Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#5804 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 October 2008 - 05:14 PM

Имах предвид за пишкането, че може да се разгонва, за това да е започнала да пишка наляво и надясно. Променя се поведението, това не е маркиране. А и по-често им се пишка.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5805 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 October 2008 - 05:58 PM

А възможно ли да са понастинали :o Арчи от два дни пикае много по често от това което беше и то в къщи :( Връщаме се от разходка и след няма и час вече е направил белята :(
User's Signature

Качена снимка

#5806 Потребителят е офлайн   michelangelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 06:01 PM

Ние нямаме такива проблеми просто защото Майки си спи в неговото легълце, на земята. В него съм сложила невероятно пухено одеялце, и олекотена завивка, като влезе се пъхва сам под завивката и така си спинка. На легла и дивани не се качва. Още като го донесохме му дадохме да разбере, че там не може и сега сме много радостни, че го научихме.
И ние сме вече почти на осем месеца, вече се правим на мъже и тази седмица сме малко по-злобнички от обикновенно, изпохапа ни всички на ред по няколко пъти, но да се надявам че е временно  :huh:;D :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5807 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 25 October 2008 - 07:33 PM

ако това за настинката е вярно,значи и арчи е настинал(ако съдя по пишкането)като се приберем и вече е пишкал и пак пишка  :( :-

#5808 Потребителят е офлайн   SuNNy_dog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 09:04 PM

Ние взехме твърдото решение да я даваме...не става просто! Току ще се прибрахме, нямаше ни 2-3 часа и на матрака на спалнята е пишкано поне три пъти! Съжалявам много, много ще ми е тежко, но нямам финансовата възможност да сменям спалня през няколко месеца  :'(

#5809 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 October 2008 - 09:08 PM

Цитат

Ние взехме твърдото решение да я даваме...не става просто! Току ще се прибрахме, нямаше ни 2-3 часа и на матрака на спалнята е пишкано поне три пъти! Съжалявам много, много ще ми е тежко, но нямам финансовата възможност да сменям спалня през няколко месеца  :'(
а няма ли да ви е по-лесно да си купите една клетка за 60-70 лева, в която да я приучите да си спи като в бърлогта и в която да остава когато е сама? Това ви гарантира липса на поражения, а на нея лично място за спокойствие.
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5810 Потребителят е офлайн   SuNNy_dog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 09:16 PM

Да я оставяме в клетка?!  :o По скоро бих я затворила в банята, но като се замисля там е студено :( Ако някой от вас иска бих ви я дала за да се грижите за нея, защото знам че ще попадне в добри ръце. Не искам пари за нея, ако я иска някой нека ми пише на лични!  :'(

#5811 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 09:22 PM

Цитат

Да я оставяме в клетка?!  :o По скоро бих я затворила в банята, но като се замисля там е студено :( Ако някой от вас иска бих ви я дала за да се грижите за нея, защото знам че ще попадне в добри ръце. Не искам пари за нея, ако я иска някой нека ми пише на лични!  :'(
Внимавайте на кого ще я дадете, все пак. Да не сменя стопани отново...
А вие не си взимайте друго куче (никога) - ще се случи същото. Не е проблема в кучето, а в това че не е  и не искате да бъде възпитавано.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#5812 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 09:29 PM

е сега вече ще си позлобея наистина!

Знам, че е трудно, но когато се взима куче, винаги трябва да имаш едно на ум. Винаги може да има трудности. И аз като влизам да се къпя и не взимам Майки в банята, пика на черджето отпред. Е, и какво.... да го изхвърля ли. Ми не, с животните трябва да имаш търпение, като  и с децата... Утре като имате дете и нещата не вървят какво ще направите....

Сори, ако съм груба, ама... сте си за бой

Съвета ми е пуснете обява в без дом и наистина я дайте на хора, които ще я обичат повече от Вас
User's Signature

Качена снимка

#5813 Потребителят е офлайн   SuNNy_dog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 09:30 PM

Не съм съгласна, но щом така мислиш ;) Внимавам на кого ще я дам, затова ми се искаше да е някой от форума, защото ми изглеждат хората наистина грижовни и любящи! А куче с удоволствие бих си взела отново, когато имам къща с двор и не ме притеснява къде ще пишка. Колкото и да не вярваш обожавам животните, гледах булонка преди да се омъжа 10 години съм я гледала, но сега това немога да го понеса, до някоя седмица и в нас ще мирише нетърпимо, за щастие не спим на старите дюшеци дето ги изнасяш да се проветрят и готово...! Как ще мирише тоя матрак след 20 дена интензивно пишкане върху него...?! При условие че точно преди това сме я прибрали от разходка на която нищо не свърши?! Съжалявам много но мъжът ми не иска да легне на леглото защото му мирише.....знам че няма да ме разбереш как се чувствам така че моля те не ме упреквай!!!  :'(  :sos:

#5814 Потребителят е офлайн   SuNNy_dog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 09:36 PM

Майкенце не си груба уважавам чуждото мнение, ама това с детето е друго, ще седна ще му обясня, че на дивана не се пишка, обяснявала съм го и на Съни, но честно казано не вярвам детето ми да пишка и ака на матрака на спалнята ;) Както и да е...
Ти би ли се опитала да отговориш на по горния ми пост. Обаче искренно от сърце?! Без да се заяждаме само си коментираме, какво аджеба да направя, като моя мъж преди да ме вземе е изтеглим заем за този дом, за обзавеждането му и сега Съни се прави на маймуна и съсипва всичко дето и е пред носа. Всичко се поправя..кажи ми у вас хора не идват ли? и като жена ми кажи как да направя така че след 20 дена пишкане на тия два квадратни метра там да не мирише, за да може да спим нормално?!

#5815 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 09:43 PM

Цитат

Ти би ли се опитала да отговориш на по горния ми пост. Обаче искренно от сърце?! Без да се заяждаме само си коментираме, какво аджеба да направя, като моя мъж преди да ме вземе е изтеглим заем за този дом, за обзавеждането му и сега Съни се прави на маймуна и съсипва всичко дето и е пред носа. Всичко се поправя..кажи ми у вас хора не идват ли? и като жена ми кажи как да направя така че след 20 дена пишкане на тия два квадратни метра там да не мирише, за да може да спим нормално?!
Питането не е към мен, ама да кажа.
Четохте ли темата Хигиенни навици? Огромна тема  - всякави проблеми са описани там. Давани са и съвети.
Нали  не мислите, че вашето куче е единственото, което прави такива мизерии? Но когато има желание - човек се учи, гадинката се възпитава. Горе ви се каза за клетка - вие реагирате "ама как в клетка!" Еми ей така, и за това е писано. И за много други начини.
Явно просто не сте готови за куче,нямате желение да научите как се възпитава и сте мислели, че то е като машинка - идва  у вас и почва да слуша и да изпълнява всичко.
User's Signature

#5816 Потребителят е офлайн   SuNNy_dog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 09:58 PM

Ооо това са глупоти, просто не беше такава, консултирах се и с ветеринаря казва "куче с характер". Преживяхме с нея тежка болест, която прекара и така и не разбрахме каква е. Знаеш ли как съм го преживяла, че не спях по цяла нощ...незнаеш?! Обаче сега ме обвиняваш че се сърдя че пишка на матрака,при условие че преди седмица си вършеше всичко на вън. Сега изведнъж реши че навън на и харесва!! Дори сега седя и плача пред монитора, защото мъжа ми се е надул и спи в кухнята, на мен дори не ми се ляга! Незнам вече какво да направя?! Искам си кучето, естествено, но искам и мир и спокойствие в дома ми!!! Не издържам повече така!

#5817 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2008 - 10:13 PM

Когато взехте кучето мъжът ти беше ли съгласен,или ти просто настояваше да си вземете куче? :o Защото според мен тези неща се решават от всички членове на семейството.Дано и намерите добри стопани.Успех :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5818 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2008 - 09:08 AM

Всичко това са оправдания. Въпрос на търпение и желание да се справяш с проблема. Ако искаш съвет как да се справиш, тук има мнооого хора, които с радост ще помагат. Но може би... наистина е добре да дадете мъника на някого, който наистина ще го гледа
User's Signature

Качена снимка

#5819 Потребителят е офлайн   SuNNy_dog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2008 - 09:33 AM

Ние го гледаме, незнам от къде стигнахте до извода че не го гледаме. Наистина само се заяждате, Ок, малко толерантност не е излишна в тоя форум. Хубаво обичайте животните, но не ставайте груби с хората. Аз ви говоря за истински човешки проблем, а вие ми казвате "не го гледате, не го обичате" някакви абсолютни глупости...Аз ли не я обичам?! Много се лъжете мили дами, наистина

#5820 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2008 - 11:52 AM

Толерантност колкото искаш в този форум! Но за пишман стопани  :angry:
User's Signature

Качена снимка

#5821 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 October 2008 - 06:53 PM

SuNNy_dog да ти кажа честно и аз нещо не вдявам,какво точно искате от кучето. И мойто пикаше и акаше дет си пожелае.И на леглото е пикал,повръщал......Много отдавна не го прави,защото съм го пляскала по дупето,сменяла съм тона и постепенно е разбрал ,че не бива.
Не заспиваме преди той да е легнал и да го завиеме.Не ходим никъде без него и съм казала,че ако снахите ми не искат куче да им се мотае в краката да си намерят място за живеене.
Та колко викаш ,че го обичаш?Докъде стига обичта ти?
Аз за мойто мога да УТРЕПА някой и да го заровя.
Всички имаме мебели.
Сещам се как преди 4 год моя пикаше под спалнята ,лазех по 10 пъти на ден с гъбичка да чистя ;D
Ми вече няма какво да чистя,той спря.Защото го научих къде да пика.
Та вземи я научи къде се пишка,не я изхвърляйте.

#5822 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 26 October 2008 - 07:38 PM

и арчи пишка кадето намери!от начало пишкаше само на леглото ми,преместисе на мокета,и сега знае да пишка в банята(ако не е изкарван и му се пишка много)но от време на време пак пишка по мокета и мама само ми крещи:
-аз само чиста а арчи само пика...
и след 5 минути,мама:
-ела арчи да те гушна!на мама бебето  :wub:
;D вярно е че арчи го поплясквах малко за да се научи но постигнах нещо!
Но новият ни проблем че за голяма нужда си е набелязал в хола под леглото  :rolleyes:!вчера се хванах да чистя(а това става рядко  ;D)и почнах под леглото да чистя(в хола) и с метлата един път пръкнах и в буквалния куп имаше 20-ина лайна(с ивинение)  :huh: :o и направо побеснях и се затворих в стаята и затворих арчи в другата стая че направо ми беше черен!!!  :angry: но изчистих и му се размина...

Имайте търпени...ще се научи!ако найстина толкова я обичате колкото твърдите...ще размислите!представете си как ще е без нея?като се приберете от работа,кой ще ви посрещне?просто помислете!  :(
успех!

#5823 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2008 - 07:36 AM

SuNNy_dog  Вие нали не сте си мислили,че като си вземете куче и то ще сере в тоалетната чиния, ще си бърше гъзъ с тоалетна хартия и ще си пуска водата :o.Имайте малко търпение :-.Не спите само вие върху скъпи матраци.И ние сме след основен ремонт, но на мен ми беше ясно, че ще е така в началото.
И на такива като вас не мога да им се начудя :o :rolleyes: взимате си кучета щото така ви скимнало или пък щото някоя там си взела и после заради вашите прищявки страдат животните.За съжаление познавам такива като Вас.
И много помислете преди да си имате дете, защото и те също цапат новите мебели, правят трохи, късат цветя, драскат по стените и мноооогооо други детски щуротийки и белички.
Едно куче не може да се научи само къде трябва и не трябва.Вие сте хората който трябва да си го научете, и възпитате- както при децата.
Предното ми куче живя с мен повече от 14 години.Знаеше си къде и кога се вършат тези работи.
Дано поне намерите :sos: добри стопанио за мъничето. И дано вече не ви идва на ум за си взимате някакво животно. :huh:

User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема