Мини Пинчер
Публикувано: 07 February 2006 - 09:00 AM
Сара преди беше започнала на пук да пишка върху спалнята ни като я напляска съпруга ми тя пък ходи и пишка върху някоя негова дреха .Бебешки работи ще ги израстете всички кученца правят бели .ПРиятел на сина ми си е взел питбул на 30 дни и ми се оплаква че много пишка и го хапе .Успокоих го че с малко куче е така много не се зарадва ама те си мислят че като го вземат кучето и ще е научено на всичко ама де такъв късмет b) b) b)
Публикувано: 07 February 2006 - 09:57 AM
Галя много се радвам че малката е вече добре, прочетох днес че сте сменили и шината и че раничката зараства добре- просто страхотно. Мъжете са големи диванета ... хем и на тях им се иска да гушкат, хем не им дава природата и като почнат да се правят на строги много ме ядосват.:) Това с наученото куче наистина е много непрятно, много се притеснявам някой път ей така като за прищявката ан дете се вземе куче, не толкова желано от родителите ..щото се цупят за всичко дето прави малкото, не полагат много труд да помогнат за възпитанието, естествено всичко това се отразява не само на кучето, а и а детето...Дано да се даржат добре с питбулчето w)
Публикувано: 07 February 2006 - 01:18 PM
Нашия татко много си я обича Сара когато си счупи крачето нали много трудно излезе от упойката цяла нощ я гушках и разнасях по едно време и той е взе да я успокоява то милото място не можеше да си намери .
Всички мъже са такива много обичат но трудно си показват чувсвата w) но нали затова жените имаме способноста да виждаме всичко b) дори това което не се вижда .
Публикувано: 07 February 2006 - 03:01 PM
Публикувано: 10 February 2006 - 12:39 PM

Вижте ни как мързелуваме на слънце b) b) b)
Публикувано: 14 February 2006 - 07:30 PM

Ако се кача да си взема играчката ще ме напердашат b)
Публикувано: 16 February 2006 - 06:32 PM
Публикувано: 16 February 2006 - 07:08 PM
Публикувано: 18 February 2006 - 11:38 AM
super за достоверна инормация давам награда-говежди кокали
super за посочване на имена и адреси ако са минали в нелегалност наградата се удвоява!
;) На този адрес има дежурен и щи следи за доставената информация!

Публикувано: 19 February 2006 - 09:10 PM
Публикувано: 20 February 2006 - 12:01 PM
Тук, през нас минават редовно големи кучета /понеже живеем близо до стадиона/,разхождат си ги хората, а моя Чоко само като ги види от терасата и започва да им се звери,ама ела го виж като е долу при тях-подвие опашка и глас не обелва...все се каня някой ден да го вода и аз на стадиона... victoryVVV само че съм предупредила всички да им носят и намордници,защото ме е страх -,кой знае на някой борованин голям няма да му хареса мъника-Чоко и като нищо ще го гризне...а после...не ми се мисли! bash

Публикувано: 20 February 2006 - 01:42 PM
Написал съм една статия за Пинчерите, ако искате мога да ви я публикувам да я прочетете.

Вход

Горе
Цитиране +