Мини Пинчер
Публикувано: 25 October 2008 - 05:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 October 2008 - 06:01 PM
И ние сме вече почти на осем месеца, вече се правим на мъже и тази седмица сме малко по-злобнички от обикновенно, изпохапа ни всички на ред по няколко пъти, но да се надявам че е временно :huh:;D :blink:
Публикувано: 25 October 2008 - 09:04 PM
Публикувано: 25 October 2008 - 09:08 PM
Цитат
Публикувано: 25 October 2008 - 09:16 PM
Публикувано: 25 October 2008 - 09:22 PM
Цитат
А вие не си взимайте друго куче (никога) - ще се случи същото. Не е проблема в кучето, а в това че не е и не искате да бъде възпитавано.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 25 October 2008 - 09:29 PM
Знам, че е трудно, но когато се взима куче, винаги трябва да имаш едно на ум. Винаги може да има трудности. И аз като влизам да се къпя и не взимам Майки в банята, пика на черджето отпред. Е, и какво.... да го изхвърля ли. Ми не, с животните трябва да имаш търпение, като и с децата... Утре като имате дете и нещата не вървят какво ще направите....
Сори, ако съм груба, ама... сте си за бой
Съвета ми е пуснете обява в без дом и наистина я дайте на хора, които ще я обичат повече от Вас
Публикувано: 25 October 2008 - 09:30 PM
Публикувано: 25 October 2008 - 09:36 PM
Ти би ли се опитала да отговориш на по горния ми пост. Обаче искренно от сърце?! Без да се заяждаме само си коментираме, какво аджеба да направя, като моя мъж преди да ме вземе е изтеглим заем за този дом, за обзавеждането му и сега Съни се прави на маймуна и съсипва всичко дето и е пред носа. Всичко се поправя..кажи ми у вас хора не идват ли? и като жена ми кажи как да направя така че след 20 дена пишкане на тия два квадратни метра там да не мирише, за да може да спим нормално?!
Публикувано: 25 October 2008 - 09:43 PM
Цитат
Четохте ли темата Хигиенни навици? Огромна тема - всякави проблеми са описани там. Давани са и съвети.
Нали не мислите, че вашето куче е единственото, което прави такива мизерии? Но когато има желание - човек се учи, гадинката се възпитава. Горе ви се каза за клетка - вие реагирате "ама как в клетка!" Еми ей така, и за това е писано. И за много други начини.
Явно просто не сте готови за куче,нямате желение да научите как се възпитава и сте мислели, че то е като машинка - идва у вас и почва да слуша и да изпълнява всичко.

Публикувано: 25 October 2008 - 09:58 PM
Публикувано: 26 October 2008 - 09:08 AM
Публикувано: 26 October 2008 - 09:33 AM
Публикувано: 26 October 2008 - 06:53 PM
Не заспиваме преди той да е легнал и да го завиеме.Не ходим никъде без него и съм казала,че ако снахите ми не искат куче да им се мотае в краката да си намерят място за живеене.
Та колко викаш ,че го обичаш?Докъде стига обичта ти?
Аз за мойто мога да УТРЕПА някой и да го заровя.
Всички имаме мебели.
Сещам се как преди 4 год моя пикаше под спалнята ,лазех по 10 пъти на ден с гъбичка да чистя ;D
Ми вече няма какво да чистя,той спря.Защото го научих къде да пика.
Та вземи я научи къде се пишка,не я изхвърляйте.
Публикувано: 26 October 2008 - 07:38 PM
-аз само чиста а арчи само пика...
и след 5 минути,мама:
-ела арчи да те гушна!на мама бебето :wub:
;D вярно е че арчи го поплясквах малко за да се научи но постигнах нещо!
Но новият ни проблем че за голяма нужда си е набелязал в хола под леглото :rolleyes:!вчера се хванах да чистя(а това става рядко ;D)и почнах под леглото да чистя(в хола) и с метлата един път пръкнах и в буквалния куп имаше 20-ина лайна(с ивинение) :huh: :o и направо побеснях и се затворих в стаята и затворих арчи в другата стая че направо ми беше черен!!! :angry: но изчистих и му се размина...
Имайте търпени...ще се научи!ако найстина толкова я обичате колкото твърдите...ще размислите!представете си как ще е без нея?като се приберете от работа,кой ще ви посрещне?просто помислете! :(
успех!
Публикувано: 27 October 2008 - 07:36 AM
И на такива като вас не мога да им се начудя :o :rolleyes: взимате си кучета щото така ви скимнало или пък щото някоя там си взела и после заради вашите прищявки страдат животните.За съжаление познавам такива като Вас.
И много помислете преди да си имате дете, защото и те също цапат новите мебели, правят трохи, късат цветя, драскат по стените и мноооогооо други детски щуротийки и белички.
Едно куче не може да се научи само къде трябва и не трябва.Вие сте хората който трябва да си го научете, и възпитате- както при децата.
Предното ми куче живя с мен повече от 14 години.Знаеше си къде и кога се вършат тези работи.
Дано поне намерите :sos: добри стопанио за мъничето. И дано вече не ви идва на ум за си взимате някакво животно. :huh: