Цитат
Цитат
Е стига де Котето. По цял ден си във форума. Убеждаваше ни колко много те е грижа за кучетата. Б без дом се включваш в повечето теми... Очаква се, че си схванала логиката на нещата и защо не трябва да си развъждаме кученца в домашни условия..... И сега....
ами аз не разбирам кое му е лощото да се чивтосат 2 породисти кучета(от една и съща порода ;D) :rolleyes: няма да си правя развъдник :-нито ми е за това да ги продам и да взема пари(в никакъв случай) :huh: даже ще ми е жал да ги дам!!! :wub:
и незнам кое му е лошото на кучето от зоомагазин?а от каде да си го взема?и от развъдник не било хубаво,и от борса... :huh:
Ама въздържам се от мнооооого време да отговоря на този въпрос, за да не обидя някой, но... ме предизвикваш...
Изключвам обясненията за пазене и развиване на породите. Ако иска Буши да метне някой линк по въпроса.
Значи, нашите пинчерчета не са никакви пинчерчета. За да твърдиш, че са от една порода, мисля че си чела как се развъждат кучета.
Та, твоя малко по-едричък пинчер забременява по-дребничката ти пинчерка... И мама умира при раждането, защото бебетата са едри и т.н. Не, не се чудя какво да измисля, виж в без дом излезе обява за едни бебета между пудел и болонка.
Както и да е, раждат се живи и здрави бебета, давате ги и ги продавате - няма значение. После цъфва някой и пита, ма моя пинчер стана 5кг., а аз го взех за мини.... Или ние сме на 5 месеца кога ще ни се изправят ушите. Или пък моя въпрос в началото: Ма някой има ли пинчер арлекин? Чушки...
Надявам се правилно ме разбирате. Знам, че всички тук мноооого си обичаме сладурите, но нещата могат да бъдат и по-различни. Ако се зачетете ще видите, че ние сме единствената такава разнородна тема...