Мини Пинчер
Публикувано: 07 November 2008 - 05:51 PM
Oффф хора ние сме с васпалени уши :'(
Сега се връщаме от вета.Изписа ни капки (антибиотик)
Каза, че ще се оправи за 1 седмица, но аз все пак се притесних :(
А тези кокълчета и Габчето ги обужава.Сега я зарадвах с още един, взех и и едни къчешки бисквитки :zaek: Много е доволна ;D
Браво за снимките, Айде пускайте оооощщщщееее
Сега се връщаме от вета.Изписа ни капки (антибиотик)
Каза, че ще се оправи за 1 седмица, но аз все пак се притесних :(
А тези кокълчета и Габчето ги обужава.Сега я зарадвах с още един, взех и и едни къчешки бисквитки :zaek: Много е доволна ;D
Браво за снимките, Айде пускайте оооощщщщееее

Публикувано: 07 November 2008 - 11:02 PM
В къщи може да влезнеш,но го прибираме в стая или го гушкаме като тръгнеш да излезеш.хапе и се нерви яко,обича компания.
Майкенце от сега ли е снимката със снега :o
Зимата не го извеждам,все му е студено.пускам го по етажите да ходи.
Лютова ,щом заспи му мятай одеяло,винаги им е студено.
Публикувано: 08 November 2008 - 07:39 PM
Аа тука сме си.Четеме и се чудиме на някои хора.Снимки нямаме скорошни.С белите горе - долу сме добре.Вече често се налага да остава самичък в къщи и ми е доста гадно.И белите са ни по-различни вече.Вчера се качил на шкафа в коридора и оттам маркирал саксията с палмата.А Майки как е?Свикана ли вече с други кучета или пак си е същото диваненце :wub:
Публикувано: 08 November 2008 - 07:52 PM
хахах, бели колкото искаш. Майки дебелее със всеки изминал ден. За съжаление, на последък ми е доста натоварено и прекарва доста време с баба му и дядо му. А те как го глезят... просто не е истина. Вече ядял само пилешко бон филе и от време на време свинско и телешко... абе думи нямам. Да снимаш сладура, че ми е домъчняло вече...
Публикувано: 09 November 2008 - 07:42 PM
Цитат
В къщи може да влезнеш,но го прибираме в стая или го гушкаме като тръгнеш да излезеш.хапе и се нерви яко,обича компания.
4afi, Габчето си спи при нас и е цяла нощ завита ;)

Публикувано: 10 November 2008 - 11:25 AM
Цитат
bobb не знам какво толкова се чудиш на "някой хора" Ама целия спор го започна Майкенцето.Само това ще кажа, че пак ще оклепаме хубавата тема. ;)
Ми по добре нищо не казвай, за да не се клепа темата...
Те хората четат....
Я кажете почнахте ли да се обличате за разходки? Ние сме станали като ротвайлер в гърба и ще трябва да сменяме гардероба.
Публикувано: 10 November 2008 - 11:39 AM
Обличаме се отдавна ;D имам чувството че това мойто и лятото ще трепери :rolleyes: Вечно му е студено :rolleyes: Ама и ние трябва да си търсим нова плузка, че тази нещо окъся ;D
Най се кефи като е запалена камината, ляга пред нея и се опъва, но тогава я събличам,че да не я изнежа :wub:
Най се кефи като е запалена камината, ляга пред нея и се опъва, но тогава я събличам,че да не я изнежа :wub: