Мини Пинчер
Публикувано: 26 October 2008 - 06:53 PM
Не заспиваме преди той да е легнал и да го завиеме.Не ходим никъде без него и съм казала,че ако снахите ми не искат куче да им се мотае в краката да си намерят място за живеене.
Та колко викаш ,че го обичаш?Докъде стига обичта ти?
Аз за мойто мога да УТРЕПА някой и да го заровя.
Всички имаме мебели.
Сещам се как преди 4 год моя пикаше под спалнята ,лазех по 10 пъти на ден с гъбичка да чистя ;D
Ми вече няма какво да чистя,той спря.Защото го научих къде да пика.
Та вземи я научи къде се пишка,не я изхвърляйте.
Публикувано: 26 October 2008 - 07:38 PM
-аз само чиста а арчи само пика...
и след 5 минути,мама:
-ела арчи да те гушна!на мама бебето :wub:
;D вярно е че арчи го поплясквах малко за да се научи но постигнах нещо!
Но новият ни проблем че за голяма нужда си е набелязал в хола под леглото :rolleyes:!вчера се хванах да чистя(а това става рядко ;D)и почнах под леглото да чистя(в хола) и с метлата един път пръкнах и в буквалния куп имаше 20-ина лайна(с ивинение) :huh: :o и направо побеснях и се затворих в стаята и затворих арчи в другата стая че направо ми беше черен!!! :angry: но изчистих и му се размина...
Имайте търпени...ще се научи!ако найстина толкова я обичате колкото твърдите...ще размислите!представете си как ще е без нея?като се приберете от работа,кой ще ви посрещне?просто помислете! :(
успех!
Публикувано: 27 October 2008 - 07:36 AM
И на такива като вас не мога да им се начудя :o :rolleyes: взимате си кучета щото така ви скимнало или пък щото някоя там си взела и после заради вашите прищявки страдат животните.За съжаление познавам такива като Вас.
И много помислете преди да си имате дете, защото и те също цапат новите мебели, правят трохи, късат цветя, драскат по стените и мноооогооо други детски щуротийки и белички.
Едно куче не може да се научи само къде трябва и не трябва.Вие сте хората който трябва да си го научете, и възпитате- както при децата.
Предното ми куче живя с мен повече от 14 години.Знаеше си къде и кога се вършат тези работи.
Дано поне намерите :sos: добри стопанио за мъничето. И дано вече не ви идва на ум за си взимате някакво животно. :huh:

Публикувано: 27 October 2008 - 10:12 AM
А сега малко да се похваля-Арни вече знае за какво излиза навънка :yahoo: ;D От една седмица направо много му се радвам-почна да си ходи до тоалетна почти само навън... :Танц:
Публикувано: 27 October 2008 - 03:32 PM
Цитат
Публикувано: 27 October 2008 - 03:33 PM

СИТИ
Публикувано: 27 October 2008 - 04:15 PM
Цитат
Цитат
Едно куче не може да се научи само къде трябва и не трябва.Вие сте хората който трябва да си го научете, и възпитате- както при децата.
Е как така.... нали ако си вземе друго куче и то почне така да си пишка където иска и него ще търси на кого да го даде. :- И не мисля че едно животно било куче или котка може да знае къде да ходи до тоалетна след като никой не го е учил.
С животните трябва да имаме търпение това е. :kuchence:
Jesy много се радвам, че сте оздравяли :yahoo: Дано повече да нямате такива проблеми.Хайде целувки :wub: :wub: :wub: на малката и давайте със снимките.
П.С. little_miss Какво стана с търсенето на мъниче??

Публикувано: 27 October 2008 - 04:37 PM
Публикувано: 27 October 2008 - 10:12 PM
Това е резултат от липсата на възпитание и никакъв контрол. Освен това предполагам, че кучето е купено от магазин. По-скоро съм сигурна на 100 процента. Само ми е интересно колко време е прекарало там, ще попитам. Докато са затворени в аквариумите и имат единствената възможност да вършат физиологичните си нужди на същото място, на което ще легнат после - инстинктите се притъпяват и да цапаш се превръща в навик. Поредния минус за куче от борса/зоомагазин.
Но все пак всичко това е преодолимо - трябва желание, после информация и после търпение и време.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 October 2008 - 08:04 AM
ще се месим в друг апартамент-3 стаен и ще сме си само мама тате и аз!иии тате каза че арчи много му харесва и май ще си допълним семейството с едно женско пинчерче :wub: :yahoo: много се радвам...... :yahoo:
Публикувано: 28 October 2008 - 11:02 AM
Цитат
ще се месим в друг апартамент-3 стаен и ще сме си само мама тате и аз!иии тате каза че арчи много му харесва и май ще си допълним семейството с едно женско пинчерче :wub: :yahoo: много се радвам...... :yahoo:
koteto50 Развъдниче ли ще си правите?? ;D ;D ;D
bushkata успех със зверчето ;D ;)

Публикувано: 28 October 2008 - 11:32 AM
Цитат
И адски се чуди защо аджеба излизаме на вън?! Единствения път когато се изпишка навън и беше много похвалена се учуди много, за какво толкова ме хвалят? Според мен дори не разбра за какво я похвалих, защото физиологията е нещо спонтанно за нея, сякаш няма връзка с мозъка, а се случва самО. Тъжното е, че се и обърква, като я мъмря за бели в къщи, защото пак така - не разбира защо :(

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 28 October 2008 - 12:43 PM
Сутринта беша акала в банята и посля няколко пъти пишка там :yahoo:
Абе днес направо е отличничка. :wub:
А иначе и ние с разходките сме така излизаме незнайно защо навън мпоже би само студ да бере ;D ;D
Ходим си 2 часа,прибираме се и веднага се изпишкваше вътре :o :rolleyes: И направо и се чудя с това пишкане от къде толкова незнам.... :rolleyes: Да кажеш че пие много вода- не амааа.... :rolleyes:

Публикувано: 28 October 2008 - 07:24 PM
Цитат
НЕ,просто искам арчи да си има другарче,пък като му дойде времето и дечица ;D

Публикувано: 28 October 2008 - 07:29 PM