е лоша,защото търпи да и пика в леглото ли? Лоша е защото не го е напляскала и не го е изхвърлила ли ? Още повече да казвате-не си взимайте повече куче-защо да не си вземе,това си е нейно решение,аз не мисля че е лош стопанин,това че при вас всичко е цветя и рози не мисля,че и при другите ще е така.

Цитат

Не съм съгласна,моето куче<понеже аз имам куче при родителите си> си роди бебенце и самичко си го научи къде да пика и къде да спи-ние грам усилие не положихме,всичко 'майката' си направи и нямахме никакъв проблем. Но кучето просто се поддаде на възпитание-майката примерно в месеца с цикъл до толкова беше обучена,че вътре се седи с памперс,че нямахме никакъв проблем,но детето й-то само с кайшка слушаше,иначе дивееше постоянно-няма бой,ако може така да се нарече,беше повече галене;няма каране-просто си правеше каквото си поиска преди да го дадем. Но пък за сметка на това всички нужди ги правеше навън в градината :yahoo:.

Е как така.... нали ако си вземе друго куче и то почне така да си пишка където иска и него ще търси на кого да го даде. :- И  не мисля че едно животно било куче или котка може да знае къде да ходи  до тоалетна след като никой не го е учил.
С животните трябва да имаме търпение това е. :kuchence:

Jesy много се радвам, че сте оздравяли :yahoo: Дано  повече да нямате такива проблеми.Хайде целувки :wub: :wub: :wub: на малката и давайте със снимките.

П.С. little_miss Какво стана с търсенето на мъниче??
User's Signature

Качена снимка

#5832 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 04:37 PM

Арчи още не си вдига крачето :(Пикае клекнал и си цапа целите лапички :'( Започнахме шестия месец,време му е вече :rolleyes:Jesy радвам се за вас.Дано повече никога да нямате такива проблеми.Пожелавам го на всички.Литъл мис наистина какво стана?Намери ли си кученце?Или се отказа като прочете какви бели правят нашите ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#5833 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 October 2008 - 10:12 PM

В момента се боря с един такъв звяр. Акащо-пикаещ. Джак-ръсел на 8 месеца. Кучето не само няма елементарни навици, защото както каза стопанката "нямам време за него" - разбирай нямам време за възпитание и разходки, но и има направо противоестествени прояви. Като например да пишка/ака на мястото, на което до преди малко е спяло (включв кучешко легло, нашия диван, леглото ни). Това в кучешката психика не е нормално. Кучето има инстинкт да пази леговището си чисто.
Това е резултат от липсата на възпитание и никакъв контрол. Освен това предполагам, че кучето е купено от магазин. По-скоро съм сигурна на 100 процента. Само ми е интересно колко време е прекарало там, ще попитам. Докато са затворени в аквариумите и имат единствената възможност да вършат физиологичните си нужди на същото място, на което ще легнат после - инстинктите се притъпяват и да цапаш се превръща в навик. Поредния минус за куче от борса/зоомагазин.
Но все пак всичко това е преодолимо - трябва желание, после информация и после търпение и време.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5834 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 08:04 AM

и арчи е от зоомагазин и му няма всичко!  :- а сега да ви съообщя една многооо добра новина!
ще се месим в друг апартамент-3 стаен и ще сме си само мама тате и аз!иии тате каза че арчи много му харесва и май ще си допълним семейството с едно женско пинчерче  :wub:  :yahoo: много се радвам......  :yahoo:

#5835 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2008 - 11:02 AM

Цитат

и арчи е от зоомагазин и му няма всичко!  :- а сега да ви съообщя една многооо добра новина!
ще се месим в друг апартамент-3 стаен и ще сме си само мама тате и аз!иии тате каза че арчи много му харесва и май ще си допълним семейството с едно женско пинчерче  :wub:  :yahoo: много се радвам......  :yahoo:

koteto50  Развъдниче ли ще си правите?? ;D ;D ;D

bushkata  успех със зверчето  ;D ;)
User's Signature

Качена снимка

#5836 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 11:32 AM

Цитат

bushkata  успех със зверчето  ;D ;)
За сега успеха е за 3 дена - 2 акита на памперса, всичко останало където свари. Буквално. Както си седи изведнъж я връхлита усещането, че има нещо да върши и просто кляка, без значение къде се намира  :rolleyes:
И адски се чуди защо аджеба излизаме на вън?! Единствения  път когато се изпишка навън и беше много похвалена се учуди много, за какво толкова ме хвалят? Според мен дори не разбра за какво я похвалих, защото физиологията е нещо спонтанно за нея, сякаш няма връзка с мозъка, а се случва самО. Тъжното е, че се и обърква, като я мъмря за бели в къщи, защото пак така - не разбира защо  :(
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#5837 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2008 - 12:43 PM

А аз да Ви се похваля малката Габи  днес само 2 пъти се изпишка по стайте. :blink:
Сутринта беша акала в банята и посля няколко пъти пишка там  :yahoo:
Абе днес направо е отличничка.  :wub:
А иначе и ние с разходките сме така излизаме незнайно защо навън мпоже би само студ да бере  ;D ;D

Ходим си 2 часа,прибираме се и веднага се изпишкваше вътре  :o :rolleyes: И направо и се чудя с това пишкане от къде толкова незнам.... :rolleyes: Да кажеш че пие много вода- не амааа.... :rolleyes:

User's Signature

Качена снимка

#5838 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 07:22 PM

НЕ,просто искам арчи да си има другарче,пък като му дойде времето и дечица  ;D

#5839 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 07:24 PM

Цитат

НЕ,просто искам арчи да си има другарче,пък като му дойде времето и дечица  ;D
Дечица от родители от зоомагазин ... евала.
User's Signature

#5840 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 07:29 PM

Е стига де Котето. По цял ден си във форума. Убеждаваше ни колко много те е грижа за кучетата. Б без дом се включваш в повечето теми... Очаква се, че си схванала логиката на нещата и защо не трябва да си развъждаме кученца в домашни условия..... И сега....
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема